Royal Caribbean – Itäinen Välimeri 8 pv Odyssey of the Seas

Risteilyllä koet nyt jotakin uutta ja ihanaa! Rentoa meininkiä Välimeren aalloilla. Oletko nähnyt, kun hopeinen kuu luo merelle siltaa? Et ehkä ikinä unohda tällaista iltaa. Upouusi risteilylaivasta liikennöi nyt Välimerellä! Nyt – jos koskaan, kannattaa olla nopea ja varata paikat heti Kymenmatkoista!

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Royal Caribbean – Itäinen Välimeri 8 pv Odyssey of the Seas

Royal Caribbeanin laivalla risteilemään Välimerelle

Unelmaristeily Roomasta

Nyt voit varata loman, josta olet kauan unelmoinut. Lähde Royal Caribbeanin laivalle nauttimaan luksuksesta. Näe ja koe Välimeren upeimmat kohteet ja nauti samalla kelluvasta ja ylellisestä hotellista ja kaikesta sen tarjonnasta.

Sopiva lämpötila suuren osan vuodesta, vanhoja kulttuuriaarteita ja auringontäyteisiä rantoja kuulostaa houkuttelevalta meille kaikille. Vain muutaman tunnin lennon päässä on Välimeren lukemattomia helmiä, jotka antavat sinulle risteilyvieraana uskomattoman paljon uusia kokemuksia.

Historiallinen ja gastronominen Rooma, antiikkinen Kreikka ja Napoli ovat vain muutamia kohteita, jotka voit kokea Royal Caribbeanin risteilyllä. Parasta on, että sinun tarvitsee vain pakata matkalaukkusi yhden kerran! Jokainen päivä tarjoaa jotakin uutta ja valitset itse haluatko lähteä maihin ja tutkia eri matkakohteita vai jäädä laivalle ja nauttia laivan tarjonnasta.

Laivalla voit tehdä juuri sitä mitä itse tahdot. Riippumatta haluatko rentoutua auringon laskiessa sateenvarjojuoma kädessäsi ja lukea kirjaa, aktivoitua seinäkiipeillen tai treenisalilla tai hemmotella itseäsi ihanalla hieronnalla. Sinä valitset!

Pyydä tarjouksemme omalle ryhmällesi toimistoltamme!

Hintaesimerkkejä:

UPOUUSI LAIVA

Odyssey of the Seas / Itäinen Välimeri

27.6.–4.7.2021 alkaen 838 €
8.–15.8.2021 alkaen 973 €

 

Ajaccio Korsika, Ranska

Ajaccio sijaitsee Korsikan länsirannikolla ja on tunnettu upeista rannoistaan, taivaisiin kurkottavista vuoristaan ja kauniista luonnostaan. Ajaccio tunnetaan Napoleonin syntymäpaikkana. Siellä voit astella veden äärellä, kulkea kuvankauniilla pikkukaduilla ja pysähtyä tunnelmallisille toreille ja aukioille.

Barcelona, Espanja

Lähde kauniiseen ja ainutlaatuiseen Barcelonaan tutustumaan elävään kulttuurihistoriaan. Barcelona tarjoaa kirjastoja, museoita ja arkkitehtonisia mestariteoksia. Näe, kuinka katutaiteilijat ja kaupustelijat kilpailevat ohikulkijoiden huomiosta La Ramblan paraatikadulla. Barcelonassa on myös paljon kirkkoja ja katedraaleja. Yksi niistä on Gaudin yhä keskeneräinen mestariteos La Sagrada Familia. Sen odotetaan valmistuvan vuonna 2045. Nauti myös matkallasi aidoista espanjalaista herkuista kuten Paellasta, tapaksista tai lasillisesta kuplivaa cavaa — espanjalaista kuohuviiniä.

Civitavecchia (Rooma), Italia

Satamakaupunki Civitavecchia on merkittävä lähtöpaikka monille muinaisen Rooman nähtävyyksille. Rooma — ikuinen kaupunki on niin täynnä arkkitehtonisia ja historiallisia nähtävyyksiä, että niiden katseluun voisi käyttää koko ikänsä. Roomassa kannattaa käydä katsomassa ainakin Colosseum, Forum Romanum, Sikstiiniläiskappeli, Pantheon ja Pietarinkirkko. Jos aikaa jää, Castel sant’ Angelo, Fontana di Trevi, Espanjalaiset portaat…

Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik on tunnettu keskiaikaisista linnoitusvalleistaan, rikkaasta historiasta ja kulttuuristaan. Kun kuljet Strandunin kävelykatua vanhassa kaupungissa, teet samalla aikamatkan menneisyyteen — vanhoista kaduista ja historiallisista rakennuksista osa on säilynyt jopa 1200-luvulta saakka. Kaupunkia ympäröivät linnoitusvallit kätkevät sisälleen paljon nähtävyyksiä, kuten Sponzan palatsin kauniit fransiskaani- ja dominikaaniluostarit, jotka ovat epäilemättä kaupungin kauneimmat rakennukset.

Korfu, Kreikka

Sekä tarujen hahmot että historian todelliset henkilöt Odysseuksesta Napoleoniin ovat käyneet Korfulla ja hurmaantuneet lähtemättömästi saaren luonteesta. Korfun maisemat eivät voisi olla kauniimpia. Ota päämääräksesi Achellionin palatsi, lähde autoretkelle pitkin rannikkoa ja koe Korfun upea luonto.

Kusadasi (Efesus), Turkki

Tee matkaa muinaisen Kleopatran jalanjäljillä ja vieraile antiikin kiehtovimmassa palatsissa. Temppeleineen, suihkulähteineen ja seinämaalauksineen Efesus on portti menneisyyteen. Voit miltei kuulla kaksipyöräisten taisteluvaunujen kolistelevan sen marmorikivillä päällystetyillä kaduilla.

Livorno (Firenze/Pisa), Italia

Livorno on satamakaupunki ja portti tunnettuihin Firenzen ja Pisan kaupunkeihin. Monet pitävät Firenzeä Italian kauneimpana kaupunkina. Sen lukuisat torit ja kirkot kuten kuuluisa Tuomiokatedraali tekevät Firenzestä täydellisen paikan vain kuljeskella kaikessa rauhassa ilman määränpäätä. Firenze on renessanssin syntypaikka, ja monia sen ajan mestariteoksia, kuten Michelangelon ”David” on esillä Firenzen kahdessa merkittävimmässä museossa Uffiziassa ja Galleria dell´Accademiassa.

Mykonos, Kreikka

Mykonos on lähes maaginen, auringon paahtama saari, jota ympäröivät kristallinkirkkaat vedet. Sen maisemaa pilkuttavat perinteiset valkoisiksi maalatut talot, tuulimyllyt ja kappelit, jotka luovat kontrastin Välimeren ylle kaartuvalle kirkkaan siniselle taivaalle. Varsinainen postikorttikaupunki!

Napoli, Italia

Vanhan sanonnan mukaan ihmisen tulee ”Nähdä Napoli ja kuolla”. Napolissa järjestetään kiinnostavia kiertoajeluita, jotka vievät kuvankauniisiin kohteisiin Napolin ulkopuolelle. Yksi niistä on Pompeiji, jonka tuhka ja laava peittivät tulivuorenpurkauksessa. Tragedia pysäytti hetken Roomalaista kulttuuria ja säästi sen nähtäväksi jälkipolville. Toinen vierailukohde, Sorrento yllättää kävijän rehevyydellään ja kodikkailla pikku kaduillaan.

Palma de Mallorca, Espanja

Heti Espanjan itärannikon edustalla sijaitseva Mallorca on suurin Baleaarien saarista. Vuosien saatossa sen pääkaupungista Palma de Mallorcasta on kasvanut kansainvälinen suurkaupunki, joka tarjoaa matkailijalle suurkaupungin kaikki mahdollisuudet — shoppailumahdollisuuksia, viihtyisiä kahviloita, kulttuuria ja historiaa. Sen lisäksi kaikkialla ympärillä on kaunista luontoa ja rannikko täynnä luolia ja hiekkarantoja. Kevät- ja kesäkuukausina asukkaiden määrä kasvaa moninkertaiseksi, koska saari on yksi Euroopan suosituimpia lomakohteita.

Piraeus, (Ateena), Kreikka

Vain puolen tunnin matkan päässä Piraeuksen satamasta sijaitsee antiikin Ateena, joka on maailman jännittävin ikkuna ihmiskunnan historiaan. Lähde mukaan kierrokselle ylös Akropoliin. Ylhäältä löydät Ateenan ylpeyden, Parthenonin. Näet matkallasi kaksi Ateenan tunnetuinta teatteria, Odeonin ja Dionysoksen, joihin aikanaan mahtui 17 000 katsojaa. Plakan vanhasta kaupungista voit hankkia tuliaisesi uusklassisiin rakennuksiin avatuista matkamuistomyymälöistä. Tee retki pitkin kauniin Saronin lahden rantoja Kap Sounioniin ja vanhaan Korinttiin, jossa voit iloita auringosta ja Kreikan tuhansia vuosia vanhan kulttuurin jäänteistä.

Valletta, Malta

Lumoavalla ja kauniilla Maltalla on kiinnostava historia ja upea luonto. Siellä ovat vierailleet niin roomalaiset, arabit, turkkilaiset, feeniläiset kuin Pyhän Johanneksen ritaritkin. Menneisyys tulee esiin kaikkialla, siihen törmää 3000-vuotisessa Medinan kaupungissa ja Vallettan Pyhän Johanneksen katedraalissa. Malta on myös ainoa saari, jolle on myönnetty Pyhän Yrjön mitali palkintona ponnisteluistaan toisessa maailmansodassa.

Venetsia, Italia

Venetsia on Adrianmeren kuningatar ja yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Maailmassa ei ole mitään sen kaltaista. Venetsia on täynnä nähtävää, kuten Pyhän Marcon basilika ja sen vilkas tori sekä Buranon ja Muranon saaret laguunin toisella laidalla. Nauti kuppi kuumaa cappuccinoa Venetsian tunnetuimmassa kahvilassa Caffe Florianissa tai lasi Belliniä idyllisen Marcuksen aukion laidalla, Harry´s Barissa, missä drinkki keksittiin.

Villefranche (Nizza/Cannes/Monte Carlo), Ranska

Villefranche sijaitsee kauniilla Ranskan Rivieralla, Välimerestä nousevien vuorenhuippujen suojissa. Kaupunkia ympäröivät kimaltelevat, auringon paahtamat rannat ja vanhanaikaiset satamat. Maisemaan tuovat mausteensa punakattoiset talot. Löydä ulkokahvilat ja opiskele paikallista elämää Nizzassa tai Cannesin kaduilla kävellen. Käy Monacossa, ja tutustu sen katedraaliin, joka tunnetaan Monacon ruhtinattaren Grace Kellyn viimeisenä leposijana.


Royal Caribbean

Retket

Kun astut laivaan sinulla on paljo muutakin tekemistä kuin jonottaa retkivarauksia yms. Onneksi voit suunnitella ja varata kaiken jo ennen matkalle lähtöä, ja meidän Cruise Planner tekee sen helpoksi. Cruise Plannerissa (amerikkalainen sivu) voit lukea lisää ja varata:
* Retkiä
* Erikoisravintoloita
* Spa-hoitoja
* Juomapaketteja
* ja paljon muuta

Varataksesi palveluita Cruise Plannerissa sinun täytyy kirjautua sisään varausnumerollasi.

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat yli 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä.

Näin varaat retken: 
Voit varata retket jo ennen risteilyä Royal Caribbeanin amerikkalaisilta sivuilta. Retkistä löydät myös lisätietoa osoitteesta www.royalcaribbean.com. Varattu retki tulee maksaa suoraan ko sivuilla luottokortilla.

Voit myös olla meihin yhteydessä numeroon 05 211 1600 tai lähettää sähköpostiviestin toimistoomme.

Retkiä voi myös varata laivalla. Kaikilla laivoilla on oma retkitiski. Suosittelemme kuitenkin retkien varaaamista ennen matkaasi (viimeistään 11 päivää ennen lähtöä), jotta saat varmasti paikan toivomillesi retkille.

Täällä näet luettelon kaikista retkistä:
Lue tai tulosta luettelo retkistä jotka ovat tarjolla juuri sinun risteilylläsi

Retkiä liikuntarajoitteisille vieraille:
Retkemme liikuntarajoitteisille vieraille, ”Easy Tours” ovat tarkoitettu ainoastaan pyörätuolissa oleville jotka tarvitsevat apua siirtymään tuolistaan. Retken tarkemmassa kuvauksessa on mainittu tarkemmin mahdolliset rajoitteet.

Allure of the Seas®

Suomessa rakennetun Oasis-luokan uusin laiva Allure of the Seas® aloitti liikennöinnin joulukuussa 2010. Allure of the Seas on toinen kahdesta maailman suurimmasta risteilylaivasta. Laiva tarjoaa seitsemän eri teema-aluetta, joissa on tarjontaa ja aktiviteetteja, joita et ole aiemmin nähnyt seitsemällä merellä. Uutuuksia laivalla on muun muassa Central Park® (keskuspuisto), Boardwalk® (kävelykatu), AquaTheater (vesiteatteri) ja maailman ensimmäinen karuselli merellä.

Faktoja Allure of the Seas® -laivasta

360 metriä pitkä
220 000 bruttotonnia
5 400 matkustajaa
37 hyttiluokkaa
2 700 hyttiä
18 kantta

Kohokohtia Allure of The Seas laivalla

Boardwalk®

Boardwalk-alue on saanut vaikutteita muun muassa Englannin rannikoiden laitureista ja Coney Island -huvipuistosta. Boardwalle päin on kuusi sviittiä ja 229 hyttiä ja se tarjoaa paljon hauskuutta koko perheelle useine ruokapaikkoineen, putiikkeineen sekä aktiviteetteineen. Boardwalkilla sijaitsee myös merten ensimmäinen karuselli.

Central Park®- keskuspuisto

Keskeltä laivaa löydät keskuspuiston. Tänne olemme luoneet aidon ulkoilmaympäristön, jossa on reheviä trooppisia viheralueita, rauhallisia kävelypolkuja, terasseja, putiikkeja, taidegallerioita sekä siellä järjestetään myös konsertteja ja katuesityksiä.

AquaTheater

AquaTheaterissa, joka on seuraavana Boardwalk-kadusta, voi käydä sukelluskurssin tai vain maata ja rentoutua yhdellä monista aurinkotuoleista altaan ympärillä. Illalla AquaTheaterissa on mahtavia vesiesityksiä, akrobatiaa, teatteriesityksiä, kuviouintia, vesibalettia ja ammattilaisten uimahyppääjien näytöksiä.

Uusia hyttiluokkia

Oasis-luokan laivoista löytyy kokonaiset 37 eri hyttiluokkaa, joista valita. Maailman suurimmilta risteilylaivoilta löytyy modernit kaksikerroksiset Loft-sviitit, joiden ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon lyömättömällä merinäköalalla ja yksityisellä parvekkeella.

Palveluita

Altaat, kylpylä ja rentoutuminen
Vitality℠ Spa -kylpylä, jossa hyvinvointihuoneita ja laaja tarjonta hoitoja
Ensiluokkainen kuntokeskus, jossa on ryhmäliikuntaa kuten jooga ja taichi
4 uima-allasta, mukaan lukien aurinkokansi ja Solarium-allasalue vain aikuisille
10 poreallasta, joista kaksi ulottuvat laivan ulkopuolelle merinäköalalla
Central Park® - keskuspuisto, gallerioita, ravintoloita ja mm. Coach -myymälä
Concierge Club ja Diamond Lounge

Toiminta ja seikkailu

Kaksi FlowRider® -surffaussimulaattoria
Kaksi kiipeilyseinää, yli 13 metriä korkeita
Zip Line -vaijeriliukurata, yhdeksän kantta korkea ja 25 metriä pitkä
Luistelurata
Koripallokenttä
Minigolfrata
Juoksurata
Karuselli

Ravintolat

Pääravintola, jossa useiden ruokalajien aamupala, lounas ja päivällinen sisältyvät risteilyn hintaan
Lisäksi 14 vaihtoehtoa, jotka sisältyvät risteilyn hintaan, kuten Windjammer Café, Boardwalk Dog House ja huonepalvelu (lisämaksu lisätään tilatessa huonepalvelusta yöaikaan)

Erikoisravintoloita, joissa pientä kattausmaksua vastaan voit valita mitä tahansa ruokalistalta. Valitse joko 150 Central park, Chops Grille (pihviravintola), Giovanni´s Table (italialainen ravintola), Izumi Asian cuisine (sushi) tai Samba Grill Brazilian Steakhouse (brasilialainen pihviravintola)

Starbucks® -kahvila pientä lisämaksua vastaan

Rento illallinen ja pientä purtavaa Johnny Rockets -ravintolassa, Cupcake Cupboard -leivonnaisia, Seafood Shack (merellinen ravintola) ja paljon muuta pientä kattausmaksua vastaan

Lapset ja perheet

DreamWorks® Experience, voit tavata lempihahmosi esimerkiksi Shrekistä, Madagaskarista ja Kung Fu Pandasta
Adventure Ocean® -lastenohjelma, sisältyy risteilyn hintaan
Leikki-ikäisille suunnattu Royal Babies® ja Royal Tots® leikkialue
H2O Zone, vesipuisto lapsille
Oma alue nuorisolle
3D-elokuvateatteri
Perheystävällisiä aktiviteetteja kuten pelejä, kilpailuja ja luentoja
Omat lasten ruokalistat tietyissä ravintoloissa
Lastenvahti ilta-aikaan

Viihde ja ostokset

Broadway-musikaali Chicago, laivan pääteatterissa
AquaTheater esitys, luisteluesitys ja toinen live-esitys
1672 neliön Casino Royale®, jossa on 456 pelikonetta ja 27 pelipöytää
Baareja, yökerhoja, loungeja sekä live jazzklubi, karaokebaari ja komediaklubi
Paraateja ja juhlia Royal Promenade -kävelykadulla
Tax free myymälöitä Royal Promenade -kävelykadulla, joista löytyy tuoksuja, koruja, vaatteita ja paljon muuta

Retket

Kun astut laivaan sinulla on paljo muutakin tekemistä kuin jonottaa retkivarauksia yms. Onneksi voit suunnitella ja varata kaiken jo ennen matkalle lähtöä Cruise Plannerissa, voit lukea lisää ja varata:
* Retkiä
* Erikoisravintoloita
* Spa-hoitoja
* Juomapaketteja
* ja paljon muuta

Varataksesi palveluita Cruise Plannerissa sinun täytyy kirjautua sisään varausnumerollasi.

Royal Caribbeanin risteilyt kattavat yli 300 upeaa matkakohdetta kautta maailman. Risteilyllä pääset uuteen satamaan ja kohteeseen lähes joka päivä. Jokaisessa kohteessa on tarjolla laaja valikoima retkiä. Retkiä johtavat tunnetut, ammattimaiset matkanjohtajat, joilla on vahva paikallistuntemus. Näin voit parhaiten kokea jokaisen matkakohteen kiehtovuuden ja käydä nähtävyyksillä, jotka jäisivät muuten näkemättä.

Näin varaat retken: 
Voit varata retket jo ennen risteilyä Royal Caribbeanin amerikkalaisilta sivuilta. Retkistä löydät myös lisätietoa osoitteesta www.royalcaribbean.com. Varattu retki tulee maksaa suoraan ko sivuilla luottokortilla.

Voit myös olla meihin yhteydessä numeroon 05 211 1600 tai lähettää sähköpostiviestin toimistoomme.

Retkiä voi myös varata laivalla. Kaikilla laivoilla on oma retkitiski. Suosittelemme kuitenkin retkien varaaamista ennen matkaasi (viimeistään 11 päivää ennen lähtöä), jotta saat varmasti paikan toivomillesi retkille.

Täällä näet luettelon kaikista retkistä:
Lue tai tulosta luettelo retkistä jotka ovat tarjolla juuri sinun risteilylläsi

Retkiä liikuntarajoitteisille vieraille:
Retkemme liikuntarajoitteisille vieraille, ”Easy Tours” ovat tarkoitettu ainoastaan pyörätuolissa oleville jotka tarvitsevat apua siirtymään tuolistaan. Retken tarkemmassa kuvauksessa on mainittu tarkemmin mahdolliset rajoitteet.

Ennakkorekisteröinti
Amerikkalaiset viranomaiset vaativat että rekisteröit henkilötietosi risteillessäsi Royal Caribbeanilla. Online lähtöselvityksen myötä viranomaiset saavat tarvitsemansa tiedot, ja vältyt täyttämästä papereita ennen laivalle siirtymistä. Jos näitä tietoja ei ole rekisteröity, asiasta voi aiheutua viiveitä tai sinulta evätään pääsy maahan tai pääsy laivalle.

Säästät siis aikaasi ja voit aloittaa lomasi aikaisemmin, tekemällä lähtöselvityksen etukäteen. Voit täyttää henkilötietosi internetissä aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 4 päivää ennen matkalle lähtöä. USA:han tai USA:n kautta matkustavat tarvitsevat myös ESTAn (Electronic System for Travel Authorization).

Pidä nämä asiakirjat ja tiedot esillä, kun teet lähtöselvityksen:
* Risteilytiedot (varausnumero, laivan nimi, lähtöpäivämäärä)
* Koko nimi ja passitiedot (passin numero ja voimassaolo), koskee koko matkaseuruetta
* Tietoa siirtymisestä risteilylle/risteilyltä
* Yhteyshenkilö kotona (mahdollisen hätätilanteen varalta)
* Luottokorttitietosi (jos haluat maksaa luottokortilla risteilyn aikana)

Näiden tulee olla valmiina saapuessasi satamaan:
* Passi (voimassa vähintään kuusi kuukautta risteilyn jälkeen)
* Risteilylippu tai SetSail Pass (jonka voi tulostaa tehtyäsi Online lähtöselvityksen)
* Luottokortti (tai matkashekit/käteinen USD) maksaaksesi laivalla

Ennakkorekisteröityminen USA:ta varten
12. tammikuuta 2009 alkaen Visa Waiver -ohjelmaan osallistuvien maiden kansalaisten on haettava ESTA-lupaa (Yhdysvaltain matkustuslupa), jotta he voisivat saada maahantuloluvan Yhdysvaltoihin. Maahantuloluvan nimi on Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Voit olla yhteydessä Yhdysvaltain lähetystöön lisätietoja varten. Huom! Tämä tieto voi muuttua, ja siksi tulee hyvissä ajoin ennen matkaa varmistaa että tieto edelleen on ajan tasalla.

Rekisteröidy ESTAa varten tässä

Hintaan sisältyy:

Hintaan sisältyy

  • Majoitus tilavassa, hotellihuonemaisessa hytissä valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone ja WC. Hyteissä vakiona myös TV, puhelin, kampauspöytä ja hiustenkuivain.
  • Kaikki ruokailut laivalla. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat laivan pääravintolassa ja buffet-ravintolassa.
  • Risteilyhintaan sisältyy mannermainen aamiainen hyttiin toimitettuna tilauksesta klo 07.00 ja 10.00 välisenä aikana. Muista ruokatilauksista veloitetaan palvelumaksu USD 7,95 per tilaus. Grand-sviitissä tai korkeammassa luokassa maksua ei peritä.
  • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muita vastaavia alkoholittomia juomia ruokailujen yhteydessä.
  • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Tarjonta vaihtelee laivaluokasta riippuen musikaaliesityksistä, jääshow-näytöksiin ja komediaesityksistä akrobatiaesityksiin.
  • Adventure Ocean -lastenohjelma ja erityiset lastenalueet kuten leikkihuoneet ja uima-allasosastot. Lasten klubit on jaettu useaan eri ikäryhmään: 6–36 kk (vain huoltajan seurassa) 3–5 v., 6–8 v., 9–11 v., 12–14 v. ja 15-17 v..
  • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider -surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, iFly laskuvarjohyppysimulaattori, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat.
  • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä

Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Royal Caribbean

Huom! risteilyohjelman aikataulut ja kohteet saattavat vaihdella joiltain osin lähdöstä riippuen. Lopullinen ohjelma varmistuu varauksen teon yhteydessä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjoushintaisia paikkoja rajoitettu määrä. Hinta ja reitti vahvistuu varauksen yhteydessä.

Passi ja viisumi
Haluamme muistuttaa, että on omalla vastuullasi huolehtia, että sinulla on asianmukainen passi sekä viisumi, jos sellainen on tarpeen. Viisumiin koskevissa kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä kyseessä olevan maan lähetystöön, edusustoon tai matkatoimistoon.

Peruutukset:
Jos sinä itse, tai joku matkaseurueestasi ei voi lähteä varatulle ja maksetulle matkalle, ole ystävällinen ja ilmoita asiasta meille välittömästi tiedon saatuasi.

Noudatamme Royal Caribbeanin peruutussääntöjä ja ehtoja:
Vähemmän kuin 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 100% matkan hinnasta
13 päivää – 48 tuntia ennen risteilyn lähtöä: 50% matkan hinnasta
29 – 14 päivää ennen risteilyn lähtöä: Deposit (100 €) per henkilö
Enemmän kuin 30  päivää ennen risteilyn lähtöä: 50€ per henkilö

Jos joku hytin varanneista peruuttaa matkansa, ja seuralainen päättää matkustaa hytissä yksin, veloitamme hytistä yhden hengen lisämaksun. Tämä sääntö koskee myös yhden tai useamman hengen peruutuksia isoissa hyteissä.

Jos varaat lennot kauttamme, täytyy ne maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Erikoisehdot ovat voimassa lentojen peruutuksissa; Royal Caribbean/Kymenmatkat veloittaa todelliset kulut lennoista peruutusmaksuna. Kulut saattavat vaihdella lentoyhtiöittäin. Nämä kulut veloitetaan kaikissa tilanteissa, myös silloin, kun asiakas peruuttaa matkansa häntä kohdanneen, valmismatkalain 15 §:n 1 momentin 3-kohdan mukaisen, poikkeuksellisen olosuhteen (esim. matkalle lähdön estävän sairauden) vuoksi. Matkustajaa kehotetaan ottamaan mm. näitä tilanteita varten matkustajavakuutus ja tarkistamaan vakuutuksen riittävä kattavuus. Otathan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä ja mahtaohjelmaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen matkareitti ja hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.