Viro Tartto Leirikoulu

Tartto Leirikoulu Museoistaan rikas hansakaupunki Tartto on Viron kulttuurinen yliopistokaupunki. Nauti nuorekkaasta asenteesta ja löydä Tarton henki!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Viro Tartto Leirikoulu

Oppimista ja tutkimusretkiä

AHHAA – tiedekeskus tempaa mukaansa tutkimusretkelle. Tule ja tutustu leikkien tieteeseen ja teknologiaan – katso omin silmin, kosketa omin käsin, kokeile ja keksi. Käyntiin kannattaa varata vähintään kolme tuntia, sillä Ahhaa -tiedekeskuksessa aika suorastaan lentää. Tiedätkö missä asui Euroopan viimeiset mammutit – vastauksen saat Ice Age Center Äksistä. Tartto Leirikoulu -matkalla opit miten suuri on ekologinen jalanjälkesi ja miten voit sitä pienentää.

Tartto Leirikoulu

Tarton vehreä opiskelijoiden, älymystön ja taiteilijoiden kaupunki tuo mieleen paljon mukavia nuoruusmuistoja kaikille, jotka ovat opiskeluaikanaan pyöräilleet sen kaduilla.Pohjoisen Euroopan yhdessa vanhimmassa yliopistokaupungissa Tartossa on runsaasti museoita ja sykkivä yöelämä. Saapuessasi Tarttoon sinut ottaa klassisismin raatihuoneentorilla vastaan suutelevien opiskelijoiden patsas, jonka läheltä löytyy museoita, kahviloita ja Toomemäen ympärille levittäytyvä puisto.

Viro Tartto Leirikoulu

Tartto on hyvin tiivis kaupunki, sillä suurin osa nähtävyyksistä, ravintoloista ja yöelämästä keskittyy kahden kadun varrelle. Tartto on luovan ja tieteellisen kulttuurin keskus, joten sieltä löytyy aina kiinnostavia tapahtumia teatteriesityksistä konsertteihin ja festivaaleihin.

Löydä Tarton henki

Viron toiseksi suurin kaupunki ja myös koko Baltian vanhin kaupunki on tietenkin Tartto. Tarton keskustan kauniit vanhat korttelit tuovat mieleen Keski-Euroopan. Museoistaan rikas hansakaupunki Tartto on Viron kulttuurinen yliopistokaupunki. Nauti nuorekkaasta asenteesta ja löydä Tarton henki!

Tulkaa viettämään leirikoulua Tarttoon. Räätälöidään ohjelma yhdessä!

Viro Tartto Leirikoulu

 

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 2 pv:  € 165 / hlö

1. päivä.
Kokoonnumme Helsingin satamassa ja ylitämme suomenlahden laivalla.
Saavumme
Tallinnaan aamupäivällä. Ajamme suoraan Tarttoon, jonne saavutuamme meillä on Tartton panoraamakierros. Kierroksen jälkeen siirrymme tiedekeskus AHHAAhan.

Tiedekeskus AHHAA tarjoaa sinulle tieteitä, jännittävää toimintaa, seikkailua, hyödyllisiä taitoja ja hauskaa viihdettä. Keskuksessamme on houkutteleva opiskeluympäristö, jonka avulla saat lisää tietoa. Useimmat näyttelyt ovat interaktiivisia. Voit nähdä omin silmin ja kokeilla omin käsin kaikkea: planetaariota, koululaboratorion pilottiohjelmaa, oppimateriaalien laadintaa tai tiedeteatteria. Meillä voit järjestää jopa syntymäpäiväkutsusi.

Lounas Tiedekeskus AHHAA:ssa, jonka jälkeen voi ohjelmaan liittää vielä vierailun Aura vesipuistossa. (lisämaksu)
Majoitus hotelli Tarton keskustassa.

2. päivä.
Aamiainen hotellissa
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu Äksiin, Jääaikakeskus Ice Age Centreen (noin 10 km Tartosta), jossa näemme antiikin eläimiä, opimme historiaa ja saamme tietää, miten nykyisen toimet vaikuttavat maailmaan.

Jääaikakeskus kutsuu kylään kaikki luonnosta, perinnekulttuurista ja ympäristöstä kiinnostuneet!

Missä elivät Euroopan viimeiset mammutit? Millaisia jälkiä jääaika jätti Viron luontoon ja perinnekulttuuriin? Onko maailma menossa kohti uutta jääaikaa? Kuinka suuri on oma ekologinen jalanjälkesi verrattuna jääajalla eläneen metsästäjän omaan?

Vastaukset löydät Jääaikakeskuksesta. Siellä voit nähdä jääajan eläimiä: mammutteja, luolaleijonia. Lapsia varten keskuksessa on leikkitila. Tekemistä riittää kaikenikäisille.

Äksistä ajamme Elistveren eläinpuistoon, missä näemme luonnossa eläviä eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä.
Ajamme Tallinnaan ja jos jää vapaata aikaa, voimme vietää sen Tallinnassa. Palaamme laivalla Tallinnasta Helsinkiin.

 

Hotelli varataan ryhmänne toiveen mukaan.

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

 

Hintaan sisältyy:
* Lauttaliput Helsingistä
* Majoitus  hotellissa, kahden hengen huoneessa.
* Aamiaiset hotellissa.
* Bussi käytössä ohjelman mukaisen ajan maanantai-tiistai
* Tulopäivänä pieni kiertoajelu, lounas, vierailu tiedekeskus AHHAA
* Seuraavana päivänä vierailu Ice Age Centre Äksi
Pyydä tarjous omalle ryhmällesi!

Lisämaksusta:
* Ateriat laivalla
* Hytit laivalla
* Päivällinen Tartto 8 € / hlö
* Lounas Tartto 7 € / hlö
* Aura vesipuisto
* Tartto lelumuseo
* Matkavakuutus alk  18 €/pv

Hinta edellyttää minimi 25 hengen ryhmää.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.