Vancouver downtown evening, Canada BC400x300
Alaskan risteilyt

Matkalla koet jylhät jäätiköt, vehreän luonnon ja hurmaavat rannikkokaupungit nauttien samalla loistoristeilijän tasokkaista palveluista ja miellyttävästä ilmapiiristä.

Alaskan monipuolinen luonto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoilmasta ja luonnosta nauttiville matkailijoille. Risteilyllä voit kokea upeita maisemia, harrastaa monipuolisesti aktiviteetteja tai nähdä vaikkapa vilauksen kaloja narraavasta harmaakarhusta. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja voit valita varustamon laajasta retkivalikoimasta Sinulle mieleisimmät tai tutustua kohteisiin omatoimisesti.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Alaskan risteilyt

Koe unohtumaton risteilyelämys!

Vancouver – Inside Passage – Tracy Arm – Juneau -Skagway – Glacier Bay – Ketchikan

Matkalla koet jylhät jäätiköt, vehreän luonnon ja hurmaavat rannikkokaupungit nauttien samalla loistoristeilijän tasokkaista palveluista ja miellyttävästä ilmapiiristä.

Alaskan monipuolinen luonto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoilmasta ja luonnosta nauttiville matkailijoille. Risteilyllä voit kokea upeita maisemia, harrastaa monipuolisesti aktiviteetteja tai nähdä vaikkapa vilauksen kaloja narraavasta harmaakarhusta. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja voit valita varustamon laajasta retkivalikoimasta Sinulle mieleisimmät tai tutustua kohteisiin omatoimisesti.

Hinta alk. 2795,- / hlö jaetussa kahden hengen sisähytissä.
Ikkunahytin lisämaksu 300,- hlö, parvekehytin lisämaksu 900,- hlö.
Hintaan sisältyy:
*
Lennot Helsinki – Vancouver – Helsinki (Icelandair)
* Lentokenttä- ja satamakuljetukset kohteessa
* 1 yön majoitus Vancouverissa, Hotel Georgian Court (tai vastaava) sis. aamiainen
* 7 yön Alaskan risteily valitussa hyttiluokassa m/s Volendam –loistoristeilijällä
* Täysihoito laivalla (kaikki ateriat: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen)
* Verot, satamamaksut, palvelupalkkiot
* Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

1. päivä: Helsinki – Vancouver ja majoittuminen
Alustava lentoaikataulu: Icelandair FI343 Helsinki – Reykjavik 15:30 15:55 Icelandair FI697 Reykjavik – Vancouver 17:15 17:50.
Saapuminen Vancouveriin klo 17.50 paikallista aikaa. Kuljetus hotellille ja majoittuminen: Hotel Georgian Court **** 773 Beatty Street, Vancouver

2. päivä: Vancouver – lähtö risteilylle m/s Volendam
Aamupäivällä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Iltapäivällä kuljetus satamaan ja lähtö risteilylle.

3. päivä: Meripäivä, Inside Passage
Ensimmäisenä risteilypäivänä voit rentoutua laivan palveluista nauttien ja ihailla upeita maisemia laivan kulkiessa kuuluisaa Inside Passage -reittiä pitkin kohti Alaskaa. Inside Passage on yksi maailman kauneimmista merireiteistä ja sitä ympäröivät korkeat vuoret, jylhät jäätiköt ja vehreät metsät.

4. päivä: Tracy Arm-vuono ja Juneau
Risteilyn toisena aamuna matka jatkuu kapeaa Tracy Arm -vuonoa pitkin Tongassin luonnonpuiston halki. Reitin varrella nähdään kauniita vesiputouksia ja jyrkkiä rinteitä. Vuonon päässä sijaitsee vuorten ympäröimä Sawyer-jäätikköalue, jossa elää paljon villieläimiä. Hyvällä tuurilla voi nähdä vilauksen vaikkapa harmaakarhusta tai valaasta. Puolilta päivin saavutaan Alaskan pääkaupunkiin Juneauhun. Juneau perustettiin kultakuumeen aikaan vuonna 1880 ja on nykyisin viehättävä pikkukaupunki, josta on upeat näkymät ympäröivään luontoon. Voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai osallistua varustamon retkille.

5. päivä: Skagway
Saapuminen Skagwayhin aamulla. Kaupunki syntyi Klondiken kultaryntäyksen aikaan vuonna 1897 kun kymmenet tuhannet kullankaivajat käyttivät sitä aloituspaikkana vaelluksellaan kohti Yukonin kultamaita.Asukkaita kaupungissa on nykyisin enää vain noin 1000 ja kaupungin yleisilmeessä näkyy yhä sen mielenkiintoinen historia kultakuumeen keskiössä. Skagwaysta voit lähteä tutustumaan alueen luontoon, harrastaa erilaisia aktiviteetteja tai suunnata vaikka Klondiken jylhiin maisemiin varustamon retkillä.

6. päivä: Meripäivä,Glacier Bayn kansallispuisto
Risteily suuntaa Glacier Bayn kansallispuistoon, joka on tunnettu jäävuorista ja karun kauniista jäätiköistään. Alue kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Laivan kannella pääset ihailemaan Glacier Bayn upeita maisemia ja luontoa.

7. päivä: Ketchikan
Aamulla saavutaan Ketchikanin kaupunkiin, joka syntyi niin ikään kultakuumeen aikoina. Alueella elää paljon valkopääkotkia ja kaupungin nimi tarkoittaa ”sitä, missä kotkansiivet ovat”. Ketchikan kutsuu itseään myös maailman ”lohipääkaupungiksi”, sillä lohta sen kylmissä ja hapekkaissa vesissä riittää niin ihmisille kuin karhuillekin. Ketchikanin kaupunkikuvaa hallitsevat vanhat värikkäät puutalot, jotka on rakennettu aivan rannalle veden tuntumaan. Alueella on vielä myös elävää intiaanikulttuuria.


8. päivä:  Meripäivä, Inside Passage
Risteilyn viimeisenä päivänä otetaan rennosti laivan palveluista nauttien ja matkataan kohti Vancouveria Inside Passage -reittiä pitkin.

9. päivä:  Risteily päättyy – lento Helsinkiin
Laiva saapuu Vancouveriin aamulla ja risteily päättyy. Kuljetus lentoasemalle.
Alustava lentoaikataulu: Icelandair FI696 Vancouver – Reykjavik 15:55 06:00 (+1) Icelandair FI342 Reykjavik – Helsinki 07:30 13:50 (Lento saapuu Helsinkiin seuraavan vuorokauden puolella)

Holland America Line on perinteikäs varustamo, joka on voittanut useita arvostettuja risteilyalan palkintoja. Palvelu laivalla on ensiluokkaista ja laivan yleiset tilat sekä hytit ovat tyylikkäästi ja raikkaasti sisustettu. Laivalla käytössäsi ovat mm. 5 tasokasta ravintolaa ja baaria, yökerho, teatteri, jossa iltaisin upeita show-esityksiä, kauneushoitola- ja kylpylä, sekä internetkahvila.

Kaikissa aluksen hyteissä on:
* Elemis Aromapure ”Time to Spa” – kylpytuotteita
* hierova suihku
* hiustenkuvaaja
* 24h huonepalvelu veloituksetta
* maksuton kengänkiillotuspalvelu
* pehmeät kylpytakit ja pyyhkeet
* säilytystilaa
* päivittäinen petaus -ja siivouspalvelu
* tuoreita hedelmiä pyydettäessä
* TV ja DVD-soitin
* tallelokero
* kaksi sänkyä, jotka muunnettavissa parivuoteeksi

Huom! risteilyohjelman aikataulut ja kohteet saattavat vaihdella joiltain osin lähdöstä riippuen. Lopullinen ohjelma varmistuu varauksen teon yhteydessä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä. Hinta ja reitti vahvistuu varauksen yhteydessä