Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Princess Cruises risteilyt >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Princess Cruises risteilyt

Varaa tästä Princess risteilysi:
Princess Cruises risteilyt

Lähde kokemaan elämäsi meriseikkailu Princess Cruisesin upeiden risteilyalusten kyydissä! Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Nykyisin varustamolla on monia moderneja laivoja täynnä viihdettä, aktiviteetteja ja tietysti maistuvaa, korkeatasoista ruokaa.

Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesin aluksilla pääset tutustumaan ihastuttaviin kohteisiin: Alaska, Havaiji, Tahiti, Kanada, Australia, Japani… Tai mikset risteilisi vaikka maailman ympäri?

Kysy eri reittivaihtoehdoista ja lähtöpäivistä toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Princess Cruises risteilyt

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Esimerkkejä Princess Cruisesin reiteistä ja hinnoista:

7 yön Alaskan risteily (Royal Princess)
Vancouver-meripäivä-Ketchikan-Juneau-Skagway-Glacier Bay National Park-College Fjord-Whittier

Hinta alkaen: 806€/hlö

10 yön Kanadan & New Englandin risteily (Caribbean Princess)
New York-Newport-Boston-Bar Harbour-St.John (New Brunswick)-Halifax-Sydney (Noca Scotia)-Charlottetown-meripäivä-Quebec

Hinta alkaen: 1291€/hlö

26 yön Havaiji, Tahiti ja Eteläinen Tyynivaltameri risteily (Golden Princess)
San Francisco-meripäivä-Hilo-Honolulu-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Bora Bora-Papetee-meripäivä-meripäivä-Pago Pago-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Auckland-Tauranga-Napier-Marlborough Sounds-meripäivä-meripäivä-Sydney

Hinta alkaen: 3089€/hlö

15 yön Havaijin risteily (Grand Princess)
San Francisco-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Lahaina-Hilo-Honolulu-Kauai-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Ensenada-meripäivä-San Francisco

Hinta alkaen: 1563€/hlö

11 yön Aasian risteily (Sapphire Princess)
Singapore-Penang-Phuket-meripäivä-Singapore-meripäivä-Ko Samui-Laem Chabang-meripäivä-Phu My-meripäivä-Singapore

Hinta alkaen: 955€/hlö

72 yötä Maailman Ympäri (Pacific Princess)
Los Angeles-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Honolulu-Lahaina-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Papeete-Huahine-Raiatea-Raiatea-meripäivä-meripäivä-Nuku ’Alofa-meripäivä-meripäivä-Auckland-meripäivä-meripäivä-Port Chalmers (Dunedin)-Stewartinsaari-meripäivä-meripäivä-Sydney-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Cairns-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Darwin-meripäivä-meripäivä-Komodo-meripäivä-meripäivä-Singapore-Singapore-Kuala Lumpur-Langkawi-Phuket-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Colombo-meripäivä-meripäivä-Mies-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Mahe-meripäivä-meripäivä-Nosy Be-meripäivä-meripäivä-Mauritius-Reunion Island-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Durban-East London -meripäivä-Kapkaupunki

Hinta alkaen: 11210€/hlö

16 yön Etelä-Amerikan risteily (Star Princess)
San Antonio-Coquimbo-meripäivä-meripäivä-San Martin-Callao-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Punta Arenas-San Juan del Sur-meripäivä-meripäivä-Puerto Vallarta-meripäivä-meripäivä-Los Angeles

Hinta alkaen: 985€/hlö

Princess Cruises Caribbean Princess

Caribbean Princess on yksi Princess Cruisesin suurimmista aluksista ja tämä viiden tähden alus tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen muodossa.

Lue lisää
Princess Cruises Pacific Princess

Pacific Princess on pieni ja intiimi alus, jolle mahtuu 672 matkustajaa. Aluksen pienen koon etuna onkin, että se pääsee moniin satamiin, joihin isommilla aluksilla ei ole mahdollisuutta mennä.

Lue lisää
Princess Cruises Royal Princess

Laivalla on useita kahviloita, baaria ja ravintoloita, kasino, yökerhoja, Movies Under the Stars -ulkoilmateatteri, 40 metriä meren yläpuolella sijaitseva Sea View -cocktailbaari sekä Lotus Spa kylpylä.

Lue lisää
Princess Cruises Sapphire Princess

Sapphire Princess on yksi varustamon suurimpia laivoja, jonne mahtuu 2670 matkustajaa.

Lue lisää

Retket maissa

Laivan tullessa satamaan on mahdollisuus osallistua opastetuille retkille ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Retkivaraukset voi tehdä aikaisintaan 100 päivää ennen risteilyn alkua.

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555