Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Princess Cruises risteilyt >

Princess Cruises risteilyt

Varaa tästä Princess risteilysi:
Princess Cruises risteilyt

Lähde kokemaan elämäsi meriseikkailu Princess Cruisesin upeiden risteilyalusten kyydissä! Princess Cruisesilla on takanaan yli 50-vuotinen historia ja varustamo tuli tunnetuksi suositun Lemmenlaiva-televisiosarjan myötä. Nykyisin varustamolla on monia moderneja laivoja täynnä viihdettä, aktiviteetteja ja tietysti maistuvaa, korkeatasoista ruokaa.

Princess Cruises risteilyt

Princess Cruisesin aluksilla pääset tutustumaan ihastuttaviin kohteisiin: Alaska, Havaiji, Tahiti, Kanada, Australia, Japani… Tai mikset risteilisi vaikka maailman ympäri?

Kysy eri reittivaihtoehdoista ja lähtöpäivistä toimistoltamme!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Princess Cruises risteilyt

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Esimerkkejä Princess Cruisesin reiteistä ja hinnoista:

7 yön Alaskan risteily (Royal Princess)
Vancouver-meripäivä-Ketchikan-Juneau-Skagway-Glacier Bay National Park-College Fjord-Whittier

Hinta alkaen: 806€/hlö

10 yön Kanadan & New Englandin risteily (Caribbean Princess)
New York-Newport-Boston-Bar Harbour-St.John (New Brunswick)-Halifax-Sydney (Noca Scotia)-Charlottetown-meripäivä-Quebec

Hinta alkaen: 1291€/hlö

26 yön Havaiji, Tahiti ja Eteläinen Tyynivaltameri risteily (Golden Princess)
San Francisco-meripäivä-Hilo-Honolulu-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Bora Bora-Papetee-meripäivä-meripäivä-Pago Pago-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Auckland-Tauranga-Napier-Marlborough Sounds-meripäivä-meripäivä-Sydney

Hinta alkaen: 3089€/hlö

15 yön Havaijin risteily (Grand Princess)
San Francisco-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Lahaina-Hilo-Honolulu-Kauai-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Ensenada-meripäivä-San Francisco

Hinta alkaen: 1563€/hlö

11 yön Aasian risteily (Sapphire Princess)
Singapore-Penang-Phuket-meripäivä-Singapore-meripäivä-Ko Samui-Laem Chabang-meripäivä-Phu My-meripäivä-Singapore

Hinta alkaen: 955€/hlö

72 yötä Maailman Ympäri (Pacific Princess)
Los Angeles-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Honolulu-Lahaina-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Papeete-Huahine-Raiatea-Raiatea-meripäivä-meripäivä-Nuku ’Alofa-meripäivä-meripäivä-Auckland-meripäivä-meripäivä-Port Chalmers (Dunedin)-Stewartinsaari-meripäivä-meripäivä-Sydney-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Cairns-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Darwin-meripäivä-meripäivä-Komodo-meripäivä-meripäivä-Singapore-Singapore-Kuala Lumpur-Langkawi-Phuket-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Colombo-meripäivä-meripäivä-Mies-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Mahe-meripäivä-meripäivä-Nosy Be-meripäivä-meripäivä-Mauritius-Reunion Island-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Durban-East London -meripäivä-Kapkaupunki

Hinta alkaen: 11210€/hlö

16 yön Etelä-Amerikan risteily (Star Princess)
San Antonio-Coquimbo-meripäivä-meripäivä-San Martin-Callao-meripäivä-meripäivä-meripäivä-Punta Arenas-San Juan del Sur-meripäivä-meripäivä-Puerto Vallarta-meripäivä-meripäivä-Los Angeles

Hinta alkaen: 985€/hlö

Princess Cruises Caribbean Princess

Caribbean Princess on yksi Princess Cruisesin suurimmista aluksista ja tämä viiden tähden alus tarjoaa tasokkaita ravintoloita, loistavaa palvelua ja luksusta viihtyisien hyttien ja yleisten tilojen muodossa.

Lue lisää
Princess Cruises Pacific Princess

Pacific Princess on pieni ja intiimi alus, jolle mahtuu 672 matkustajaa. Aluksen pienen koon etuna onkin, että se pääsee moniin satamiin, joihin isommilla aluksilla ei ole mahdollisuutta mennä.

Lue lisää
Princess Cruises Royal Princess

Laivalla on useita kahviloita, baaria ja ravintoloita, kasino, yökerhoja, Movies Under the Stars -ulkoilmateatteri, 40 metriä meren yläpuolella sijaitseva Sea View -cocktailbaari sekä Lotus Spa kylpylä.

Lue lisää
Princess Cruises Sapphire Princess

Sapphire Princess on yksi varustamon suurimpia laivoja, jonne mahtuu 2670 matkustajaa.

Lue lisää

Hintaan sisältyy:
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Kaikki ateriat paitsi erikoisravintolassa maksetaan pieni kattausmaksu.
* Viihdepalveluiden ja useimpien aktiviteettien käyttö
* Huonepalvelu ympäri vuorokauden

Lisämaksusta:
* Lennot varauspäivän hintojen mukaan
* Kuljetukset satamaan

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>