Grenada_Flamboyantvillages_beach3_800x600
Grenada

Täällä löydät monipuolisen valikoiman paikkoja, joissa voi nauttia tuoreita kalaruokia, auringonpaahtamia sitrushedelmiä ja perinteisesti valmistettua rommia

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Grenada

Karibian maustesaari

muodostaa yhdessä läheisien Carriacou ja Petite Martiniquen saarten kanssa Karibialaisen Helmen, jossa vierailija voi upota tyyneyteen ja seesteisyyteen ja nauttia lämpimistä päivistä  ja vilvoittavista merituulesta ja iltaisin pehmeän kuunvalon loisteesta.

Täällä löydät monipuolisen valikoiman paikkoja, joissa voi nauttia tuoreita kalaruokia, auringonpaahtamia sitrushedelmiä ja perinteisesti valmistettua rommia; aina viiden tähden hotelleista paikallisiin ravintoloihin.Flamboyant Beach_ha_Caribbean_Logo_wTag (3)_500x172

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1170 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Majoitus Hotelli The Flamboyant Hotel & Villas 7 vrk jaetussa merinäköalallisessa kahden hengen huoneessa

Ateriat: aamiainen + päivällinen 44 € per päivä


Grenada

Retkiesimerkkejä Karibian maustesaarella

Lähde mukaan saarikierrokselle, jossa koet sademetsän vesiputouksineen, mausteviljelmät, sekä vanhat linnoitukset, joilla on mielenkiintoinen historia kerrottavanaan. Fort Matthew  linnoitukselle pääset tutustumaan maanalaisia tunneleita pitkin ja perillä eteesi  avautuu kauniit näköalat.

Vieraile tunnelmallisella  maustetorilla saaren historiallisessa pääkaupungissa St.Georgs’issa, jonka värikkäillä kaduilla ja kujilla kannattaa pysähdellä vieraanvaraisissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Merenalainen elämä on myös elämys sinänsä; suosittelemme päivän sukellusretkeä Grenadan saarelta läheiselle Carriacoun saarelle tai voit valita yli 50 sukelluspaikasta itsellesi mieluisimman.

Grenadan kaunein hiekkaranta on epäilemättä Grand Anse Beach. Täälläkin voit sukeltaa tai snorklata ja tutustua suureen koralliriuttaan.  Läheisille Carriacoun ja Petit Martiniquen saarille pääset vaivattomasti laivalla päiväretkelle.

Patikoimaan pääset saaren banaani- ja mausteviljelmille ja samalla kannattaa vierailla myös saaren sademetsässä. Matka sademetsään kulkee Annandale Falls putousten kautta. Putoukset sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä saaren pääkaupungista, St.Georgesta.  Näille putouksille on rakennettu myös päällystetty tie, jota pitkin patikointi on tehty mahdollisimman helpoksi.

Jos kaipaat vaativampaa patikointia, voit lähteä päiväretkelle Concord’in,Mount Carmelin tai Seven Sisters’in vesiputouksille.

Belmont Estate sijaitsee noin tunnin maisema-ajelun päässä St. Georgesta, täällä pääset tutustumaan saaren ekosysteemeihin ja  Belmont Estate mauste-, yrtti ja kukkaviljelmiin.

Grenadassa on myös useita kansallispuistoja, tulivuoria ja järviä. Grand Etangin ja Leveran kansallispuistoissa kannattaa vierailla ihailemassa upeita maisemia ja erikoisia eläinlajeja.

Saarille matkaa suunnittelevan kannattaa huomoida myös Grenadan Vuotuiset Karnevaalit ” Grenada Spice Mas ” , jotka on järjestetty perinteisesti elokuun ensimmäisellä viikolla, sekä pienemmät Cariacoun saarella järjestettävät Cariacou Parang  festivaalit. Tammikuun lopulla, järjestetään saarella jo 45.kerran ” Spice Island Billfish Tournament” eli virallisesti valvotut, kansainväliset kalastusturnajaiset. Purjehdusfestivaaleja, musiikkia, tanssia, karnevaalitunnelmaa ja monenlaisia tapahtumia vuoden ympäri.

Grenadan lämpötila on ympäri vuoden noin 25-30 astetta.

Hotelli The Flamboyant Hotel & Villas 

Grenada on tunnettu kauniista rannoistaan. The Flamboyant Hotel & Villas sijaitsee juuri suositummalla Grand Anse rannalla. Kaikista huoneista avautuu kaunis merinäköala. Hotellin ystävällinen henkilökunta tuo lämpimän tunnelman vierailullesie. Etäisyys lentokentälle :  n. 5 km Etäisyys St George's kaupunkiin: n. 6,5 km. 

Grenada_Flamboya_Deluxe-room-King-Bed_800x600Grenada_Flamboyantvillages_EM_exterior400x300

Grenada on pieni saarivaltio Karibianmerellä. Se tunnetaan maustesaarena, ja tätä symboloi lipun vasemmalla puolella oleva muskottipähkinä.
Pääkaupunki: St. George’s
Virallinen kieli: Englannin kieli
Valuutta: Itä-Karibian dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi matkustaa maahan passilla, joka on voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta.
Aikavyöhyke -4
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.