Meksikon aarteet ryhmämatka

Meksikon aarteet ryhmämatka esittelee Mexico Cityn, Jukatanin, Mayan Rivieran, muinaisen Palenquen kaupungin ja monta muuta uskomatonta kohdetta.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Meksikon aarteet ryhmämatka

Koe aito meksikolainen tunnelma

Meksikon aarteet ryhmämatka tutustuttaa teidät Mexico Cityn nähtävyyksiin historiasta nykypäivään ja aina Jukatanin niemimaan kautta Mayan Rivieralle saakka. Matkalla nähdään muinainen Palenquen kaupunki ja yövytään kauniissa Campechen kaupungissa, sekä taiteilijoiden suosimassa Meridassa. Matkalla käydään myös kuuluisissa arkeologisissa Maya kohteissa Uxmal’issa  ja Chichen Itzassa. Lopuksi nautitaan karibianmeren tunnelmista.

Meksikon aarteet ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme: 1495 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1820 € / hlö

1. Päivä  

Saapuminen lennolla Mexico Cityn kentälle. Lentokenttäkuljetus hotellille. Yöpyminen hotelli Royal Zona Rosassa.

2. Päivä

Aamiaisen jälkeen lähdetään Mexico Cityn kierrokselle. Ensimmäinen pysähdys on Zocalon aukiolla, Mexico Cityn sydämessä. Tältä Mexico Cityn pääaukiolta löytyy Kansallinen Palatsi, joka on edelleen Meksikon presidentin koti ja  jossa voi käydä ihailemassa dramaattisia Diego Rivieran seinämaalauksia. Täällä voi vierailla myös 1700- luvulla rakennetussa Metropolitan Katedraalissa, sekä Mayor temppelissä, joka on Aztec’ien päätemppeli.

Myöhemmin käydään Mexico Cityn suurimassa puistossa, Chapultepec puistossa. Tämä puisto kätkee sisäänsä järviä, useita museoita, eläintarhan, sekä presidentin aikoinaan käyttämän palatsin, Castillo de Chapultepec’in.

Yöpyminen Mexico Cityssä Hotelli Royal Zona Rosassa.

3. Päivä

Aamiaisen jälkeen lähdetään lennolle Mexico Citystä Villahermosaan. Villahermosasta jatketaan bussilla matkaa Palenqueen. Iltapäivä ja ilta vapaata tutustumista Palenquen kaupunkiin. Illallinen, joka sisältyy matkan hintaan.

Yöpyminen Palenquessa

4. Päivä 

Aamulla tutustutaan kiehtovaan Palenquen Maya kaupunkiin. Löydä muinaisten rakennusten rauniot, jotka ovat jopa 15 km alueella. Vieraile muinaisten temppelikirjoitusten hautatemppelissä, joka kohoaa Palenquea ympäröivän viidakon edessä.

Siirtyminen Campecheen. Matkaan sisältyvä illallinen ja yöpyminen Campechessa, hotelli Ocean View’ssä.

5. Päivä 

Aamiaisen jälkeen tutustutaan Campechen rauhalliseen kaupunkiin. Aikoinaan Maya kultturin kauppakeskuksena toiminut kaupunki on täynnä kauniisti muotoiltuja rakennuksia. Nähdään sen katedraali, linnoitukset, kartanot ja aukiot.  Campechesta siirrytään Uxmal’iin, yhteen suosituimmista Maya Kulttuurin arkeologisista kohteista. Täällä vieraillaan Ennustajien Pyramideilla, Nunnien aukiolla, sekä Kuvernöörin Palatsissa.

Uxmalista siirrytään kulttuurin ja taiteiden kaupunkiin, Meridaan. Vieraillaan Plaza Grandessa. Yöpyminen Meridassa hotel El Conquistador’issa.

6. Päivä

Päivä alkaa tutustumalla Chichen Itzaan, kuuluisampaan ja parhaiten säilyneeseen Maya kaupunkiin Jukatanin niemimaalla. Lounaan jälkeen jatketaan meren äärelle  Cancuniin (tai valinnaisesti Mayan Rivieralle).

Cancunissa yövytään hotelli Flamingossa.

7. Päivä

Aamiainen hotellilla. Koko päivä omaa aikaa tutustua ympäristöön – mm. Cancuniin ja Mayan Rivieraan. Yöpyminen hotellilla.

8. Päivä

Aamiainen hotellilla. Sovittuna aikana kuljetus lentokentälle ja lento Suomeen. Myös mahdollisuus lisäpäiviin Meksikon Karibian puoleiselle rantaviivalle, Cancuniin, Mayan Rivieralle tai Playa del Carmenille.


Meksiko tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Meksikossa

Suosittelemme Cancunin rannikon tuntumassa sijaitsevilla Isla Mujeresin ja Cozumelin saarilla käyntiä tai päiväretkeä Puerto Morelosiin ( 36 km Cancunista etelään).

Isla Mujeresin saari on Meksikon karibianmeren saarien pääsaari, 8 km pitkä ja 2 km leveä.Cozumelin saari on tunnettu erittäin kauniista koralliriutoistaan, tax-free ostosmahdollisuuksistaan ja ystävällisestä ilmapiiristään..Cozumelille on säännöllinen lauttaliikenne ( 40 min. ) Playa del Carmenilta ja sinne pääsee myös lentäen mm.Cancunista.  Saaret ovat kulttuuriltaan ja luonnonvaroiltaan rikkaita saaria, joista löytyvät arkeologiset nähtävyydet ja uskomattoman kauniit valkohiekkaiset rannat ja snorklaus/sukellusmahdollisuudet. Puerto Morelosissa löytyvät tyynet vedet, jotka ovat riuttojen puolesta erinomaiset kohteet sukeltajille ja snorklaajille. Täällä kannattaa käydä myös kasvitieteellisessä puutarhassa tai krokotiilifarmilla!

Perheloma Meksikossa onnistuu upeasti, sillä ympäristö on kuin tehty myös pienempiä lomailijoita varten! Valitsemme perheille sopivat hotellit, joissa myös pienimmät matkaajat on otettu huomioon. Luonnonpuistoissa koko perhe voi pitää hauskaa uimalla delfiinien kanssa!

Hotel Royal Zona Rosa ****

Zona Rosan alue Mexico Cityssä huokuu boheemia vetovoimaa tuoden esille ostosmahdollisuudet, galleriat, ruokapaikat ja viihteen. Zona Rosa sijaitsee Mexico Cityn historiallisessa keskuksessa lähellä Reforma Avenueta ja on erityisesti taiteilijoiden suosimaa aluetta - sinänsä jo värikäs ympäristöltään.

Hotel Ciudad Real'issa****

Viihtyisä Hotelli, joka sijaitsee vain viiden minuutin päässä keskustasta ja 10 min.päässä arkeologisista keskuksista.  Hotellissa 69 huonetta, tallelokerot, ulkouima-allas, sekä meksikolais-kansainvälisen menyn omaava ravintola.

Hotel Ocean View****

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, kaupungin merenranta boulevardilla, vain viisi minuuttia kaupungin historiallisesta keskuksesta, ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Hotellissa ulkouima-allas, sekä kuntosali ja kylpyläpalveluja.

Hotel El Conquistador****

Sijaiten Meridan kaupungin ydinkeskustassa, Paseo de Montejolla, hotelli tarjoaa asukkailleen hyvät yhteydet niin ostoksille, kuin kaupunkiin tutustumisellekin.

Hotel Flamingo****

Kaunis Hotelli Flamingo sijaitsee Cancunin hotellialueella, n. 20 min. ajomatkan päässä keskustasta.  Yöpyminen merenrantahotellissa tilavissa ja valoisissa huoneissa.

Meksiko sijaitsee Pohjois-Amerikan eteläosassa. Se on yli sadan miljoonan asukkaan maa, jonka rajanaapureita ovat Yhdysvallat, Belize ja Guatemala. Meksiko tunnetaan upeista rotkoistaan, viidakoistaan, koskistaan, tulivuoristaan ja kanjoneistaan.
Pääkaupunki: México
Virallinen kieli:  Espanja
Valuutta:  Meksikon peso
Passi ja viisumi: Meksiko ei vaadi Suomen kansalaisilta turistiviisumia. Maassa voi oleskella turistina kerrallaan enintään kuusi kuukautta.
Aikaero Suomeen: – 8
Ilmasto: Cancunin lämpimin kuukausi on heinäkuu ja vähiten sadetta saadaan huhtikuussa. Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri +27 – +35 celsius asteiden välillä.
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
Teemme mielellämme toiveidenne mukaisen tarjouksen.
Oheinen matkaohjelma on suunniteltu niin yksittäisille, kuin ryhmämatkaajillekin.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.