Sevilla_hotel-fernando-iii-terraza-piscina
Espanja Sevillan pääsiäinen

Sevillan kevääseen lukeutuu upeita juhlia. Kevään ensimmäisen juhla on pääsiäinen eli Semana santa, mitä juhlitaan viikon ajan erilaisin kulkuein. Muutama viikko pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de abrilia, jolloin kaupunki täyttyy perinteisiin asuihin pukeutuneista paikallisista asukkaista. Sevillassa on jo huhti-toukokuussa kesäisiä ilmoja, joten pääsiäisen ajankohta sopii hyvin keväiselle matkalle Sevillaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Sevillan pääsiäinen

Andalusia Sevilla

Tutustu Sevillaan parhaimmillaan juhlahumun aikana, eli pääsiäisenä!

Sevillan kevääseen lukeutuu upeita juhlia. Kevään ensimmäisen juhla on pääsiäinen eli Semana Santa, mitä juhlitaan viikon ajan erilaisin kulkuein. Muutama viikko pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de abrilia, jolloin kaupunki täyttyy perinteisiin asuihin pukeutuneista paikallisista asukkaista. Sevillassa on jo huhti-toukokuussa lämmintä, joten pääsiäisen ajankohta sopii hyvin keväiselle matkalle Sevillaan.

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1035 €/hlö.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Sevilla-Helsinki
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* 5 yön majoitus 4*  hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.


Espanja Sevilla

Andalusian pääkaupungilla Sevillalla on takanaan monituhatvuotinen historia. Nykyisin Sevilla tunnetaan flamencon ja tapasten syntypaikkana.

Sevillassa riittää paljon nähtävää kulttuurin nälkäisille, sillä siellä on monia katedraaleja ja palatseja. Yksi upeimmista on Alcázarin palatsi, joka perustettiin roomalaisen linnoituksen tilalle, maurilaisen Almohadan palatsin yhteyteen 1100-luvulla. Palatsia ympäröi upea puutarha. Nykyään palatsi toimii museona. Alcázar on tuttu myös Star Wars elokuvasta. Sevillaa halkoo leveä Guadalquivirjoki.

Sevillan katedraalin La Giraldan tornissa kannattaa vierailla, koska sieltä avautuvat upeat näkymät yli koko Sevillan kaupungin. Katedraali on maailman kolmanneksi suurin kullattuine alttaritauluineen. Sisällä katedraalissa on Kristoffer Kolumbuksen hautakammio.

Barrio Santa Cruz, oli ennen juutalaiskortteli, mutta nykyisin siellä on paljon pieniä, tunnelmallisia liikkeitä, kahviloita sekä ravintoloita, joissa voi viettää aikaa katsellen ja nauttia vaikkapa kupillisen kahvia.

Plaza de Toros de la Maestranza on yksi maailman vanhimmista härkätaisteluareenoista, ja siellä pääsee tutustumaan härkätaistelun historiaan.

Omatoimisesti kaupunkiin kannattaa tutustua myös kävelyretkellä kaupungin viheralueilla Maria Luisa Parkissa, joka tunnetaan yhtenä Euroopan kauneimpana puistona. Puiston reunalla sijaitsee vaikuttava Plaza de España joka rakennettiin vuoden 1929 kansainvälistä näyttelyä varten.

Parhaimmillaan Sevillan todellisen juhlahumun pääsee kokemaan pääsiäisenä, kun kaupungissa alkaa Semana Santa (pyhä viikko) tai hieman sen jälkeen Feria de Abrilin aikaan.

Sevilla Fernando III

Hyvätasoinen hotelli lähellä Flamenco-museota ja Sevillan härkätaisteluareenaa.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.