Intia pohjoinen kiertomatka ryhmämatka

Intia pohjoinen kiertomatka alkaa Delhistä, jossa vietämme päivät kierrellen, joogaten ja nauttien Auerveda-hoidoista.

Intia pohjoinen kiertomatka ryhmämatka

Intian eksotiikkaa

Intia pohjoinen kiertomatka alkaa Delhistä, jossa vietämme päivät kierrellen, joogaten ja nauttien Auerveda-hoidoista. Pitkä ajomatka Jaipuriin kuluu silmänräpäyksessä tuoreista hedelmistä ja unohtumattomista maisemista nauttien. Jaipurissa tutustumme paikallisen perheen elämään ja ratsastamme elefanteilla ylös temppeleitä.

Intia pohjoinen kiertomatka

Jaipurista matka jatkuu Agraan, jossa saamme ihastella maailman kauneinta monumenttia, Taj Mahalia. Täältä jatkamme takaisin Delhiin, josta suora lento vie meidät seuraavana päivänä takaisin Helsinkiin.

Intia pohjoinen kiertomatka ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

1.       Päivä

Lento DelhiinSaapuminen Delhiin Indira Gandhin lentokentälle seuraavana aamuna. Lentokentältä kuljetus hotellille, jossa mahdollisuus aamiaiseen. Aamiaisen jälkeen Luxury India Holidays esittelee itsensä ja lyhyesti kertoo tulevasta. Kirjautuminen huoneisiin alkaa klo 12.00.

Loppupäivä rentoutumista ja jet lagista toipumista. Mahdollisuus rentouttavaan hierontaan hotellilla maksua vastaan. Tarjolla on aroma terapiaa, eksoottista hierontaa ja balilaista hierontaa. Illalla vieraillaan ISCKON-temppelissä hotellin läheisyydessä. Täällä nautitaan ääni-ja valoesitys, jonka jälkeen Thali-illallinen läheisessä kasvisranvintola Govindassa.

2.      Päivä (Delhin kahdet kasvot)

Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros uudessa ja vanhassa Delhissä.

Red Fort Raj Ghat Jama Masjid Chandani Chowk (markkina-alue vanhassa Delhissä; riksa-ajelu ja ostosmahdollisuus) Qutur Minar Humayun’s Tomb India Gate & Government building Kierroksen jälkeen Auerveda-hoito hotellilla, käteismaksua vastaan.  Yöpyminen.

3.      Päivä

Aamu aloitetaan joogalla hotellilla. Aamiaisen jälkeen vierailemme Balanssimatkojen hyväntekeväisyyskohteessa Delhissä ja tapaamme lapsia, joiden hyväksi tuottomme suunnataan.

4.      Päivä

Aamiaisen jälkeen kirjaudutaan ulos hotellilta ja aloitetaan ajomatka kohti Jaipuria. Automatkan ajan on tarjolla tuoreita hedelmiä ja virvokkeita. Maisemat matkan aikana ovat ihmeelliset kuin elokuvassa, joten 5 tuntia kuluu kuin siivillä. Pysähdymme lounaalle Samode-palatsiin. Kirjautuminen hotellille Jaipuriin, Rajasthanin pääkaupunkiin. Illan voi viettää rentoutuen uima-altaalla, joka löytyy hotellin katolta ja tarjoaa spektaakkelimaiset maisemat.

5.      Päivä

Jaipur tunnetaan myös Pinkkinä Kaupunkina, johtuen sen rakentamisessa käytetystä materiaaleista, jotka hohtavat lähes pinkkinä öisen tähtitaivaan alla. Aamiaisen jälkeen ajo Amber Fortiin, jossa ratsastetaan elefanteilla ylös linnoitusta.

Puolen päivän jälkeen kierretään Jaipuria: Kaupungin Palatsi Jantar Mantar Hawa Mahal Illalla tarjolla erilaisia hoitoja hotellilla, jossa yöpyminen.

6.      Päivä

Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa kierrellä kaupunkia ja sen marketteja. Vaihtoehtoisesti voi myös rentoutua hotellin uima-altaalla tai kuntosalilla.  Illallinen Rajkumarin (Raotin prinssi) talossa, jonka perhe on ollut mukana matkailualalla vuosia. Heidän perheessä arvostetaan menneitä, mutta siihen on sekoittunut mukaan avointa mieltä ja hyvää sydäntä. Heidän rakkautensa ja tietonsa Jaipurista avaa matkailijan silmät uudella tavalla. Tämä on uskomaton mahdollisuus kokea modernia Intiaa, unohtamatta kuitenkaan entisaikojen charmia, jonka ainoastaan paikallinen voi jakaa kanssamme.

Rajkumar Niranjan Singh vaimonsa Kartika Singhin ja 3-vuotiaan Samarveer Singh pojan toivottavat meidät tervetulleeksi kotiinsa.

Kartika Singh tarjoilee myös tyypillisiä Intialaisia snackseja, joita tyypillinen intialainen perhe nauttii Chai-teen kanssa.

Illallisen jälkeen yöpyminen hotellilla.

7.      Päivä

Aamiaisen jälkeen 4-5 tunnin ajomatka Agraan. Matkan varrella pysähdytään Fatehpur Sikrin ”aavekaupungissa.” Kirjautuminen hotelliin. Illalla vieraillaan paikallisilla markkinoilla. Yöpyminen hotellilla.

8.      Päivä

Vieraillaan Taj Mahalilla auringon noustessa varhain aamulla. Tämän jälkeen aamiainen hotellilla, jonka jälkeen vieraillaan Red Fortilla ja Mother Teresa orpokodissa.Illalla mahdollisuus nähdä Mohabbat e Taj show Kalakriti-teatterissa. Mahdollisuus hierontaan hotellilla.

9.      Päivä

Aamiaisen jälkeen ajo takaisin Delhiin, jossa yöpyminen lentokenttähotellissa. Illalla 20.00 Delhin Gurgaonissa katsomme Bollywood-musikaalin.

Matkaa voi nyt vaihtoehtoisesti jatkaa kolmella päivällä Varanasissa, jonne lento Delhistä.

10.   Päivä

Lähtö Helsinkiin. Saapuminen Helsinkiin.

Intia pohjoinen kiertomatka ryhmämatka

Delhi: Suryaa, Deluxe Room

Jaipur: Golden Tulip, Superior Room

Agra: Radisson, Superior Room

Intia

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaesimerkkimme: lasketaan ryhmäkohtaisesti

Opastus: Paikallisia englanninkielisiä oppaita ja suomalainen matkaemäntä

Hintaan sisältyy:
* Kaikki lennot
* Majoitukset
* Muut kuljetukset (ilmastoitu pikkubussi)
* Ohjelma
* Ohjelmassa mainitut ateriat
* Luxus-palvelut: (”attention for details”)
* Perinteinen tilak-tervetulotoivotus ruusuineen Delhin lentokentällä
* Käsipyyhkeitä autossa
* Lehtiä ja päivittäisiä sanomalehtiä päivittäin tarjolla ajomatkoilla

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>