Yhdysvallat Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Kalifornian kultamaat matkalla kertomukset Alcatrazin vankilasaaresta ja Hollywoodin tähtien jalanjäljistä alkavat elämään.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Yhdysvallat Kalifornian kultamaat ryhmämatka

San Francisco – Los Angeles

Tule mukaan suomenkielisen oppaan johdolla Kalifornian kultamaat ryhmämatkalle kokemaan elämyksellisimpiä kohteita San Franciscon ja Los Angelesin kaupungeista. Suomenkielisen oppaan kanssa tulee matkasta entistä kiinnostavampi, sillä kertomukset Alcatrazin vankilasaaresta ja Hollywoodin tähtien jalanjäljistä alkavat elämään tällä matkalla.

Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Kuka tietää, kenet tapaat Hollywoodin Sunset Stripillä, jossa toinen toistaan kuuluisammat maailmantähdet käyvät myös illallistamassa ja viettämässä aikaansa.

Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

 

Matkaohjelmaesimerkki:

1. päivä

Saapuminen San Franciscon kentälle, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa.  Siirtyminen bussilla kentältä hotellille. Majoittuminen hotellille ja vapaata aikaa.

2. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

San Franciscon kaupunkikierros kello 9.00 – 13.00 suomenkielisen oppaan kanssa. Retki päättyy joko Fisherman’s Wharfin alueelle tai vaihtoehtoisesti jatkuu kello 14.00 -16.00 Alcatrazin saarelle.
Alcatrazin laivalta kävelymatka retken jälkeen hotellille merenrantanäkymiä mukaillen. Vaihtoehtoisesti Alcatrazin retken tilalle voidaan ottaa Muir Woods Punapuumetsät kello 13.-17.00 Muir Woodsin punapuumetsät suomenkielisen oppaan kanssa

Patikointia n. tunti punapuumetsikössä ja paluumatkalla tutustutaan Sausaliiton taiteilijakaupunkiin. Paluu lautalla Sasalitosta San Franciscoon lahden yli. Lauttasatamasta on kävelymatka hotelliin. Yöpyminen hotellilla.

3. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Viinitilaretki kello 09.00 – 16.00 SONOMA VALLEY suomenkielisen oppaan kanssa

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti viinitilaa. Vierailu viinitilalla, jossa upeiden kalifornialaisten viinien maistiaiset ja viinitilakierros.  Vierailemme myös toisella viinitilalla, jossa ryhmä pääsee myös maistamaan tilan tuotteita. Pick Nic lounas luonnon helmassa.

Yöpyminen hotellilla.

4. Päivä

Amerikkalainen aamiainen. Lentokenttäkuljetus San Franciscon kentälle suomenkielisen oppaan kanssa ja lento Los Angelesiin. Lentokenttäkuljetus Los Angelesin kentältä hotellille suomenkielisen opppaan kanssa. Yöpyminen hotellilla

5. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Los Angelesin kaupunkikierros  kello 09.00 – 14.00 suomenkielisen oppaan kanssa

Matkalla nähdään mm. Hollywood Boulevard ja Hollywood & Highland rakennuskompleksi, jossa on paljon kauppoja ja ravintolapalveluja. Matka jatkuu Downtowniin, jossa nähdään Disney Music Hallin, Staples Centerin, Nokia teatterin ja La Life ulkoilmakadun, jonka varrella on paljon etenkin iltaelämää.

Pistäydytään myös Marina del Reyn huvipursisatamassa, sekä Venice Beachillä.  Käydään poikkeamassa myöskin Santa Monican rantalomakaupungissa, ennenkuin saavutaan takaisin Hollywoodiin ja Sunset Stripille, josta löytyvät kuuluisat illanviettopaikat ja julkkisten pongauspaikat.

Universal Studios suomenkielisen oppaan kanssa kello 14.00 – 19.00

Loman ehdottomia kohokohtia, joka tuo hymyn herkästi huulille. Universal Studioilla saa kokea mitä ihmeellisimpiä ohjelmia ja joka kadunkulman jälkeen tulee eteen melko varmasti tuttuja paikkoja eri filmeistä ja sarjaohjelmista. Yöpyminen hotellilla.

6.Päivä 

Amerikkalainen aamiainen.

Tijuanan matka kello 08.00 – 20.00 suomenkielisen oppaan kanssa

Ajamme Los Angelesista etelään n. 3 tuntia ja saavumme USA:n aurinkoisimpaan kaupunkiin, San Diegoon. Siellä tehdään kaupunkikierros, jossa tutustutaan sekä vanhaan että uuteen San Diegoon, kaupalliseen keskustaan, niin pilvenpiirtäjä-, kuin rannikoalueeseenkin. San Diegosta ajetaan lyheyn matkan verran kohti etelää, jolloin saavutaan Meksikon rajalle.  Matka jatkuu meksikolaisella bussilla kohti Tijuanan keskustaa. Perillä odottavat edulliset nahka-ja koruostokset ja täällä pääsee väläyttämään myös erinomaisia tinkimisen taitoja. Passi mukaan. Dollarit käyvät kaikissa kaupoissa.  Palaamme hotellille n. klo 20.oo. Yöpyminen hotellilla.

7.Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Disneyland kello 09.00 – 17.00 suomenkielisen oppaan kanssa.

Los Angelesissa vierailu ei ole mitään ilman ensimmäistä ja aidointa Disneylandia. Päivä menee mukavasti ohjelmia seuraten ja eri Disneyn osissa vieraillen. Käymmepä ennen lähtöä myös Mikki Hiiren talossa sanomassa päivää ihan kädestä pitäen!
Yöpyminen hotellilla

8. Päivä

Amerikkalainen aamiainen hotellilla.

Vapaata ohjelmaa. Lentokenttäkuljetus hotelli – Los Angelesin lentokenttä suomenkielisen oppaan kanssa.

Lento Suomeen.

Holiday Inn Fisherman's Wharf , 3 yötä

Sijaiten eloisan ja elämää sykkivän Fisherman's Wharfin alueen naapurissa, Holiday Inn Fisherman's Wharf hotelli tarjoaa erinomaisen sijainnin tähän yhteen San Franciscon käydympään kaupunginosaan.

Fisherman's Wharfin alue on merenranta-aluetta, josta löytyvät erikoiset nähtävyydet, upeat ostosmahdollisuudet ja kulinaristiset, mm. meren antimien ravintolat. Hotellista on vain kävelymatka San Franciscon nähtävyyksiin, kuten Pier 39:n viihdealueelle. Lähettyviltä löytyvät myös Fort Mason, Alcatraz ja Golden Gate silta.

Majoitus Hilton Garden Hotel ***, 4 yötä

Hilton Garden Inn Los Angeles/Hollywood sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä monia mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja Hollywoodissa. Mm. Hollywood Bowl, joka on suurin amfiteatteri Usa:ssa ja Los Angelesin Philharmonisen orkesterin kesäkoti, sijaitsee vain 3 mailia hotellilta. Hollywood Bowl'in musiikilliset ja viihteelliset tapahtumat sijoittuvat kesäkuusta syyskuuhun. Hotelli on myös kävelymatkan päässä Hollywood Boulevardilta ja mm. Walk of Famelta ja Graumannin kiinalaiselta teatterilta. TCL Kiinalainen teatteri on ollut useiden  elokuvien ensi-iltojen esityspaikka, sekä myös Akatemian palkintojenjakotilaisuuksien pitopaikka. Juuri tämän kiinalaisen teatterin edustalta löytyvät  kuuluisien näyttelijöiden  jalan- ja kädenjäljet ikuistettuna sementtiin, sekä nimikirjoituksia vuosien varrelta.

vaihtoehtoisesti

Majoitus Days Inn Hollywood

Viihtyisä turistiluokan hotelli, joka sijaitsee lähellä Universal Studioita ja Beverly Hillsiä. Niin Kiinalainen Teatteri kuin Hollywood Bowl'kin on lähellä tätä hotellia.  Elämyksellisen päivän aluksi nauti lämmin aamiainen ja käy uimassa kauniissa maisemissa lämmitetyssä ulkouima-altaassa. Edullisempi vaihtoehto näistä kahdesta Los Angelesin Hollywoodin alueen hotellista.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2650 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus 7 yötä
* Päivittäinen amerikkalainen aamiainen
* Matkaohjelman mukaiset retket
* Kuljetukset matkaohjelman mukaan
* Suomenkielisen oppaan palvelut

Pyydä tarjous ryhmällesi toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>