TallinkSilja_ts_ships_silja-balticprincess_008_800x600
TallinkSilja risteilyt ryhmille

Miksette lähtisi viettämään pikkujouluja uudistuneelle Silja Serenadelle tai Silja Symphonylle sekä päiväksi jouluiseen Tukholmaan? Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä on aikaa vahvistaa

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

TallinkSilja risteilyt ryhmille

Päivä Tukholmassa -risteilytarjous Helsingistä ryhmille

 

Varaa Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä ja nauti piristävästä syysristeilystä isolla porukalla!

alk. 50 €/hytti

Alkaen-hinta on voimassa määrätyillä su–ke-lähdöillä, kun kaksi henkilöä matkustaa Promenade-hytissä. Tarjoushintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa. Hinta edellyttää vähintään yhtä yhteistä ryhmäateriaa.

Matkustusaika määrätyillä lähdöillä 1.9.–15.11.2017 ja 1.–31.1.2018.
*****************************************************************

Merimarkkinat-hintaesimerkit

Miksette lähtisi viettämään pikkujouluja uudistuneelle Silja Serenadelle tai Silja Symphonylle sekä päiväksi jouluiseen Tukholmaan? Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä on aikaa vahvistaa ryhmähenkeä: herkutella ravintoloissa, nauttia kylpyläosastolla sekä nauttia huippuviihteestä! Lähdöt päivittäin Helsingistä klo 17.00.

Päivä Tukholmassa -risteilytarjous Helsingistä ryhmille

 

Hinta esim: 80 €/hlö 16.11.–22.12.2017 su–ke-lähdöillä

 

Esimerkkihinta sisältää Päivä Tukholmassa -risteilyn Helsingistä kahden hengen Promenade-hytissä ja buffet-illallisen ruokajuomineen sekä glögin.

Esimerkkihinta (€/henkilö) on voimassa ryhmävarauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Merimarkkinat-hinnat varattavissa 28.8. asti.

Päivä Tukholmassa -risteilytarjous Helsingistä ryhmille marraskuussa

Hinta alk. 50 €/hytti 1.9.–15.11.2017 ja 1.-31.1.2018 su–ke-lähdöillä

Esimerkkihinta sisältää Päivä Tukholmassa -risteilyn Helsingistä C-hytissä. Hinta edellyttää, että varataan vähintään yksi yhteinen ryhmäateria.
Esimerkkihinta (€/hytti) on voimassa ryhmävarauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Merimarkkinat-hinnat varattavissa 28.8. asti.

22 h -risteily Helsingistä Tallinnaan ryhmille

Vietä porukalla parasta hauskaa Europan 22 h -huviristeilyllä Helsingistä Tallinnaan!

alk. 20 €/hytti

Alkaen-hinta on voimassa määrätyillä su-to-lähdöillä, kun kaksi henkilöä matkustaa C-hytissä.

Tarjoushintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa.
Hinta edellyttää vähintään yhtä yhteistä ryhmäateriaa.
Matkustusaika määrätyillä lähdöillä 1.9.–15.11.2017 ja 1.–31.1.2018.

 

Hotellimatka Tallink Hotelleihin ryhmille

Tallinnaan tai Riikaan matkustatte isommallakin porukalla sujuvasti ja sukkelasti Tallink Shuttle -laivoilla. Tallinkin omissa hotelleissa majoitutte mukavasti ja keskeisillä paikoilla!
Hotellimatka Tallink Express Hotel *** alk. 54 €/hlö
Hotellimatka Pirita SPA Hotel *** alk. 55 €/hlö
Hotellimatka Tallink City Hotel **** alk. 69 €/hlö
Hotellimatka Tallink Spa & Conference Hotel **** alk. 70 €/hlö
Hotellimatka Riikaan, Tallink Hotel Riga **** alk. 63 €/hlö
Sisältäen edestakaiset laivamatkat Helsinki–Tallinna, yhden yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisineen.
Alkaen-hinnat ovat voimassa vähintään 10 hengen ryhmille su–ke-lähdöillä 1.10.–28.12.2017.
Matkustusaika määrätyillä lähdöillä 1.10.–28.12.2017, varausaika 28.8.2017 asti.
*****************************************************

Merimarkkinat-hintaesimerkki

22 h -risteilytarjous Helsingistä Tallinnaan ryhmille

Hinta esim. 54 €/henkilö
su–ke-lähdöillä 16.11.–22.12.2017
Esimerkkihinta sisältää 22 h -risteilyn Helsingistä Tallinnaan kahden hengen B-hytissä ja buffet-illallisen ruokajuomineen sekä glögin.
Esimerkkihinta (€/henkilö) on voimassa ryhmävarauksissa, joissa on vähintään 10 aikuista matkustajaa. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti. Ei voimassa erikoisristeilyillä. Merimarkkinat-hinnat varattavissa 28.8. asti.

Baltic Princess -laiva

Yksi Itämeren uusimmista ja upeimmista laivoista
* Uusi, iso ostosalue ja uusia ravintoloita
* Monipuolista viihdettä joka päivä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m² hyttejä kansilla 5, 8 ja 9 ja kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kansilla 8 ja 9 sekä neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

B-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m² sisähyttejä kansilla 5, 8, ja 9 ja lisäksi kolmen hengen ikkunattomia hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

E-hytti

Kahden, kolmen ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä kansien 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Galaxy -laiva

Lähdöt Turusta joka aamu
* Laivan kylkiä ja hyttien tauluja koristavat virolaistaiteilija Navitrollan maalaukset
* Parketille pääsee jo aamuvarhain
* Monipuolinen ravintola- ja baarivalikoima

A-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunallisia 9-10 mhyttejä, joista kahden hengen hytit sijaitsevat kansilla 5, 8 ja 9 ja neljän hengen hytit kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

B-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 mhyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Saatavilla on myös allergiahyttejä.

E-hytti

Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 mhyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua ääniä.

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat isäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.