Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Princess Cruises risteilyt >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Princess Cruises risteilyt

Varaa tästä Princess risteilysi:
Princess Cruises risteilyt

Lähde kokemaan elämäsi meriseikkailu Princess Cruisesin upeiden risteilyalusten kyydissä! Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Nykyisin varustamolla on monia moderneja laivoja täynnä viihdettä, aktiviteetteja ja tietysti maistuvaa, korkeatasoista ruokaa.

Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesin aluksilla pääset tutustumaan ihastuttaviin kohteisiin: Alaska, Havaiji, Tahiti, Kanada, Australia, Japani… Tai mikset risteilisi vaikka maailman ympäri?

Kysy eri reittivaihtoehdoista ja lähtöpäivistä toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Princess Cruises risteilyt

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Esimerkkejä Princess Cruisesin reiteistä ja hinnoista:

7 yön Alaskan risteily (Royal Princess)
Vancouver-meripäivä-Ketchikan-Juneau-Skagway-Glacier Bay National Park-College Fjord-Whittier

Hinta alkaen: 806€/hlö

10 yön Kanadan & New Englandin risteily (Caribbean Princess)
New York-Newport-Boston-Bar Harbour-St.John (New Brunswick)-Halifax-Sydney (Noca Scotia)-Charlottetown-meripäivä-Quebec

Hinta alkaen: 1291€/hlö

26 yön Havaiji, Tahiti ja Eteläinen Tyynivaltameri risteily (Golden Princess)
San Francisco-meripäivä-Hilo-Honolulu-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Bora Bora-Papetee-meripäivä-meripäivä-Pago Pago-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Auckland-Tauranga-Napier-Marlborough Sounds-meripäivä-meripäivä-Sydney

Hinta alkaen: 3089€/hlö

15 yön Havaijin risteily (Grand Princess)
San Francisco-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Lahaina-Hilo-Honolulu-Kauai-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Ensenada-meripäivä-San Francisco

Hinta alkaen: 1563€/hlö

11 yön Aasian risteily (Sapphire Princess)
Singapore-Penang-Phuket-meripäivä-Singapore-meripäivä-Ko Samui-Laem Chabang-meripäivä-Phu My-meripäivä-Singapore

Hinta alkaen: 955€/hlö

72 yötä Maailman Ympäri (Pacific Princess)
Los Angeles-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Honolulu-Lahaina-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Papeete-Huahine-Raiatea-Raiatea-meripäivä-meripäivä-Nuku ’Alofa-meripäivä-meripäivä-Auckland-meripäivä-meripäivä-Port Chalmers (Dunedin)-Stewartinsaari-meripäivä-meripäivä-Sydney-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Cairns-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Darwin-meripäivä-meripäivä-Komodo-meripäivä-meripäivä-Singapore-Singapore-Kuala Lumpur-Langkawi-Phuket-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Colombo-meripäivä-meripäivä-Mies-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Mahe-meripäivä-meripäivä-Nosy Be-meripäivä-meripäivä-Mauritius-Reunion Island-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Durban-East London -meripäivä-Kapkaupunki

Hinta alkaen: 11210€/hlö

16 yön Etelä-Amerikan risteily (Star Princess)
San Antonio-Coquimbo-meripäivä-meripäivä-San Martin-Callao-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Punta Arenas-San Juan del Sur-meripäivä-meripäivä-Puerto Vallarta-meripäivä-meripäivä-Los Angeles

Hinta alkaen: 985€/hlö

Princess Cruises Caribbean Princess

Caribbean Princess on yksi Princess Cruisesin suurimmista aluksista ja tämä viiden tähden alus tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen muodossa.

Lue lisää
Princess Cruises Pacific Princess

Pacific Princess on pieni ja intiimi alus, jolle mahtuu 672 matkustajaa. Aluksen pienen koon etuna onkin, että se pääsee moniin satamiin, joihin isommilla aluksilla ei ole mahdollisuutta mennä.

Lue lisää
Princess Cruises Royal Princess

Laivalla on useita kahviloita, baaria ja ravintoloita, kasino, yökerhoja, Movies Under the Stars -ulkoilmateatteri, 40 metriä meren yläpuolella sijaitseva Sea View -cocktailbaari sekä Lotus Spa kylpylä.

Lue lisää
Princess Cruises Sapphire Princess

Sapphire Princess on yksi varustamon suurimpia laivoja, jonne mahtuu 2670 matkustajaa.

Lue lisää

Retket maissa

Laivan tullessa satamaan on mahdollisuus osallistua opastetuille retkille ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Retkivaraukset voi tehdä aikaisintaan 100 päivää ennen risteilyn alkua.

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555