USA Havaiji kaukomatka

Havaiji kaukomatka allkaa Oahun saarelta, jossa sijaitsee pääkaupunki Honolulu ja Waikikin jetset-kohde. Varaa matkat Havaijille >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA Havaiji kaukomatka

Aloha from Hawaii!

Tervetuloa Havaijin trooppiseen paratiisiin, joka hurmaa rannoillaan, vehreydellään, eläimistöllään ja elämäntyylillään.  Suuntaa Oahun saarelle, jossa sijaitsee Havaijin pääkaupunki Honolulu ja Waikikin rannat. Kierrä Havaiji vuokra-autolla, maista herkullisia hedelmiä tuoreeltaan ananasviljelmillä ja avaa historiankirjat Pearl Harbourin sotilastukikohdassa, joka toimii tänä päivänä muistomerkkinä ja museona.

Havaiji kaukomatka

Aloita matka Oahun saarelta, jossa sijaitsee Havaijin pääkaupunki Honolulu ja Waikikin jetset-kohde. Täältä jatka matkaasi jatkuu Mauille, jossa voit harrastaa monenlaista urheilua tai vaikkapa kavuta Haleakalan huipulle ihailemaan auringonlaskua. Räätälöimme Havaijin matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Havaiji kaukomatka Kymenmatkat

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 2465 €/ hlö

 

Päivä 1: SAAPUMINEN HONOLULUUN

Saavutaan Honolulun kansainväliselle lentokentälle, herätä havaijilainen henkesi perinteisellä Lei-tervehdyksellä ennen kuin siirryt ensimmäiseen hotelliisi – Alohaan.

Päivä 2: HONOLULU

Tänään aloitat Havaijin saarten seikkailusi Oahusta, Havaijin sydämestä, jossa on kuuluisa Waikiki Beach, Diamond Head -kraatteri ja tarjolla loputon määrä kiertoajeluja. Voit aloittaa ottamalla unohtumattoman aamuvaelluksen Diamond Head Craterille (valinnainen). Vaellus vie sinut 300 000 vuotta vanhan kraatterin reunalle ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät täydellisiin valokuvausmahdollisuuksiin. Toinen jännittävä vaellusretki on vierailu Jurassic Parkin vesiputoukselle. Retken aikana vaelletaan läpi luonnonkauniiden sademetsien, upeita puroja pitkin vesiputoukselle, jota käytetään Steven Spielbergin elokuvassa Jurassic Park (sisältyy hintaan).

Päivä 3: HONOLULU

Jatkakaa Oahun tutustumista vaikkapa vuokraamalla pyörän ja löydätte joitain maamerkkejä, ravintoloita, kauppoja ja piilotettuja helmiä, joiden läpi saatatte haluta kävellä ja käydä uudelleen. Ajakaa Honolulun historiallisen puolen läpi, jossa voitte poseerata rakennusten ja patsaiden kanssa, jotka rakennettiin Havaijin monarkian hallinnan aikaan ja jotka ovat edelleen pystyssä. Tämän jälkeen pyöräilkää Waikikiin, josta löydätte maailmanluokan ostoksia ja katutaiteilijoita ja fine dining mahdollisuuksia. Ennen kuin lähdette Waikikista, muistakaa kävellä Waikiki Beach Walkin läpi ja nauttia vedestä, auringosta ja hiekasta, joka houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta.

Päivä 4: HONOLULU – KAUAI

Tänä päivänä saavutte Kauai-saarelle, joka on ollut joidenkin suurten Hollywood-elokuvien taustana, koska sen kaunis trooppinen sademetsä peittää suuren osan saaren pinta-alasta, minkä vuoksi se tunnetaan nimellä ”Garden Island”. Kauailla ollessasi voitte kävellä tai pyöräillä Lydgaten rantapolulla, navigoida historiallisen Wailua-joen halki tai napata paikkanne rauhallisessa Nukolii Beach Parkissa.

Päivä 5: KAUAI

Tänään on luvassa lisää seikkailua kokemalla Kauain kävellen. Lähtekää rauhalliselle ja kauniille vaellukselle Halemanu-kanjonia pitkin Cliff Trail -reitillä Waipoo Fallsiin ja ihailkaa Kokee Rain Forest -sademetsää ennen kuin seisotte korkean vesiputouksen huipulla, josta on upeat näkymät kanjonille. Myöhemmin voitte myös vierailla Kapaassa, rantakaupungissa, joka sopii erinomaisesti ostosten tekemiseen, voitte tutustua myös kiehtoviin taidegallerioihin, käsintehtyihin tuotteisiin. Koko päivän seikkailun jälkeen nauti Kauain keittiöstä, joka maistuvat ateriat sisältävät tuoreita raaka-aineita ja kansainvälisiä makuja.

Päivä 6: KAUAI – MAUI

Kauain jälkeen saavutte Mauille, Havaijin toiseksi suurimmalle saarelle, joka tarjoaa 30 mailia rantoja, jännittäviä vaellusmahdollisuuksia ja luonnonkauniita ajomatkoja. Mauissa on upeita puistoja, kuten Haleakalan kansallispuisto, jossa sijaitsee Haleakalan tulivuori, ja Wai’anapanapan osavaltion puisto, joka esittelee vierailijoille matalakallioisen tulivuoren rannikon. Suosittelemme, että vietätte tämän ensimmäisen päivän rentoutuen yhdellä Mauin kuuluisista rannoista, samalla voit levätä varhain aamulla edessä olevaan seikkailuun.

Päivä 7: MAUI

Rauhallisen ja rentouttavan ensimmäisen Mauissa vietetyn päivän jälkeen olette valmiit ulkoilmaseikkailuun. Lähtekää opastetulle, henkeäsalpaavalle Maui-pyöräretkelle varhain, jotta voitte nauttia hämmästyttävästä auringonnoususta. Tämä retki tarjoaa teille elinikäisen kokemuksen, kun teette matkan uinuvan Haleakalan tulivuoren huipulle. Aikaisen auringonnousun jälkeen lähtekää 26 mailia alamäkeen ananaspeltojen halki Tyynellemerelle. Voitte vapaasti nauttia loppupäivästä osallistumalla vesiaktiviteetteihin, ostoksille Whalers Village -ostoskeskuksessa ja ihaillen auringonlaskua lomakeskuksen rannalta tai ravintolasta.

Päivä 8: MAUI

Viimeisenä kokonaisena päivänä  voitte levätä rannalla tai tehdä vaellus yhdelle Mauin kauneimmista laaksoista, kuuluisan Hana-moottoritien varrella.  Viimeisenä iltana Havaijilla, teillä on mahdollisuus kokea Havaijin perinteistä juhlimista Royal Lahaina Luaussa, jossa on upea show esitys. Tämä kokemus antaa teille pysyvän muiston saaresta, sen kulttuurista ja henkeäsalpaavan kauniista luonnosta, jättäen upeat muistot tästä matkasta. Kenties haluat palata saarelle uudelleen.

 

Päivä 9: MAUI LÄHTÖ

Siirtyminen Mauin kansainväliselle lentokentälle ja kotimatka alkaa.

 


Havaiji tekemistä ja käyntikohteita

* Atlantis Submarine Tour

Oahu-Honolulu, Kuljetus retkikohteeseen ja takaisin on omalta hotelliltasi.

Sukella Atlantis sukellusveneen kyydissä sisään kiehtovaan ja värikkääseen merenalaiseen maailmaan. Näe ja koe koralliriuttojen kauneus värikkäinen kaloineen ja kasvistoineen 45 min. merenalaisen sukelluksen aikana. Valtavat merikilpikonnat, tuhannet sateenkaaren väriset pikkukalat ja mysteeriset hait ovat merisukelluksen parasta antia! Sukellusvenematkan jälkeen kuljetaan vielä meren rannikkoa pitkin shuttleveneellä ihastellen upeita Havaijilaisia maisemia. Retken kesto: n. 2,5 h

* Deluxe Combo: Pearl Harbor – USS Arizona Memorial & Oahu Circle Island Tour Oahu-Honolulu

Tällä erityinen retki sisältää niin hawaijilaisten historiaa, kuin nykypäivääkin. Pearl Harbour on Yhdysvaltojen Tyynemeren laivaston päätukikohta Oahun saarella. Historian kirjoihin Pearl Harbour on jaanyt joulukuussa 1941 keisarillisen Japanin laivaston ilmavoimien tekemän tuhoisan yllätyshyökkaysen johdosta. Tama hyökkays veti Yhdysvallat mukaan toiseen maailmansotaan. Pearl Harbourin retkellä käydään tutustumassa asiantuntevan oppaan kanssa tukikohtaan ja USS Arizona Memorial muistomerkkiin. https://pearlharboroahu.com/

Tukikohdasta retki jatkuu Oahun saaren ympäri nähden saaren upeita maisemia. Käydään Nu’uanu Palin korkealla näköalapaikalla ja nähdään myös maailman suosituimmat surffauskohteet saaren pohjoispuolella. Jatketaan retkeä kohti raikkaita ananasviljelmia. www.doleplantation.com Paikan paalla paastaan tutustumaan ananaksien viljelyyn ja sadon jatkojalostamiseen. Ananasviljelmilta retki jatkuu takaisin Honoluluun.

Retken kesto: 9 tuntia Matka sisältää: Kuljetus retkikohteeseen ja takaisin Waikikin hotelleilta, sisäänpääsymaksut, sekä ammattitaitoisen oppaan palvelut

* Polynesian Cultural Center – Alii Luau Package

Oahu-Honolulu Polynesialainen kulttuuri herää henkiin täällä Havaijin suositussa Polynesian kulttuurikeskuksessa tanssin, ruoan ja musiikin säestämänä. Täällä voit vierailla kuudessa autenttisessa polynesialaisessa saarikylässä, Tahitilla, Tongalla, Fijillä, Samoalla, Uudessa Seelannissa, sekä vanhan ajan Hawaijilla. Tapaat aitoja polynesialaisia ja näet heidän valmistavan taidetta ja polynesialaisia käsitöitä. Päivä sisältää paljon tapahtumia ja Luau illallisbuffeen. Päivä huipentuu illallisen jälkeen polynesialaisten ryhmien esittämään musiikki-ja tanssiesitykseen. Retki sisältää meno-paluukuljetukset hotellilta, sisäänpääsymaksun Polynesian kulttuurikeskukseen, Imax Teatteri lipun, Ali Luau buffet illallisen, sekä Polynesialaisen illallisshown. Retken kesto 10,5 tuntia

* Tulivuoriretket

Saarilla on aktiivisia tulivuoria, joille tehdään retkiä. Tarjolla on jalkapatikointia ja helikopteriretkiä laavavirtojen yläpuolella. Esimerkiksi Big Islandilla on Mauna Loa tulivuori.

USA Havaiji Ewa Hotel Waikiki

Ewa Hotel Waikiki
Ylemmän turistiluokan hotelli sijaitsee Waikikin rannan eteläosassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä. Hotellissa on aurinkoterassi kahdeksannessa kerroksessa josta on panoraamanäkymät yli valtameren. Hotellissa on nettikahvila ja baari sekä kolikoilla toimima pesula.

Lue lisää

Havaiji on Yhdysvaltojen osavaltio pohjoisella Tyynellämerellä.
Virallinen kieli: Englanti ja hawaiji
Valuutta: yhdysvaltojen dollari, havaijin dollari
Passi ja viisumi: Viisumia ei tarvita alle 90 vuorokauden oleskelua varten. Passin oltava voimassa koko matkan ajan. Passin oltava koneella luettava.  Ennen matkaa on täytettävä sähköinen matkustuslupa. Sen voi tehdä sivulla https://esta.cbp.dhs.gov
Aikaero Suomeen -12
Kesäaika ei ole käytössä
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsinki-Honolulu / Maui-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* 8 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Ohjelmassa mainitut kuljetukset ja kaupunkikierrokset, vierailut ja sisäänpääsymaksut
* Lentokenttäkuljetus Honolulussa ja Mauilla
* Englanninkielinen opastus

Lisämaksusta:
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >