Kanada Vancouver ryhmämatka

Vancouver ryhmämatkalla voitte tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Lue lisää>

Kanada Vancouver ryhmämatka

Maailman paras asuinpaikka

Vancouver ryhmämatkalla voi tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Voi myös tutustua Chinatowniin tai Gastownin vanhoihin katuihin. Sen jälkeen voit lähteä päiväretkelle Victoriaan tai hypätä lautalle, joka vie Granville Islandille, joka on kuuluisa Farmer´s marketistaan, boutique mikro-panimosta ja käsityöläis studioista.

Vancouver ryhmämatka

Vancouver ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 1557 € / hlö
Empire Landmark – 1557 €/ hlö
Hyatt Regency – 1694 €/ hlö


Kanada Vancouver

City Attractions Loop Tour on helppo tapa tutustua kaikkein suosituimpiin nähtävyyksiin keskikaupungilta Stanley Parkiin, Chinatownista Gastowniin ja Granville Islandille ja eteenpäin. Reitillä on englanninkielinen opastus, joka kertoo, mikä tekee kaupungistamme niin upean ja ainutlaatuisen. Huhtikuun puolivälistä syyskuun loppuun, voit käyttää Trolleybus lippua myös missä tahansa Vancouverin Gray Linen kaksikerroksisessa kiertoajelubussissa, jotta saat päivästäsi vieläkin enemmän irti.

 

City Highlights –kierros on paras tapa tutustua tähän länsirannikon helmeen. Neljän tunnin kiertoajelun aikana näet paljon: pysähdymme Stanley Parkissa, Granville Islandilla, Vancouver Lookout –näkötornilla (vain kl.10 kierros) ja Queen Elizabeth Parkissa (vain kl.14 kierros). Talviaikana pysähdymme sekä Vancouver Lookout –tornilla että Queen Elizabeth Parkissa. Palkittu kierroksemme vie sinut myös Gastowniin, Chinatowniin, Robson Streetille, English Baylle, Vancouverin satama-alueelle ja moneen muuhun paikkaan. Jos olet saapunut kaupunkiin risteilyaluksella, viemme sinut suoraan satamaa, jotta voit astua takaisin laivaan.

 

Paras tapa tutustua ’Sea-to-Sky Highway’:hin! Ohitamme yli 2000 metriä korkeita vuoria, British Columbian kolmanneksi korkeimman vesiputouksen ja maailman toiseksi korkeimman graniittimonoliitin ja paljon muuta. Asiantunteva opas kertoo paikoista, historiasta ja seudun tarinoista ja matkalla pysähdytään näköalapaikoilla, Whistler Villagessa, Shannon Falls –vesiputouksilla ja alkuperäiskansojen kulttuuria esittelevässä Aboriginal Cultural Centre and Museumissa. Suosittelemme retkelle mukavaa ja lämmintä pukeutumista ja hyviä, tukevia kenkiä. Talvikuukausina suosittelemme kerrospukeutumista, äläkä unohda ottaa mukaan lapasia!

Kanada

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Kanadaan vaaditaan maahatulokaavakeeTA-matkustuslupa.Haelupa  viimeistään 72 tuntia ennen matkan.
eTA-maahantulokaavake Kanadaan tästä>
Mikäli matkustat Kanadaan alaikäisten lasten kanssa, ja et ole lapsen vanhempi tai sukunimenne ei ole sama, pitää hakea eTA-luvan lisäksi erikoislupa.
Lue lisää täältä: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp
Aikaero:  -7 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Ilmasto on vaihtelevaa Kanadan eri osissa. Yli puolet maasta on subarktisen ilmaston vaikutusalueella. Siellä kesät ovat viileitä ja talvet erittäin kylmiä. Keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla on puolestaan tyypillinen mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Majoitus 3 yötä
* Päivittäinen buffetaamiainen
* Yksityinen kaupunkikierros oppaan johdolla (4 tuntia)
* Hotellikuljetukset perillä omalla bussilla
* Verot, palvelumaksut ja muistoesineet

Lisämaksusta tarjoamme retkiä:
* Päiväretki Victoriaan, Brittiläiseen Columbiaan
* Capilano Suspension Bridge
* Vancouver kaupunkikierros
* Vancouver taidegalleria
* Hiihto Whistlerissä
* Päiväristeily

Hinta edellyttää minimi 20 hengen ryhmää.

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekkosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi:
Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Aikaero  -7
Kesäaika ei käytössä
Tiedot sitoumuksetta

 

Vancouver pitää jatkuvasti kärkisijaa maailman parhaana asuinpaikkana.

Tämä rannikon satamakaupunki tarjoaa matkailijoille sekä erinomaiset mahdollisuudet ulkoilma aktiviteetteihin, että  hienostuneisiin mukavuuksiin. Kaupungin vierailukohteet, kuten museot ja galleriat pitäjät matkaajan varmasti kiireisenä muutaman päivän.

Matkalla voi tutustua yhteen Pohjois-Amerikan suurimmista akvaarioista tai shoppailla Robson Streetillä. Voi myös tutustua Chinatowniin tai Gastownin vanhoihin katuihin. Sen jälkeen voit lähteä päiväretkelle Victoriaan tai hypätä lautalle, joka vie Granville Islandille, joka on kuuluisa Farmer´s marketistaan, boutique mikro-panimosta ja käsityöläis studioista.

Jos tykkää hiihtämisestä, niin kannattaa lähteä Whistleriin tai patikoimaan Grouse Mountainille.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa