Yhdysvallat Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Kalifornian kultamaat matkalla kertomukset Alcatrazin vankilasaaresta ja Hollywoodin tähtien jalanjäljistä alkavat elämään.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Yhdysvallat Kalifornian kultamaat ryhmämatka

San Francisco – Los Angeles

Tule mukaan suomenkielisen oppaan johdolla Kalifornian kultamaat ryhmämatkalle kokemaan elämyksellisimpiä kohteita San Franciscon ja Los Angelesin kaupungeista. Suomenkielisen oppaan kanssa tulee matkasta entistä kiinnostavampi, sillä kertomukset Alcatrazin vankilasaaresta ja Hollywoodin tähtien jalanjäljistä alkavat elämään tällä matkalla.

Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Kuka tietää, kenet tapaat Hollywoodin Sunset Stripillä, jossa toinen toistaan kuuluisammat maailmantähdet käyvät myös illallistamassa ja viettämässä aikaansa.

Kalifornian kultamaat ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

 

Matkaohjelmaesimerkki:

1. päivä

Saapuminen San Franciscon kentälle, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa.  Siirtyminen bussilla kentältä hotellille. Majoittuminen hotellille ja vapaata aikaa.

2. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

San Franciscon kaupunkikierros kello 9.00 – 13.00 suomenkielisen oppaan kanssa. Retki päättyy joko Fisherman’s Wharfin alueelle tai vaihtoehtoisesti jatkuu kello 14.00 -16.00 Alcatrazin saarelle.
Alcatrazin laivalta kävelymatka retken jälkeen hotellille merenrantanäkymiä mukaillen. Vaihtoehtoisesti Alcatrazin retken tilalle voidaan ottaa Muir Woods Punapuumetsät kello 13.-17.00 Muir Woodsin punapuumetsät suomenkielisen oppaan kanssa

Patikointia n. tunti punapuumetsikössä ja paluumatkalla tutustutaan Sausaliiton taiteilijakaupunkiin. Paluu lautalla Sasalitosta San Franciscoon lahden yli. Lauttasatamasta on kävelymatka hotelliin. Yöpyminen hotellilla.

3. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Viinitilaretki kello 09.00 – 16.00 SONOMA VALLEY suomenkielisen oppaan kanssa

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti viinitilaa. Vierailu viinitilalla, jossa upeiden kalifornialaisten viinien maistiaiset ja viinitilakierros.  Vierailemme myös toisella viinitilalla, jossa ryhmä pääsee myös maistamaan tilan tuotteita. Pick Nic lounas luonnon helmassa.

Yöpyminen hotellilla.

4. Päivä

Amerikkalainen aamiainen. Lentokenttäkuljetus San Franciscon kentälle suomenkielisen oppaan kanssa ja lento Los Angelesiin. Lentokenttäkuljetus Los Angelesin kentältä hotellille suomenkielisen opppaan kanssa. Yöpyminen hotellilla

5. Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Los Angelesin kaupunkikierros  kello 09.00 – 14.00 suomenkielisen oppaan kanssa

Matkalla nähdään mm. Hollywood Boulevard ja Hollywood & Highland rakennuskompleksi, jossa on paljon kauppoja ja ravintolapalveluja. Matka jatkuu Downtowniin, jossa nähdään Disney Music Hallin, Staples Centerin, Nokia teatterin ja La Life ulkoilmakadun, jonka varrella on paljon etenkin iltaelämää.

Pistäydytään myös Marina del Reyn huvipursisatamassa, sekä Venice Beachillä.  Käydään poikkeamassa myöskin Santa Monican rantalomakaupungissa, ennenkuin saavutaan takaisin Hollywoodiin ja Sunset Stripille, josta löytyvät kuuluisat illanviettopaikat ja julkkisten pongauspaikat.

Universal Studios suomenkielisen oppaan kanssa kello 14.00 – 19.00

Loman ehdottomia kohokohtia, joka tuo hymyn herkästi huulille. Universal Studioilla saa kokea mitä ihmeellisimpiä ohjelmia ja joka kadunkulman jälkeen tulee eteen melko varmasti tuttuja paikkoja eri filmeistä ja sarjaohjelmista. Yöpyminen hotellilla.

6.Päivä 

Amerikkalainen aamiainen.

Tijuanan matka kello 08.00 – 20.00 suomenkielisen oppaan kanssa

Ajamme Los Angelesista etelään n. 3 tuntia ja saavumme USA:n aurinkoisimpaan kaupunkiin, San Diegoon. Siellä tehdään kaupunkikierros, jossa tutustutaan sekä vanhaan että uuteen San Diegoon, kaupalliseen keskustaan, niin pilvenpiirtäjä-, kuin rannikoalueeseenkin. San Diegosta ajetaan lyheyn matkan verran kohti etelää, jolloin saavutaan Meksikon rajalle.  Matka jatkuu meksikolaisella bussilla kohti Tijuanan keskustaa. Perillä odottavat edulliset nahka-ja koruostokset ja täällä pääsee väläyttämään myös erinomaisia tinkimisen taitoja. Passi mukaan. Dollarit käyvät kaikissa kaupoissa.  Palaamme hotellille n. klo 20.oo. Yöpyminen hotellilla.

7.Päivä

Amerikkalainen aamiainen.

Disneyland kello 09.00 – 17.00 suomenkielisen oppaan kanssa.

Los Angelesissa vierailu ei ole mitään ilman ensimmäistä ja aidointa Disneylandia. Päivä menee mukavasti ohjelmia seuraten ja eri Disneyn osissa vieraillen. Käymmepä ennen lähtöä myös Mikki Hiiren talossa sanomassa päivää ihan kädestä pitäen!
Yöpyminen hotellilla

8. Päivä

Amerikkalainen aamiainen hotellilla.

Vapaata ohjelmaa. Lentokenttäkuljetus hotelli – Los Angelesin lentokenttä suomenkielisen oppaan kanssa.

Lento Suomeen.

Holiday Inn Fisherman's Wharf , 3 yötä

Sijaiten eloisan ja elämää sykkivän Fisherman's Wharfin alueen naapurissa, Holiday Inn Fisherman's Wharf hotelli tarjoaa erinomaisen sijainnin tähän yhteen San Franciscon käydympään kaupunginosaan.

Fisherman's Wharfin alue on merenranta-aluetta, josta löytyvät erikoiset nähtävyydet, upeat ostosmahdollisuudet ja kulinaristiset, mm. meren antimien ravintolat. Hotellista on vain kävelymatka San Franciscon nähtävyyksiin, kuten Pier 39:n viihdealueelle. Lähettyviltä löytyvät myös Fort Mason, Alcatraz ja Golden Gate silta.

Majoitus Hilton Garden Hotel ***, 4 yötä

Hilton Garden Inn Los Angeles/Hollywood sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä monia mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja Hollywoodissa. Mm. Hollywood Bowl, joka on suurin amfiteatteri Usa:ssa ja Los Angelesin Philharmonisen orkesterin kesäkoti, sijaitsee vain 3 mailia hotellilta. Hollywood Bowl'in musiikilliset ja viihteelliset tapahtumat sijoittuvat kesäkuusta syyskuuhun. Hotelli on myös kävelymatkan päässä Hollywood Boulevardilta ja mm. Walk of Famelta ja Graumannin kiinalaiselta teatterilta. TCL Kiinalainen teatteri on ollut useiden  elokuvien ensi-iltojen esityspaikka, sekä myös Akatemian palkintojenjakotilaisuuksien pitopaikka. Juuri tämän kiinalaisen teatterin edustalta löytyvät  kuuluisien näyttelijöiden  jalan- ja kädenjäljet ikuistettuna sementtiin, sekä nimikirjoituksia vuosien varrelta.

vaihtoehtoisesti

Majoitus Days Inn Hollywood

Viihtyisä turistiluokan hotelli, joka sijaitsee lähellä Universal Studioita ja Beverly Hillsiä. Niin Kiinalainen Teatteri kuin Hollywood Bowl'kin on lähellä tätä hotellia.  Elämyksellisen päivän aluksi nauti lämmin aamiainen ja käy uimassa kauniissa maisemissa lämmitetyssä ulkouima-altaassa. Edullisempi vaihtoehto näistä kahdesta Los Angelesin Hollywoodin alueen hotellista.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2650 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus 7 yötä
* Päivittäinen amerikkalainen aamiainen
* Matkaohjelman mukaiset retket
* Kuljetukset matkaohjelman mukaan
* Suomenkielisen oppaan palvelut

Pyydä tarjous ryhmällesi toimistoltamme.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555