Skotlanti Outlander fanimatka ryhmämatka

Outlander fanimatka läpi Skotlantilaisten maisemien, jossa näemme muinaisten ​​linnojen raunioita ja vanhoja asutuksia, jotka saatat tunnistaa TV-sarjoista. Outlander matka >

Skotlanti Outlander fanimatka ryhmämatka

Herätä Outlander sarjan tarinat eloon!

Outlander fanimatka Skotlantiin vie meidät läpi kuuluisien maisemien ja näemme muinaisten ​​linnojen raunioita ja vanhoja asutuksia, jotka saatat tunnistaa TV-sarjoista. Tämä matka vie sinut Outlander-polkua pitkin, historiallisesta pääkaupungista Edinburghista Ylämaalle saakka ja matkan varrella monissa paikoissa, jotka inspiroivat Diana Gabaldonia kirjasarjan kirjoittamisessa. Uppoudu tosielämän paikkoihin, jotka tuovat sinulle tutuksi  Castle Leochin, Craig Na Dunin, Fort Williamin, Invernessin, Jamaikan, Pariisin ja jopa Bostonin ja Harvardin.

Seuraa Jamie & Clairea heidän elämänsä vaiheissa

Näet paikan päällä, missä Outlander-tähdet, kuten Sam Heughan (Jamie) ja Caitriona Balfe (Claire), kuvasivat kohtauksensa Outlanderin kuvauspaikoilla kaudesta 1, kaudesta 2 ja kaudesta 3, ja käyt paikoissa, joista Outlander kirjasarjassa kerrotaan. Outlander fanimatka tutustuttaa sinut matkan varrella myös historiallisiin nähtävyyksiin, joissa on tosielämän jakobiittiyhteyksiä ja joissa voit sukeltaa jakobiitti-asian todelliseen tarinaan.

Outlander fanimatka pintaa syvemmältä

Kakkoskaudella Falkland palaa taas ruutuun, yhä edelleen Invernessinä mutta tällä kertaa 1700- ja 1800-lukujen kaupunkina. Falklandin perinnekylä kivitaloineen ja mukulakivikatuineen on myös Falklandin palatsin koti, joka oli Maryn, Skottien kuningattaren suosikkipalatsi ja nyt maan parhaiten säilynyt ranskalaista renesanssia edustava rakennus. Kylässä on vain reilut 1000 asukasta. Vierailla on mahdollisuus omatoimiseen kahvitteluun ja valukuvaukseen.

Outlander fanimatkalla näemme tietysti Loch Nessin, Ben Nevis ja Glen Coe luonnonpuistot sekä nautimme upeista maisemista. Glen Coe, alunperin MacDonald – klaanin maita, on yksi Skotlannin suosituimmista luontomatkailukohteista ja maisemia katsoessa ymmärtää miksi.

Skotlanti Outlander fanimatka

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

 

Matkapäivät:  03.-08.07.2023 (ma-la)

Lentoaikataulu:
Helsinki-Edinburgh 08:25-09:15
Edinburgh-Helsinki 18:00-22:35

Matkan perustuu erikseen kerättävään ryhmään ja hinta muodostuu lähtijämäärän mukaan.

1.579 €/hlö, 2-hengen huoneessa, kun ryhmäkoko min 20 hlöä
2.195 €/hlö, 1-hengen huoneessa, kun ryhmäkoko min 20 hlöä

Matkan tilaus- ja peruutusehdot:
* Ennakkomaksu 500 €/henkilö erääntyy matkan varauksen yhteydessä.
* Loppusuoritus tulee olla maksettuna viimeistään 50 vrk:tta ennen lähtöpäivää.

Ennen lähtöpäivää tapahtuvista peruutuksista veloitetaan seuraavasti:
* Matkan voi peruuttaa 15 € /hlö kuluilla 90 vrk ennen lähtöpäivää.
* 89 – 62 vrk ennen lähtöä peruutuskuluina veloitetaan ennakkomaksun määrä.
* 63 – 51 vrk ennen lähtöä peruutuskuluina veloitetaan 70 % matkan hinnasta/henkilö
Jos matka peruutetaan alle 50 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina 95% matkan hinnasta/henkilö.

Toimistokulut: Yleisten matkapakettiehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista peritään toimistokuluina 100 euroa/henkilö.

Palvelumaksuja ei palauteta peruuntumisen yhteydessä. Käyttämättömistä tapahtumalipuista ja sisäänpääsy- ym lipuista ei suoriteta palautusta

PÄIVÄ YKSI : Maanantai 03.heinäkuuta 2023

Suomenkielinen paikallisopas toivottaa ryhmän tervetulleeksi Edinburghin lentokentällä.

Suuntaamme lentokentältä pohjoiseen, yli hienon Forth of the Firth-sillan tähtäimessämme Falklandin pikkukylä Fifen maakunnassa. Falkland Lomond kukkulan kupeessa etsitte Outlanders TV-sarjassa Invernessin kaupunkia v 1946 jolloin Claire ja Frank matkustivat sinne häämatkalle. Kylän Covenanter hotelli esitti Rouva Bairdin bed & breakfastia ensimmäisellä tuotantokaudella.

Kakkoskaudella Falkland palaa taas ruutuun, yhä edelleen Invernessinä mutta tällä kertaa 1700- ja 1800-lukujen kaupunkina. Falklandin perinnekylä kivitaloineen ja mukulakivikatuineen on myös Falklandin palatsin koti, joka oli Maryn, Skottien kuningattaren suosikkipalatsi ja nyt maan parhaiten säilynyt ranskalaista renesanssia edustava rakennus. Kylässä on vain reilut 1000 asukasta. Vierailla on mahdollisuus omatoimiseen kahvitteluun ja valukuvaukseen.

Matkamme jatkuu pohjoiseen ja teemme omatoimisen lounastauon Pitlochryn pikkukaupungissa. Iltapäivällä vierailemme Newtonmoren Kansanperinnemuseossa. Tämä ulkoilmamuseo on kokoelma perinteisiä ylämaan rakennuksia ja asuinmiljöitä kuten esim. 1930 luvun maatila työkaluineen, keskiaikainen kylä ja 1700-luvun ylämaiden kylä joka oli loistava kuvauspaikka useille sarjan kohtauksille kuten esimerkiksi kohtaus, jossa Dougal keräsi vuokrarahoja asukkailta ensimmäisellä tuotantokaudella. Matka Invernessiin vie meidät Cairngormsin kauniin luonnonpuiston halki.

Saavumme hotelliimme Invernessissa illansuussa.

Yöpyminen: INVERNESS

 

PÄIVÄ KAKSI: Tiistai 04.heinäkuuta 2023

Aamiainen hotellissa.

Tänä aamuna kuulemme Skotlannin historiasta ja valtataisteluista vierailullamme Cullodenin taistelukentillä. Täällä 1745 käyty verinen taistelu jossa kuoli yli 1500 Jakobiittia varmisti kruunun Stuarteille ja päätyi viimeiseksi Brittein maaperällä käydyksi sotataisteluksi. Jakobiittikapina katsotaan klaaniyhteiskunnan ja perinteisien ylämaiden elämäntyylin lopuksi ja siksi se on kenties tärkein sota Skotlannin historiassa. Vierailemme taistelukentällä sekä näyttelykeskuksessa.

Mystinen Craig na Dun kivimonumentti jossa Claire siirtyi 1940-luvulta jakobiittiaikaan, on TV-sarjan tekijöiden luoma fiktiivinen paikka jota ei ’oikeasti’ ole olemassa. Yleisesti luullaan kuitenkin että inspiraationa siihen on ollut paikka nimeltään Clava Cairns, esihistoriallinen kivimuodostelma, lähellä Cullodenin taistelukenttiä, jonka historia vie meidät yli 4000 vuoden päähän. Clava Cairns rakennettiin hautapaikaksi jona se toimi yli tuhat vuotta, tältä paikalta on löytynyt monia pronssiajan jäänteitä. Jäljellä on myös keskiaikaisen kappelin rauniot.  – Mikään ei estä sinua nojaamasta kiviin täällä ja katsomaan mitä tapahtuu!

Omatoiminen lounastauko vietetään Invernessissä. Tämä 65,000 asukkaan kaupungin läpi virtaavan Ness-joen varrelle jää mm. paikallisen sheriffin päämaja – Inverness Castle, Shakespearen Macbeth tarinan tapahtumapaikka.

Iltapäivä omatoimisesti Invernessissä tai lisämaksullinen retki:

Lounaan jälkeen nousemme laivaan ja teemme veneretken parhaimmillaan 180 m syvällä Loch Nessillä. Tämä Skotlannin vesivolyymiltaan suurin ’loch’ on varmasti myös maan tunnetuin, johtuen kuuluisasta Loch Nessin hirviöstä. Ensimmäisen havainto hirviöstä on keskiajalta mutta ensimmäinen valokuva siitä on vuodelta 1933…

Yöpyminen: INVERNESS

PÄIVÄ KOLME: Keskiviikko 05.heinäkuuta 2023

Aamiainen hotellissa.

Tänään suuntaamme etelään ja ajamme tovin Loch Nessin rantatietä pitkin ja  järven eteläkärjen pikkukaupungin Fort Augustuksen läpi Commando Memorial- muistomerkille Spean Bridgessä, josta avautuu loistava näköala maan korkeimmalle vuorelle – Ben Nevis. Tämä yli 1300 m korkeuteen kipuava huippu Grampianin vuoristossa on muinainen tulivuori

Tämän jälkeen tutustumme Glenfinnan Viaduct rautatiesillan alueeseen, joka on kenties tuttu Harry Potter- filmeistä ja sen Howarts Express junasta. Sillalta on hieno näköala Loch Shiel-järvelle, jonka rannalla olevan korkean monumentin päällä seisoo yksinäinen ylämaiden soturi. Kahdeksan kuukautta ennen Cullodenin taistelua, ylämaiden soturit kokoontuivat juuri täällä, nostivat lippunsa, ottivat viskipaukut ja lähtivät tuhoisalle sotamatkalleen.

Omatoiminen lounastauko Fort Williamin kaupungissa.

Täältä suuntaamme etelään halki Ben Nevis ja Glen Coe luonnonpuiston nauttien upeista maisemista. Glen Coe, alunperin MacDonald – klaanin maita on yksi Skotlannin suosituimmista luontomatkailukohteista ja maisemia katsoessa ymmärtää miksi.

Teemme omakustanteisen kahvitauon Loch Lomondin rannalla sijaitsevassa Lussin perinnekylässä ennen kuin saavumme Glasgown kaupunkiin, jossa majoitumme ja vierailla on ilta omaa aikaa tutustua kaupunkiin ja sen antiin sekä syödä illallista.

Yöpyminen: GLASGOW

PÄIVÄ NELJÄ: Torstai 06.heinäkuuta 2023

Aamiainen hotellissa.

Aloitamme päivän tutustumalla oppaamme kanssa Glasgown kaupunkiin – yksi Euroopan dynaamisimmista kaupungeista ja Skotlannin kulttuurillinen keskus. Sen historiallisella George Square aukiolla Frank hyvin spontaanisti kosi Claireä ja kaupungin kauniissa Kelvingrove Park puistossa (Boston Park) Claire kävi usein kävelyllä ja työnsi Briannaa rattaissa. Kaupungin upean goottilaistyylisen katedraalin krypta esitti L’Hopital Des Anges sairaalaa Pariisissa, jossa Claire teki vapaaehtoistyötä. Muista ihailla kirkon upeita lyijylasi-ikkunoita. Glasgown yliopisto puolestaan esitti Harvardin yliopistoa jossa Frank työskenteli professorina ja jossa Brianna vieraili isänsä työhuoneessa.

Sitten suuntamme Doune Castle linnanraunioille. Tämä 1300- puolustuslinna on ikäänsä nähden loistavassa kunnossa ja siksi suosittu filmauspaikka. Linnan filmiuran yksi kohokohtia ennen Outlanders ja Game of Thrones sarjoja oli Monty Python elokuvat. Outlandersissä se esittää Castle Leoch linnaa, MacKenzie klaanin kotilinnaa. Varsinkin ensimmäisellä tuotantokaudella täällä filmattiin paljon pätkiä joissa Jamie, Claire, Colum MacKenzie, Mrs Fitz, Laoghaire ja tietenkin Murtagh olivat kaikki mukana. Viereisessä Deanstonin viskitislaamossa kuvattin toisella tuotantokaudella Le Havren viinivaraston kohtaus jossa Claire oivalsi että Comte St Germainin miehillä oli rutto. Ryhmä on liian suuri ottamaan osaa tislaamokierrokseen, mutta pysähdytään täällä silti, jotta halukkaat voivat ostaa tislaamon kaupasta viskiä tuliaiseksi.

Pidämme omakustanteisen lounastauon Stirlingin kaupungissa.

Mikäli mahdollista, pysähdymme vielä valokuvaustauolla sarjan kaikkein ikonisimmalla kuvauspaikalla, Midhope Castlella. Linna oli tietenkin Jamie Frasierin lapsuudenkoti – Lallybroch. Tämä 1400-luvun pikkulinna ja sitä ympäröivä maa on yksityisomistuksessa (Hopetoun Estate) ja rakennusta pääsee katsomaan vain erikoisluvalla. Rakennus on sisältä raunioitunut ja sinne ei siksi pääse lainkaan sisälle, eli rakennuksen näkee vain ulkoa käsin. Koska kyseessä ei ole turistinähtävyys, täällä ei ole asiaan yleensä kuuluvia palveluita kuten esim. vessoja. Varsinkin sarjan ensimmäistä ja toista tuotantokautta kuvattiin täällä paljon ja ensimmäisellä kaudella se oli ilkeän Sandringhamin herttuan koti.

Yöpyminen: EDINBURGH

 

PÄIVÄ VIISI: Perjantai 07. heinäkuuta 2023

Aamiainen hotellissa.

Päivä omatoimisesti Edinburghissa tai mahdollisuus osallistua kahteen eri puolipäivän lisämaksulliseen retkeen:

Aamupäiväretki / 09:00 – 12:00 EDINBURGH

Paikallisoppaamme vie sinut kaupunkikävelylle Edinburghissa. Edinburghin keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen on syystä turistien suosiossa. Täältä löytyy mm. kaupungin vanhin talo, Skotlannin pääkirkko, muinaisen tulivuoren päälle rakennettu puolustuslinna, Skotlannin ultramoderni parlamenttitalo sekä ent. kuningattaren Skotlannin ’toimisto’ – Palace of Holyrood House. 1700-luvulla rakennettu vanhakaupunki tarjoaa kaunista Yrjön aikaista arkkitehtuuria, designer kauppoja, mahtavia monumentteja ja museoita.

Iltapäiväretki / 13:00 – 17:00 / CULROSS

Culrossin perinnekylän miljöö vie sinut automaattisesti ajassa muutaman sata vuotta taaksepäin. Sen mukulakivikatuja reunustaa pittoreskit talot, joiden keskeltä nousee punakattoinen, viljakeltainen Culrossin palatsi, 1600-luvun alun kauppiaan talo. Tämä kauppias oli Sir George Bruce, Carnockin lordi joka teki kauppaa mm. Ruotsin kanssa. Palatsin rakentamisessa onkin käytetty mm. Ruotsista tuotua mäntyä. Vierailemme palatsissa. Sen kaunis sisutus 1600-1700-luvuilta on vertaansa vailla. Palatsin puutarha on myös täysin entisöity ja siellä on mm. vihanneksia, yrttejä ja hedelmäpuita ja jopa harvinaisia Scots Dumpy-kanoja.

Culross on valittu useaan otteeseen Skotlannin kauneimmaksi kyläksi ja koska sen katsotaan olevan maan paras esimerkki 1600-1700-lukujen miljööstä, ei ole ihme että se valittiin yhdeksi filmauspaikaksi. Ensimmäisellä tuotantokaudella se esitti Cranesmuiria, Geillis Duncanin kotia ja paikkaa jossa hänet tuomittiin noituudesta. Täällä Jamie ja Claire myös pelastivat pienen pojan jonka korva naulattiin kiinni tolppaan. Palatsin puutarhan yrttitarha esitti Clairen yrttitarhaa Castle Leoch linnassa. Saatatte myös tunnistaa palatsin sisäpihan ja muutamia sen huoneita tuotantokausilta 2 ja 4.

Yöpyminen: EDINBURGH

PÄIVÄ KUUSI: Lauantai 08.heinäkuuta 2023

Aamiainen hotellissa.

Lisämaksullinen aamupäiväretki / 09:30 – 12:30 / Linlithgow Palace

Tänä aamuna suuntaamme Mary, Skottien kuningattaren syntymäpaikkaan, Linlithgow Palaceen, joka sijaitsee saman nimisen järven rannalla, vain vajaan tunnin matkan päässä Edinburghin keskustasta. Skotlannin kuninkaalliset asuttavatkin linnaa 1600-luvun alkuun asti. Sanotaan että linnan kulta-aikana sisäpihan suihkulähteestä virtasi punaviini silloin kuin kuninkaalliset olivat paikalla. Palatsin joutsenlaulun aika tuli jakobiittikapinan aikana jolloin Cumberlandin herttua tuhosi kaikki ympäröivät rakennukset ja poltti linnan. Nyt itse linnasta on jäljellä vain rauniot. Raunioden portaikko ja käytävät esittivät sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella Wentworthin vankilaa.

Bussi noutaa ryhmän iltapäivällä hotellista ja vie Edinburghin lentokentälle kotimatkaa varten. Paluukuljetuksessa lentoasemalle ei ole mukana opasta.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Skotlanti Inverness, Penta Hotel Inverness

Penta Hotel Inverness on uusi kiva keskustahotelli jossa on 90 huonetta joissa kaikissa mukavuudet, TV, kirjoituspöytä, nettiyhteys, silitysrauta ja – lauta, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja.

Lue lisää
Skotlanti Glasgow, Voco Grand Central Glasgow

Voco Grand Central Glasgow hotelli sijaitsee Glasgown rautatieaseman vieressä, 550 m St George’s -Tron kirkosta ja 900 m Modernin Taiteen Galleriasta.

Lue lisää
Skotlanti Edinburgh, Express by Holiday Inn Edinburgh City Centre

Skotlanti, Express by Holiday Inn Edinburgh City Centre sijaitsee hyvällä paikalla ns. uudessa kaupungissa.

Lue lisää
Skotlanti

Skotlanti/Yhdistynyt kuningaskunta tunnetaan etenkin linnoistaan joita sieltä löytyykin runsain määrin. Unohtamatta tietenkää viskitislaamoja joihin kannattaa ehdottomasti tehdä tutustumisretki.
Pääkaupunki: Lontoo/Edinburg (Skotlanti)
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Finnair reittilennot meno-paluuna
03.07.2023 Helsinki-Edinburgh 08:25-09:15
08.07.2023 Edinburgh-Helsinki 18:00-22:35
* Lentoverot ja lipunkirjoitusmaksut, sekä ruumaan menevä matkatavara
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella, 2 yötä Inverness ja 1 Glasgow ja 2 yötä Edinburgh, Penta Hotel Inverness ja Voco Grand Central Glasgow sekä
Hampton by Hilton Edinburgh West End
* Kaikki ohjelman mukaiset bussikuljetukset
* Suomalaisen oppaan palvelut matkan ajan, ohjelman mukaisesti
* Kaikki ohjelman mukaiset pääsymaksut
* Kaikki paikalliset verot ja palvelumaksut

Lisämaksusta:
* Muita ruokailuja kuin hotelliaamiainen
* Lisämaksulliset retket

Päivä 2: Loch Ness Cruise
Hinta: 45 €/hlö

Päivä 5: Edinburgh Kaupunkikävely
Hinta:
65 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 10 hlöä
44 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 15 hlöä
32 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 20 hlöä

Päivä 5: Culross
Hinta:
150 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 10 hlöä
103 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 15 hlöä
77 €/hlö –  kun ryhmäkoko minimi 20 hlöä
Hinta sis. bussin, oppaan ja sisäänpääsymaksun

Päivä 6: Linlithgow Palace
Hinta:
150 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 10 hlöä
103 €/hlö – kun ryhmäkoko minimi 15 hlöä
77 €/hlö –  kun ryhmäkoko minimi 20 hlöä
Hinta sis. bussin, oppaan ja sisäänpääsymaksun

* Vapaaehtoisia tippejä matkan päätteeksi kuljettajalle ja oppaalle
* Laskutuslisä 15 €/lasku

Peruutusehdot:

* Ennakkomaksu 500 €/henkilö erääntyy matkaa varattaessa.
* Loppusuoritus tulee olla maksettuna viimeistään 50 vrk:tta ennen lähtöpäivää.

Ennen lähtöpäivää tapahtuvista peruutuksista veloitetaan seuraavasti, ellei tilauksen yhteydessä toisin mainita:
-varauksen jälkeen 96 vrk:tta ennen lähtöä 15 €/henkilö
– 95-61 vrk ennen lähtöä ennakkomaksun määrä/henkilö
– 60-51 vrk ennen lähtöä 70 % matkan hinnasta/henkilö
– alle 50 vrk ennen lähtöä 95 % matkan hinnasta/henkilö

Toimistokulut:
Yleisten matkapakettiehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista peritään toimistokuluina 100 €/henkilö.

Palvelumaksuja ei palauteta peruuntumisen yhteydessä. Käyttämättömistä tapahtumalipuista ja sisäänpääsy- ym lipuista ei suoriteta palautusta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>