USA Havaiji kaukomatka

Havaiji kaukomatka allkaa Oahun saarelta, jossa sijaitsee pääkaupunki Honolulu ja Waikikin jetset-kohde. Varaa matkat Havaijille >

USA Havaiji kaukomatka

Aloha from Hawaii!

Tervetuloa Havaijin trooppiseen paratiisiin, joka hurmaa rannoillaan, vehreydellään, eläimistöllään ja elämäntyylillään.  Suuntaa Oahun saarelle, jossa sijaitsee Havaijin pääkaupunki Honolulu ja Waikikin rannat. Kierrä Havaiji vuokra-autolla, maista herkullisia hedelmiä tuoreeltaan ananasviljelmillä ja avaa historiankirjat Pearl Harbourin sotilastukikohdassa, joka toimii tänä päivänä muistomerkkinä ja museona.

Havaiji kaukomatka

Aloita matka Oahun saarelta, jossa sijaitsee Havaijin pääkaupunki Honolulu ja Waikikin jetset-kohde. Täältä jatka matkaasi jatkuu Mauille, jossa voit harrastaa monenlaista urheilua tai vaikkapa kavuta Haleakalan huipulle ihailemaan auringonlaskua. Räätälöimme Havaijin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Havaiji kaukomatka Kymenmatkat

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2465 €/ hlö

 

Päivä 1: SAAPUMINEN HONOLULUUN

Saavutaan Honolulun kansainväliselle lentokentälle, herätä havaijilainen henkesi perinteisellä Lei-tervehdyksellä ennen kuin siirryt ensimmäiseen hotelliisi – Alohaan.

Päivä 2: HONOLULU

Tänään aloitat Havaijin saarten seikkailusi Oahusta, Havaijin sydämestä, jossa on kuuluisa Waikiki Beach, Diamond Head -kraatteri ja tarjolla loputon määrä kiertoajeluja. Voit aloittaa ottamalla unohtumattoman aamuvaelluksen Diamond Head Craterille (valinnainen). Vaellus vie sinut 300 000 vuotta vanhan kraatterin reunalle ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät täydellisiin valokuvausmahdollisuuksiin. Toinen jännittävä vaellusretki on vierailu Jurassic Parkin vesiputoukselle. Retken aikana vaelletaan läpi luonnonkauniiden sademetsien, upeita puroja pitkin vesiputoukselle, jota käytetään Steven Spielbergin elokuvassa Jurassic Park (sisältyy hintaan).

Päivä 3: HONOLULU

Jatkakaa Oahun tutustumista vaikkapa vuokraamalla pyörän ja löydätte joitain maamerkkejä, ravintoloita, kauppoja ja piilotettuja helmiä, joiden läpi saatatte haluta kävellä ja käydä uudelleen. Ajakaa Honolulun historiallisen puolen läpi, jossa voitte poseerata rakennusten ja patsaiden kanssa, jotka rakennettiin Havaijin monarkian hallinnan aikaan ja jotka ovat edelleen pystyssä. Tämän jälkeen pyöräilkää Waikikiin, josta löydätte maailmanluokan ostoksia ja katutaiteilijoita ja fine dining mahdollisuuksia. Ennen kuin lähdette Waikikista, muistakaa kävellä Waikiki Beach Walkin läpi ja nauttia vedestä, auringosta ja hiekasta, joka houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta.

Päivä 4: HONOLULU – KAUAI

Tänä päivänä saavutte Kauai-saarelle, joka on ollut joidenkin suurten Hollywood-elokuvien taustana, koska sen kaunis trooppinen sademetsä peittää suuren osan saaren pinta-alasta, minkä vuoksi se tunnetaan nimellä ”Garden Island”. Kauailla ollessasi voitte kävellä tai pyöräillä Lydgaten rantapolulla, navigoida historiallisen Wailua-joen halki tai napata paikkanne rauhallisessa Nukolii Beach Parkissa.

Päivä 5: KAUAI

Tänään on luvassa lisää seikkailua kokemalla Kauain kävellen. Lähtekää rauhalliselle ja kauniille vaellukselle Halemanu-kanjonia pitkin Cliff Trail -reitillä Waipoo Fallsiin ja ihailkaa Kokee Rain Forest -sademetsää ennen kuin seisotte korkean vesiputouksen huipulla, josta on upeat näkymät kanjonille. Myöhemmin voitte myös vierailla Kapaassa, rantakaupungissa, joka sopii erinomaisesti ostosten tekemiseen, voitte tutustua myös kiehtoviin taidegallerioihin, käsintehtyihin tuotteisiin. Koko päivän seikkailun jälkeen nauti Kauain keittiöstä, joka maistuvat ateriat sisältävät tuoreita raaka-aineita ja kansainvälisiä makuja.

Päivä 6: KAUAI – MAUI

Kauain jälkeen saavutte Mauille, Havaijin toiseksi suurimmalle saarelle, joka tarjoaa 30 mailia rantoja, jännittäviä vaellusmahdollisuuksia ja luonnonkauniita ajomatkoja. Mauissa on upeita puistoja, kuten Haleakalan kansallispuisto, jossa sijaitsee Haleakalan tulivuori, ja Wai’anapanapan osavaltion puisto, joka esittelee vierailijoille matalakallioisen tulivuoren rannikon. Suosittelemme, että vietätte tämän ensimmäisen päivän rentoutuen yhdellä Mauin kuuluisista rannoista, samalla voit levätä varhain aamulla edessä olevaan seikkailuun.

Päivä 7: MAUI

Rauhallisen ja rentouttavan ensimmäisen Mauissa vietetyn päivän jälkeen olette valmiit ulkoilmaseikkailuun. Lähtekää opastetulle, henkeäsalpaavalle Maui-pyöräretkelle varhain, jotta voitte nauttia hämmästyttävästä auringonnoususta. Tämä retki tarjoaa teille elinikäisen kokemuksen, kun teette matkan uinuvan Haleakalan tulivuoren huipulle. Aikaisen auringonnousun jälkeen lähtekää 26 mailia alamäkeen ananaspeltojen halki Tyynellemerelle. Voitte vapaasti nauttia loppupäivästä osallistumalla vesiaktiviteetteihin, ostoksille Whalers Village -ostoskeskuksessa ja ihaillen auringonlaskua lomakeskuksen rannalta tai ravintolasta.

Päivä 8: MAUI

Viimeisenä kokonaisena päivänä  voitte levätä rannalla tai tehdä vaellus yhdelle Mauin kauneimmista laaksoista, kuuluisan Hana-moottoritien varrella.  Viimeisenä iltana Havaijilla, teillä on mahdollisuus kokea Havaijin perinteistä juhlimista Royal Lahaina Luaussa, jossa on upea show esitys. Tämä kokemus antaa teille pysyvän muiston saaresta, sen kulttuurista ja henkeäsalpaavan kauniista luonnosta, jättäen upeat muistot tästä matkasta. Kenties haluat palata saarelle uudelleen.

 

Päivä 9: MAUI LÄHTÖ

Siirtyminen Mauin kansainväliselle lentokentälle ja kotimatka alkaa.

 

USA Havaiji Ewa Hotel Waikiki

Ewa Hotel Waikiki
Ylemmän turistiluokan hotelli sijaitsee Waikikin rannan eteläosassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä. Hotellissa on aurinkoterassi kahdeksannessa kerroksessa josta on panoraamanäkymät yli valtameren. Hotellissa on nettikahvila ja baari sekä kolikoilla toimima pesula.

Lue lisää
Havaiji tekemistä ja käyntikohteita

* Atlantis Submarine Tour

Oahu-Honolulu, Kuljetus retkikohteeseen ja takaisin on omalta hotelliltasi.

Sukella Atlantis sukellusveneen kyydissä sisään kiehtovaan ja värikkääseen merenalaiseen maailmaan. Näe ja koe koralliriuttojen kauneus värikkäinen kaloineen ja kasvistoineen 45 min. merenalaisen sukelluksen aikana. Valtavat merikilpikonnat, tuhannet sateenkaaren väriset pikkukalat ja mysteeriset hait ovat merisukelluksen parasta antia! Sukellusvenematkan jälkeen kuljetaan vielä meren rannikkoa pitkin shuttleveneellä ihastellen upeita Havaijilaisia maisemia. Retken kesto: n. 2,5 h

* Deluxe Combo: Pearl Harbor – USS Arizona Memorial & Oahu Circle Island Tour Oahu-Honolulu

Tällä erityinen retki sisältää niin hawaijilaisten historiaa, kuin nykypäivääkin. Pearl Harbour on Yhdysvaltojen Tyynemeren laivaston päätukikohta Oahun saarella. Historian kirjoihin Pearl Harbour on jaanyt joulukuussa 1941 keisarillisen Japanin laivaston ilmavoimien tekemän tuhoisan yllätyshyökkaysen johdosta. Tama hyökkays veti Yhdysvallat mukaan toiseen maailmansotaan. Pearl Harbourin retkellä käydään tutustumassa asiantuntevan oppaan kanssa tukikohtaan ja USS Arizona Memorial muistomerkkiin. https://pearlharboroahu.com/

Tukikohdasta retki jatkuu Oahun saaren ympäri nähden saaren upeita maisemia. Käydään Nu’uanu Palin korkealla näköalapaikalla ja nähdään myös maailman suosituimmat surffauskohteet saaren pohjoispuolella. Jatketaan retkeä kohti raikkaita ananasviljelmia. www.doleplantation.com Paikan paalla paastaan tutustumaan ananaksien viljelyyn ja sadon jatkojalostamiseen. Ananasviljelmilta retki jatkuu takaisin Honoluluun.

Retken kesto: 9 tuntia Matka sisältää: Kuljetus retkikohteeseen ja takaisin Waikikin hotelleilta, sisäänpääsymaksut, sekä ammattitaitoisen oppaan palvelut

* Polynesian Cultural Center – Alii Luau Package

Oahu-Honolulu Polynesialainen kulttuuri herää henkiin täällä Havaijin suositussa Polynesian kulttuurikeskuksessa tanssin, ruoan ja musiikin säestämänä. Täällä voit vierailla kuudessa autenttisessa polynesialaisessa saarikylässä, Tahitilla, Tongalla, Fijillä, Samoalla, Uudessa Seelannissa, sekä vanhan ajan Hawaijilla. Tapaat aitoja polynesialaisia ja näet heidän valmistavan taidetta ja polynesialaisia käsitöitä. Päivä sisältää paljon tapahtumia ja Luau illallisbuffeen. Päivä huipentuu illallisen jälkeen polynesialaisten ryhmien esittämään musiikki-ja tanssiesitykseen. Retki sisältää meno-paluukuljetukset hotellilta, sisäänpääsymaksun Polynesian kulttuurikeskukseen, Imax Teatteri lipun, Ali Luau buffet illallisen, sekä Polynesialaisen illallisshown. Retken kesto 10,5 tuntia

* Tulivuoriretket

Saarilla on aktiivisia tulivuoria, joille tehdään retkiä. Tarjolla on jalkapatikointia ja helikopteriretkiä laavavirtojen yläpuolella. Esimerkiksi Big Islandilla on Mauna Loa tulivuori.

Havaiji

Havaiji on Yhdysvaltojen osavaltio pohjoisella Tyynellämerellä.
Virallinen kieli: Englanti ja hawaiji
Valuutta: yhdysvaltojen dollari, havaijin dollari
Passi ja viisumi: Passin oltava voimassa koko matkan ajan. Passin oltava koneella luettava.  Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Aikaero Suomeen -12  Kesäaika ei ole käytössä
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Havaijilla on trooppinen ilmasto. Joulukuusta maaliskuuhun sataa vähän enemmän. Lämpimin kuukausi on elokuu silloin ilma lämpiää 28 asteeseen ja kylmin helmikuu 23 astetta.

Tiedot sitomuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Honolulu / Maui-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 8 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset, vierailut ja sisäänpääsymaksut
* Lentokenttäkuljetus Honolulussa ja Mauilla
* Englanninkielinen opastus

Lisämaksusta:

* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.