Japani MariCAR karting autourheilumatka

Japani MariCAR Karting experience antaa sinulle mahdollisuuden pukeutua superhero asuun ja ajaa kartingia oikeilla kaduilla. Japanin carting matkat >

Japani MariCAR karting autourheilumatka

Supersankareita ja kartingia

Oletko koskaan unelmoinut ajavasi Japani MariCAR karting-autolla ympäri Tokiota supersankariksi pukeutuneena?

Hyvä, koska nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla juuri sitä! ’Real Life SuperHero Go-Karting experience’ antaa sinulle mahdollisuuden pukeutua naamiaisasuun ja liittyä joko ryhmään tai valita ihan oman kierroksen Tokiossa, Jokohamassa, Osakassa tai Okinawalla ja kierrellä karting-autolla oikeilla kaduilla.

Japani MariCAR karting autourheilumatka

Turvallisuus on tärkeää ja autot täyttävät kaikki paikalliset turvavaatimukset ja kierrokset ovat paikallispoliisin hyväksymiä. Karting-autoihin saa lisävarusteena kameran, jotta voit tallentaa tämän huikean kokemuksen. Voit pitää kavereihisi yhteyttä radiopuhelimilla ja valita mieleisesi taustamusiikin täydentämään ajonautinnon. Saatavilla on myös monia naamiaisasuja, joita voit halutessasi vuokrata.

Tätä ainutlaatuista kokemusta varten et tarvitse ajokokemusta karting-autoista, mutta tarvitset kansainvälisen ajokortin, joka on voimassa Japanissa. Kaikilla kierroksilla mukana on kokenut opas, joka auttaa karting-autojen kanssa ja pitää huolen osallistujien turvallisuudesta. Japanin matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Japani MariCAR karting autourheilumatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 1759 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Tokio-Helsinki
* Lentokenttäverot
*lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus City Hotel Lonestar Shinjuku (***) kahden hengen huoneessa aamiaisella
* MariCar karting ajon 3 tuntia

Maricar tarjoaa karting-kokemusta 12:sta eri kohteessa Japanissa. Kaikki karting-autot voivat laillisesti ajaa julkisilla teillä Japanissa ja kaikilla retkillä on mukana kokenut opas.

Maricarilla on saatavilla yli 400 karting-autoa 12:sta eri sijainnissa Japanissa (8 Tokiossa, 1 Jokohamassa, 1 Osakassa, 1 Mt. Fujilla ja 1 Okinawassa).

Asiakkailta ei vaadita aikaisempaa karting-kokemusta. MariCARilla voi kokea elämänsä ajonautinnon ajelemalla ympäri japanilaisia kaupunkeja.

Asiakkaat haluavat useimmiten vuokrata suosikkihahmojensa tai supersankarien asuja ajon ajaksi. MariCAR toimii kaikkien paikallislakien mukaan ja toimii yhteistyössä Tokio Metropolitan Police Departmentin kanssa ja noudattaa kaikkia turvaohjeita, joita Street Go-Kart Tour ”Real Life SuperHero Go-Karting”:ilta pyydettin viranomaisten toimesta.

Testaa tämä ehdottoman jännittävä ja ainutlaatuinen kokemus kun vierailet Tokiossa. Kuvittele itsesi karting-autoon, joka on erityisesti suunniteltu Real Life SuperHero karting-kokemusta varten. Pukeudu naamiaisasuun, soita lempimusiikkiasi ja ajele halki kaupungin. Saat taatusti huomiota kaikilta ohikulkijoilta!

Voit liittyä joko ryhmän mukaan tai valita yksityisen kierroksen. MariCAR pystyy tekemään kokemuksestasi ainutlaatuisen.

Huomio!
MariCAR:in karting-autot ovat erityisesti suunniteltu kaupunkiajoon Japanissa. Tarvitset voimassa olevan kansainvälisen ajokortin. Ilman ajokorttia ei pääse ajamaan! Kansainvälinen ajokortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Voit kommunikoida kavereidesi kanssa radiopuhelimilla ajosi aikana tai valita kameran, jolla voit tallentaa kokemuksesi. MariCARillä on viimeisimmän mallin mukaiset 4k action-kamerat, joilla voit kuvata ajokokemuksesi tai voit tietysti tuoda mukanasi oman kamerasi.
Autoissa on bluetooth kaiuttimet, joten voit valita oman taustamusiikkisi! Ja kokemus ei olisi täydellinen ilman supersankariasua! MariCARillä on kaikki mahdolliset asut joita voit vuokrata ajosi ajaksi.

Huomio!
MariCAR on hauska karting-kokemus, mutta se ei ole kilpailu.
Joten ajon aikana on kiellettyä kaikki roskaaminen ja kilpaileminen muiden ajajien kanssa.  Turvallisuus on tärkeintä ja haluamme tehdä MariCAR –kokemuksesta jokaiselle ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Muistakaa pitää hauskaa!
Saapukaa paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen ajon alkua. Retki toteutetaan yleensä vaikka sataisi, mutta huonolla säällä tarkistakaa, onko retki peruutettu.

Saavuttuanne esittäkää varausnumeronne ja ajokorttinne, niin saatte rannenauhat. Omat tavaranne voitte jättää kaappeihin, mutta ottakaa ajokortti ja henkilöpaperit mukaanne. Sen jälkeen voitte lähteä valitsemaan naamiaisasunne (kaikki asut ovat pestyjä). Kun kaikki ovat valmiina, opas neuvoo teitä autojen ajamisessa ja turvallisuudesta ennen kuin retki alkaa.

Japani Tokio City Hotel Lonestar Shinjuku

City Hotel Lonestar Shinjuku hotelli sijaitsee Tokion keskustassa, lähellä Shinjuku Gyoen puutarhaa ja Meiji Jingu temppeliä.

Lue lisää
Japani Maricar
Kansainvälinen ajokortti, IDP = International Driving Permit, on virallinen, maailman valtakielille tehty käännös kansallisesta ajokortista.
Kansainvälisen ajokortin sisällön ja ulkonäön määrittelevät kansainväliset tieliikennesopimukset.
Suomessa valtioneuvosto on antanut kansainvälisten ajokorttien kirjoittamisoikeuden Autoliitolle, mutta edellyttää, että ajo-oikeus on tarkistutettava Trafilta ennen niiden luovuttamista asiakkaalle.
Kansainvälisen ajokortin lisäksi oma kansallinen ajokortti on aina oltava myös mukana matkalla.
Lue lisää ja tilaa kansainvälinen ajokortti:
https://www.autoliitto.fi/matkailu/kansainvalinen-ajokortti
Japani

Japani on saarivaltio Tyynessämeressä Itä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Tokio
Virallinen kieli: japani
Valuutta: Japanin jeni (JPY)
Passi ja viisumi: Alle 90 vrk matkoilla Suomen kansalainen tarvitsee Japaniin matkustusasiakirjaksi passin. Lapsilla tulee olla oma passi 25.6.2012 alkaen. Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä maahan saapuvilta ulkomaalaisilta matkustajilta otetaan kasvokuva ja sormenjäljet maahantulotarkastuksen yhteydessä. Matkustajia, jotka eivät suostu toimenpiteeseen, ei päästetä maahan. Poikkeuksena ovat Japanin erikoisoleskeluluvan haltijat.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: + 6 tuntia, Talvisin: + 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: on yleensä leuto ja miellyttävä, talvet on viileitä ja kesällä on kuuman kosteat ilma. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan. Taifuuniaika ajoittuu kesäkuun – syyskuun välille.

Tiedot sitoumuksetta.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.