Ranska Pariisi Disneyland

Disneyland® Paris

Matkamme hintaan sisältyy kahden päivän lippu Disneylandin elämyspuistoihin. Disney puistojen alueet ovat laajoja ja tekemistä riittää takuuvarmasti useammallekin päivälle!

DISNEYLAND ® PARK
Main Street U.S.A.®

Astele suoraan viehättävään 1800-luvun amerikkalaisen pikkukaupungin elämään. Tutut Disney-hahmot ovat sinua vastassa ensi askeleillasi kohti taikamaailmaa ja juhlava paraati johdattelee iloiseen tunnelmaan.

Adventureland®
Adventureland® kutsuu seikkailuun! Koe itse rakkain seikkailutarinasi livenä.  Sinua odottavat seikkailujen saari ja Kapteeni Koukku merirosvolaivoineen, Agraba ja Aladdin taikalamppuineen sekä Indiana Jones ja huikea Temple of Peril -vuoristorata.

Discoveryland®
Tulevaisuus on nyt! Pelasta lelut Buzz Lightyearin Laser Blast -seikkailussa.  Kokeile lentosimulaattoreiden viimeisintä tekniikkaa, henkeäsalpaava Star Tour™ on yksi koko huvipuiston suosituimmista vetonauloista.

Frontierland®
Tervetuloa Villiin Länteen! Täällä kohtaat karjapaimenet ja intiaanit, voit ajella vuoristoradalla vuoristomaisemissa tai tehdä höyrylaivaristeilyn järvellä. Perheen pienimmät viihtyvät varmasti Pocahontasin intiaanikylässä. Kohtaa Phantom Manor -linnan 999 aavetta …astu sisään jos uskallat!

Fantasyland®
Fantasylandissa voi elää todeksi Disneyn satumaailmaa. Astu sisään Prinsessa Ruususen linnaan, lennä merirosvolaivalla Lontoon yli Mikä-mikä-maahan  ja seikkaile Peter Panin kanssa. Täällä voit tavata myös Lumikin tai Nalle Puhin.

WALT DISNEY STUDIOS® PARK
Elokuvien ja television maailma herää henkiin Walt Disney Studios® Park -vierailulla. Pääset keskelle kulisseja ja elokuvien tapahtumia.

FRONT LOT
Kävele pitkin Hollywood Boulevardia ja koe Hollywood-elokuvien taika ja parhaat palaat aina 1920-luvulta 60-luvulle saakka.

Production Courtyard®
Näe ja koe miten elokuvia ja televisio-ohjelmia tehdään.

Studio Tram Tour® ajelulla pääset kurkistamaan kulissien taakse. Näet lavasteita, pukuja ja muuta rekvisiittaa, ja ennen kuin huomaatkaan, olet keskellä katastrofielokuvaa…

Stitch Live!

Playhouse Disney Live!
Disneyn tutut fantasiahahmot heräävät eloon jättimäisen satukirjan lehdillä.