Saint_Maarten_veneellä_400x300
Saint-Martin

Saint Maartenille suuntaavat lomailijat ympäri maailman nauttiakseen niin upeasta luonnosta, lämmöstä ja paikallisten ihmisten iloisuudesta, kuin upeasti järjestetyistä tapahtumistakin. Helmikuussa täällä vietetään St.Maartenin karnevaaleja värikkäiden karnevaalipukujen ja iloisen karibialaisen musiikin soidessa. Maaliskuun alussa St.Maartenilla järjestetään vuosittain Heineken regatta, jolloin sadat alukset valtaavat St.Maartenin merellisen edustan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Saint-Martin

Karibianmeren kulttuurinen jalokivi

Saint Martinille suuntaavat lomailijat ympäri maailman nauttiakseen niin upeasta luonnosta, lämmöstä ja paikallisten ihmisten iloisuudesta, kuin upeasti järjestetyistä tapahtumistakin. Helmikuussa täällä vietetään St.Martinin karnevaaleja värikkäiden karnevaalipukujen ja iloisen karibialaisen musiikin soidessa.  Maaliskuun alussa St.Martinilla järjestetään vuosittain Heineken regatta, jolloin sadat alukset valtaavat St.Martinin merellisen edustan.

Hää-ja juhlamatkalaisille Saint Martin on rentouttava, ikimuistoinen kohde, jossa teidät huomioidaan erityisesti. Upeat hiekkarannat ja pienet yksityiset poukamat, sekä saaren monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten snorkalus, sukellus, trekkaus, purjehdus- ja surffauskoulut, pyöräily tai souteleminen kajakilla luovat hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kulinaristinen ja musiikillinen anti on St. Martinilla erityisen tärkeässä asemassa. Yöelämä on vilkasta lukuisten kasinoiden ja viihtyisien kahvila-ravintoloiden puolesta ja saari on erinomainen ostoksille, sillä se on kauttaaltaan tax-free aluetta.

Saint Martin jakautuu kahteen osaan, hollantilaiseen ”Sint Maarteniin” ja ranskaan kuuluvaan Saint Maarteniin. Hollantilaiselle puolelle tulevat risteilyalukset tuovat turistivirtoja ja vilkkautta kohteeseen, kun taas ranskalainen puoli on hienostuneempi ja rauhallisempi osa saarta. Saarelta kulkevat lautat lähisaarille mahdollistavat mukavan päiväretken esim. Anguillalle, Saballe tai St.Barth’sille.

Le Beach Boutique hotel & Spa****

Kävelymatkan päässä Saint Martinin ranskalaisen puolen Marigot-keskustaa, hienohiekkaisella rannalla sijaitseva neljän tähden hotelli Le Beach Boutique hotel & Spa tarjoaa raikkaat huoneet ja amerikkalaisen aamiaisen.

Hotelli on pidetty sijaintinsa,raikkautensa ja maistuvien aterioiden vuoksi. Suosittelemme huoneita, joissa merinäköala.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1890 € / hlö, puoliso häämatkalla 1610 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Saint Martin – Helsinki
* Majoitus Saint Martinilla 7 yötä superior merinäköalallisessa huoneessa sis. hotelliverot
* Hotellissa amerikkalaiset aamiaiset

Häämatkalaisten edut:
* 40% alennusta puolisolle majoituksesta

Aikaisen varaajan edut:
* Varaukset 15.10.2016 mennessä talvikaudelle 1.10.2016 – 30.4.2017 , poislukien 24.12.2016 – 2.1.2017 -10% majoituksen hinnasta

* Varaukset 31.3.2017 mennessä kesäkaudelle 1.5.-27.8.2017
-15% majoituksen hinnasta

* ILMAISTEN ÖIDEN TARJOUKSET v. 2017 ajalle 9.5.-13.7., sekä 28.8.-05.11.2017
7 yötä 6 yön hinnalla sis. aamiaiset, 14 yötä 12 yön hinnalla sis. aamiaiset

Pyydä erillinen tarjous häämatkallenne toimistoltamme!


Saint Martin

Saint Martinin pieni 88 km2 kokoinen saari on rantalomailijoiden paratiisi. Lämpimän ilmaston sallimana saarelta löytyykin monia eri vesiurheilumahdollisuuksia ja aktiviteettejä.

Saarella on listattu 45 sukelluspaikkaa ja useat eri sukellusfirmat tarjoavat sukelluskursseja niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin sukeltajille. Lisäksi voit harrastaa purjelautailua, vesilautailua (wakeboarding), vesihiihtoa tai snorklausta.
Jos tykkäät soutamisesta, niin tarjolla on melontaa ja kajakkisoutua. Kalastuksesta tykkääville taas on tarjolla syvänmeren kalastusta Karibian trooppisen vihreissä vesissä.
Elämysmatkailijat voivat kokeilla myös liitovarjoilua ja vesijetti ajelua.

Suosittelemme myös tutustumaan saareen erikseen suunniteltuja  kävely- ja mönkijäreittejä pitkin. Retkellä näet Saint Martinin kauniin luonnon ja historialliset, sekä kulttuuriset nähtävyydet. Saint Martinilla on mahdollisuus myös ratsastukseen.

Keskustassa teet edullisia tax-free ostokset ja nautit eloisasta ja värikkäästä yöelämästä.

Le Beach Boutique hotel & Spa****

Kävelymatkan päässä Saint Martinin ranskalaisen puolen Marigot-keskustaa, hienohiekkaisella rannalla sijaitseva neljän tähden hotelli Le Beach Boutique hotel & Spa tarjoaa raikkaat huoneet ja amerikkalaisen aamiaisen.

Hotelli on pidetty sijaintinsa,raikkautensa ja maistuvien aterioiden vuoksi. Suosittelemme huoneita, joissa merinäköala.

Hotelli sijaitsee rannalla Marigot Bayn sydämessä

144 tilavaa huonetta ( 30 m2), joissa parveke. Huoneissa joko merinäköala tai vuoristo/lagoon näkymä.  Sviiteissä ( 60m2) erillinen olo-ja makuuhuone, sekä parveke, jossa merinäköala.

16+ hotelli, tarkoitettu vain aikuisille
Wifi yhteys saatavilla aula-ja hotellin yleisissä tiloissa, huoneissa Wifi lisämaksusta.
Huoneissa  kahvin/teenkeitin, TV
Hotellissa tallelokerot, kuntosali
Ravintola/baari, sekä uima-allas, josta näkymät merelle ja Anguillan saarelle.
Ostosmahdollisuudet, hyvät ravintolat ja antoisa yöelämä lähettyvillä Marigot Bay:n alueella.
11 yhdistettävää huonetta, joihin mahtuu mukavasti perhe 2 aikuista ja 3 lasta
Aulabaari, jossa elävää musiikkia kahdesti viikossa
Rantabaari
Spa – hierontaosasto
Aulassa harrastetiski, josta voi tilata eri harrastemahdollisuuksia

Saint_Maarten_hotelli LeBeachHotelBoutique_ulko_800x600  Saint_Maarten_hotelli LeBeachHotelBoutique_800x600 Saint_Maarten_hotelli LeBeachHotelBoutique_allas_800x600Saint_Maarten_hotelli LeBeachHotelBoutique_ulkoallas_800x600

 

 

Saint Martin /Saint Maarten/Sint Maarten on trooppinen saari Karibian koillisosassa, noin 240 kilometriä Puerto Ricosta itään. Saaren pinta-ala on 93 km² ja se on jaettu kahtia Ranskan ja Alankomaiden kesken.
Pääkaupunki: Philipsburg
Virallinen kieli: Ranska ja hollanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin. Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 30 vuorokauden lomamatkoilla. Tarkista ennen matkalle lähtöä, että passi on täysin ehjä.
Aikaero Suomeen: Suomen aika – 7 tuntia. Talvella: Suomen aika – 6 tuntia
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.