Harmony of the Seas Välimerellä

Nyt voit varata läntisen Välimeren risteilyloman, josta olet kauan unelmoinut. Lähde Royal Caribbeanin laivalle nauttimaan luksuksesta. Näe ja koe Välimeren upeimmat kohteet ja nauti samalla kelluvasta ja ylellisestä hotellista ja kaikesta sen tarjonnasta.

Unelmaristeily Barcelonasta

Sopiva lämpötila suuren osan vuodesta, vanhoja kulttuuriaarteita ja auringontäyteisiä rantoja kuulostaa houkuttelevalta meille kaikille. Vain muutaman tunnin lennon päässä on läntisen Välimeren risteilyn lukemattomia helmiä, jotka antavat sinulle risteilyvieraana uskomattoman paljon uusia kokemuksia.

Läntisen Välimeren risteily Royal Caribbean Harmony of the Seas 7 yötä

Kaunis Venetsia ja eksoottinen Barcelona tai historiallinen ja gastronominen Rooma ovat vain muutamia kohteita, jotka voit kokea Royal Caribbeanin risteilyllä. Parasta on, että sinun tarvitsee vain pakata matkalaukkusi yhden kerran! Jokainen päivä tarjoaa jotakin uutta ja valitset itse haluatko lähteä maihin ja tutkia eri matkakohteita vai jäädä laivalle ja nauttia laivan tarjonnasta.

Laivalla voit tehdä juuri sitä mitä itse tahdot. Riippumatta haluatko rentoutua auringon laskiessa sateenvarjojuoma kädessäsi ja lukea kirjaa, aktivoitua seinäkiipeillen tai treenisalilla tai hemmotella itseäsi ihanalla hieronnalla. Sinä valitset!

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>