USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla

New York ja Curacao yhdistelmämatka on suunniteltu alkamaan maailman yhdestä suurimmasta metropolista ja jatkumaan upealla, lämminhenkisellä Curacaon saarella.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla

Makea metropoli ja Karibian valoa

New York ja Curacao yhdistetyllä matkalla! New York on kaupunki, jossa tapahtuu aina. Yhdysvaltojen suurinpana kaupunkina, se on vuosien varrella ansainnut paljon lempinimiä, sitä on kutsuttu nimellä ”Kaupunki, joka ei koskaan nuku”, ”Kaupunki niin mukava, että he nimesivät sen kahdesti”, mutta yksi lempinimi, joka näyttää erottuvan muiden joukosta, on ”iso omena”.

Ensimmäistä kertaa New Yorkissa vieraileville hyvä uutinen on, että toisin kuin useimmat suuret kaupungit, New York on hämmästyttävän helppo paikka liikkua omatoimisesti.

Maailman suurin kaupallinen metropoli, New York on nyt jännittävämpi ja muodikkaampi kuin koskaan ennen. New York houkuttelee ihmisiä paitsi liike-elämän myös taiteen ja musiikin aloilla. Viides avenue on Manhattanin sydän, jossa kaikilla tunnetuilla tuotemerkeillä on putiikki Guccista ja Van Cleefistä Tiffanyhin, jossa timanttisormukset, kultaiset korvakorut ja platina-kaulakorut kimmeltävät. Turistit voivat käydä hieman edullisemmilla hinnoilla kaupungin kahdessa tunnetuimmassa ja maailman suurimmassa tavaratalossa – Macy’s ja Bloomingdale’s.

Mikään vierailu New Yorkiin ei olisi täydellinen ilman katsausta kaupungin vilkkaaseen yöelämään. On satoja hienoja kahviloita, klassisia viinibaareja, tanssiklubeja ja diskoja, alati vaihtuvia konsertteja ja musikaaleja.

New York ja Curacao yhdistellen maailmalla

New Yorkin miljoonakaupungin jälkeen on upea levähtää valkohiekkaisella, lämminhenkisellä Curacaon saarella. Curacao sijaitsee Venezuelan rannikon suojissa ja ns. hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella. Täällä vallitsee lempeä Karibianmeren lämpö ympäri vuoden. Curacaon saari koostuu värikkäästä Willemstadin kaupungista, sekä ympäri saarta sijoittuvista hyvätasoisista hotelleista. Saarella puhutaan hollantia, espanjaa ja englantia, sekä saaren omaa kieltä; värikästä kreolilaista papiamentua.

Sukelluksen harrastajat ylistävät Curacaon saaren erinomaisia snorklaus-ja sukellusvesiä; saari tarjoaakin 40 erilaista sukellusvesialuetta värikkäinen kaloineen ja koralleineen. Saarta ympäröiviä sukellusvesiä onkin ylistetty yhdeksi parhaimmista Australian koralliriuttojen jälkeen.

Valloita Curacaon eläväinen saari!  Curacaolla on hyvin monipuolinen urheilutarjonta; sukeltaminen, surffaus, kalastus, vuoripyörily, vaellusreitit ja mönkijäsafarit. Näiden lisäksi  mm.ratsastusta, golfia, tennistä ja suosittua strategia-ja yhteisöpeliä paintballia. Curacaolla on myös kaksi tunnettua joogakeskusta, saari on unohtumaton kohde niin mielelle, kuin aisteillekin!

Jos matkaat talvikaudella Curacaolle, muista yleensä maaliskuulle sijoittuvat, värikkäät karibialaiset karnevaalit! Kysy lisää karnevaalien ajankohdasta toimistoltamme!

Tämä yhdistelmämatka sopii hyvin myös häämatkaksi. Räätälöimme Curacaon matkat yhteistyössä kanssanne!

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

New York 3 yötä  – Curacao 7 yötä 

Hintaesimerkkimme 11 pv:  2285 € / hlö Curacao hotellihuone
2570 € / hlö  Curacao huvila huoneisto kahdelle 

Lexington New York City hotelli ****

Papagayo Beach resorthotelli Curacao****

New York  3 yötä – Aruba 7 yötä * katso pakettimme Aruban alta 
Räätälöimme matkan aina toiveidenne mukaisesti teille sopivalle ajankohdalle,
kysykää lisää toimistoltamme!

Kurkkaa New Yorkin parhaimmat vinkit täältä: https://www.nycgo.com/

Kurkkaa Curacaon parhaimmat vinkit täältä: www.curacao.com ja www.curacao.se

Curacao Papagayo Beach resorthotelli Curacao

Hotellialueen resortin alueella on tarjolla niin puutarhanäkymin-kuin osittaisen merinäköalankin tarjoavia huviloita. Huviloissa on täydellinen keittiö, sekä kaksi-kolme makuuhuonetta, sekä olohuone, josta aukeaa näkymät kauniiseen ympäristöön. Tyylikäs ja rento Papagayo Curacao hotelli-ja resort alue sijaitsee yhdellä Curacaon parhaimmista ranta-alueista: Jan Thieln rannalla.

Lue lisää
USA New York Lexington New York City hotelli

Tämä vastikään valtaisan uudistusremontin läpikäynyt Marriott ketjun hotelli on saanut uudet pinnat ja sisustuksen niin huoneisiin, kuin aulaan ja yleisiin tiloihin. Viihtyisä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä New Yorkin teatterialuetta, Times Squarea 5.kadun ostosmahdollisuuksia, Grand Central asemaa, sekä lukuisia nähtävyyksiä.

Lue lisää

Curaçao on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva autonominen alue Karibianmerellä, joka tunnetaan erityisesti upeista koralliriutoistaan, joiden ansiosta saari on suosittu lomakohde.
Pääkaupunki: Willemstad
Virallinen kieli: Papiamentu, Hollannin kieli
Valuutta: Alankomaiden Antillien guldeni
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina Curacaolla viisumitta 3kk. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen:  -7 tuntia, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Lämmin ja aurinkoinen ympäri vuoden. Sadekausi ajoittuu loka-helmikuulle ja tällöinkin sadetta esiintyy vain vähän, yleensä öisin.

Curacaon matkustajamaksu n. ANG 22,5 (n.USD 12,5) maksetaan käteisellä Curacaolta pois lähdettäessä.

Tiedot sitoumuksetta.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Matkan hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – New York – Curacao ( via Miami) – Amsterdam – Hel
* Majoitus New Yorkissa kahden hengen huoneessa
* Majoitus Curacaolla hotellihuoneessa tai huvilassa, joissa molemmissa merinäköala
* Hinnassa on otettu huomioon ns. ”early booking bonus” eli hinta on voimassa, kun varaus tehdään viim. 60 vrk ennen matkalle lähtöä
* Lopulliseen hintaan vaikuttaa aina lentopaikkojen ja hotellihuoneiden saatavuus

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555