Yhdysvallat San Francisco ryhmämatka

San Francisco ryhmämatka on täynnä suosittuja matkailukohteita ja lähiöitä, San Francisco on ehdottomasti matkustamisen arvoinen paikka.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Yhdysvallat San Francisco ryhmämatka

Golden Gate

San Francisco ryhmämatka kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan matkasuunnitelmiinne, sillä se on todella matkustamisen arvoinen paikka.  Käy Alcatrazilla, jos ei sen historian vuoksi niin vähintäänkin vaikuttavien San Francisco Bayn näkymien vuoksi. Kalasatamassa voi kuulla hylkeiden haukkuvan ja rapuravintoloissa voi käydä nauttimassa paikallisesta herkusta.
Vieraile North Beachin italialaisessa osassa tai eksoottisessa Chinatownissa. Lukemattomat shoppailumahdollisuudet Union Squarella ja Haight Ashburyllä houkuttelevat monipuolisilla ostosmahdollisuuksillaan.

San Francisco ryhmämatka

San Francisco ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 2395 € / hlö

Päivä 1 SAN FRANCISCO – SAAPUMINEN
Lähtö Helsinki-Vantaalta
Saapuminen San Franciscon kentälle, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa. Siirtyminen bussilla kentältä hotellille. Majoittuminen hotellille ja päivä on vapaata aikaa.

Päivä 2  SAN FRANCISCO – KAUPUNKIKIERTOAJELU

Aamiainen hotellilla
Kaupunkikiertoajelulla näemme mm. Union Squaren, Civic Centerin, Golden Gate -sillan, kaupungin keskustan sekä muutamia kiinnostavia kortteleita, kuten Little Italyn ja Chinatownin ja Fisherman’s Wharfin viihtyisän kaupunginosan, jossa on matkamuistomyymälöitä sekä rapuannoksia ja simpukkakeittoa tarjoavia ruokapaikkoja vieri vieressä, täällä on loistavat mahdollisuudet napsia valokuvia  matkamuistoksi. Twin Peaksin huipulta voimme nauttia upeista näkymistä ja nähdä itse, miksi monet pitävät San Franciscoa Amerikan kauneimpana kaupunkina.

Päivä 3 SAN FRANCISCO – MONTEREY/CARMEL 

Aamiainen hotellilla.
Lähdemme San Franciscosta tänä aamuna ajaaksemme Montereyn niemimaalle, joka tunnetaan upeista kodeistaan ja ihanista rannoistaan.
Montereyssä vierailemme Old Fisherman’s Wharfissa ja kuuluisassa Cannery Row’ssa, joka tunnetaan John Steinbeckin Cannery Row teoksesta. tämän jälkeen tutustumme viehättävään Carmel-by-the-Sean kaupunkiin, joka tunnetaan hienoista taloistaan, tasokkaista taidegallerioistaan ja ainutlaatuisista liikkeistään. Iltapäivällä Palaamme San Fransiscoon hotelliin yöksi.

Päivä 4  SAN FRANCISCO – ALCATRAZ – GOLDEN GATE

Aamiainen hotellilla
Alcatraz on San Franciscon lahdella sijaitseva saari, joka toimi aikoinaan varuskuntana ja sittemmin yhtenä Yhdysvaltain pahamaineisemmista vankiloista. Alcatrazin saarelle vangittiin ”Amerikan etsityimmät”, kuten Al Capone ja ”konepistooli” Kelly. Nykyään entinen vankilasaari on suojeltu virkistys- ja luonnonsuojelualue ja se on osa UNESCOn nimittämää Golden Gaten biosfäärialuetta. Saarelle mennään lautalla Fisherman’s Wharfin rannasta. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä meriretken ja nousta laivaan ja seilata Alcatrazin ympäri ja Golden Gate -sillan ali ja palata takaisin lähtösatamaan.

Vaihtoehtoisesti Alcatrazin retken tilalle voidaan ottaa Muir Woods Punapuumetsät kello 13.-17.00 Muir Woodsin punapuumetsät suomenkielisen oppaan kanssa. Patikointia n. tunti punapuumetsikössä ja paluumatkalla tutustutaan Sausaliiton taiteilijakaupunkiin. Paluu lautalla Sasalitosta San Franciscoon lahden yli. Lauttasatamasta on kävelymatka hotelliin. Yöpyminen hotellilla.

Päivä 5 SAN FRANSISCO – SAUSALITO – VIINIRETKI – SAN FRANSISCO

Aamiainen hotellilla
Lähdemme matkaan bussilla ja suuntaamme matkamme pohjoiseen Golden Gate -sillan ja ajamme läpi kauniin Sausaliton kaupungin, joka sijaitsee San Franciscon lahden toisella puolella ja joka on kuuluisa hienoista maisemistaan. Lähestymme viinitiloja ja näemme viiniköynnösten peittämät rinteet. Vierailemme alueen kahdella suosikkiviinitilalla viininmaistajaisia ja tilakierroksia varten. Kuulemme viinitilojen historiasta Napassa ja Sonoma Valleyssa ja viininmaistelun lomassa asiantunteva viiniisäntä opastaa käymisprosessin, tynnyrikypsytyksen ja pullotuksen salaisuuksia. Viinitiloilla voit maistaa 3–5 erilaista viiniä. Lähdemme paluumatkalle ja ajomatkan aikana näemme henkeäsalpaavan kauniit maisemat, kun aurinko alkaa hitaasti laskea Tyynen meren taakse ja ylitämme Golden Gate -sillan San Franciscoon.

Päivä 6 SAN FRANSISCO OMATOIMISESTI

Nauti omatoimisesta päivästä vaikkapa ”City by the Bayssä” tai  Fisherman’s Wharfissa, jossa voit nauttia ”Taste of San Franciscosta”: paikallisia mereneläviä, kuuluisia hapantaikinaleipiä tai dekadenttia Ghiradelli’s Chocolatea. Yksi käymisen arvoinen paikka on  Sea Lions’ Marina, jossa voit käydä tarkkailemassa merileijonien leikkimistä ja kisailua. Union Squarella kannattaa käydä shoppailemassa Macy’s-tavaratalossa.Voit myös käydä virkistäytymässä uimarannalla Baker Beachillä, joka sijaitsee San Franciscon luoteisosassa ja kuuluu Golden Gaten kansalliseen virkistysalueeseen tai China Beachillä, joka on pieni valkoinen hiekkaranta, joka sijaitsee viihtyisällä lahdella, San Franciscon luoteisosassa, Baker Beachin ja Lands Endin puistoalueen välissä. Rannalta on upeat näkymät Golden Gate -sillalle.

Päivä 7 SAN FRANCISCO – HELSINKI

Aamiainen hotellilla
Kuljetus lentokentälle
Lento Helsinkiin

Toivomme, että olet nauttinut kiertueesta ja palaat pian vierailemaan toisella kauniilla Amerikan alueella!

Hotellimme:

Parc55 Wyhdham,
Hilton SF Union Square,
Hotel Whitcomb,
Holiday Inn Fisherman´s Wharf.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-San Fransisco-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

* Kaupunkikierros opastettuna
* Alcatrazissa vierailu
* Lentokenttäkuljetukset
* Verot, palvelumaksut ja muistoesineet

Lisämaksusta:
* Arkkitehtuurinen kierros keskikaupungilla
* Gourmet suklaakierros
* Golden Gate Segway kierros
* Napa Valley Winery kierros
* Päivien 2 ja 3 vaihtoehtoiset retket
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hinta edellyttaa minimi 20 hengen ryhmää.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.