Balkanin kierros – Serbia – Bosnia-Hertsegovina – Montenegro – Kroatia

Balkanin niemimaa on vuosisatojen ajan ollut eri kansojen sulatusuuni suurten imperiumien, uskontojen ja muinaisten kauppareittien risteyskohdassa ja tämä on jättänyt jälkensä alueen kieliin, perinteisiin, kulttuuriin ja keittiöön. Englanniksi opastettu kiertomatka tutustuttaa sinut tämän vielä hieman tuntemattomamman, mutta kiehtovan seudun moniin kasvoihin.

Matkustusaika:
11.04.2020 - 18.10.2020

Balkanin kierros – Serbia – Bosnia-Hertsegovina – Montenegro – Kroatia
Kroatia – Montenegro – Bosnia ryhmämatka

Kokoa ryhmä ja lähtekää porukalla tutustumaan Balkanin kuvankauniisiin kohteisiin! Matkalla koette Kroatian, Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron parhaat palat englanninkielisen oppaan johdolla.

Matkustusaika:
01.01.2018 - 31.12.2020

Kroatia – Montenegro – Bosnia ryhmämatka
Kroatia risteily Dubrovnikista Splitiin

Lähde risteilemään Kroatian rannikolle! Matkan aluksi vietät yhden yön ihastuttavassa Dubrovnikin rantakaupungissa, jossa voit tutustua upeasti säilyneeseen ja entisöityyn vanhaan kaupunkiin ja sen jälkeen nouset laivaan ja pääset tutustumaan Adrianmeren kirkkaisiin, kimaltaviin aaltoihin risteillen. Risteilyllä pääset tutustumaan muun muassa Mljetin kansallispuistoon, Splitin kaupunkiin, maistelemaan paikallisia herkkuja ja tutustumaan kroatialaiseen kulttuuriin.

Kroatia ryhmämatka

Kuvankaunis Kroatia Adrianmeren rannalla jakautuu saaristoiseen rannikkoon, sisämaan alavaan tasankoon ja näiden väliin jäävään metsien peittämään vuoristoon. Rannikko on kuuluisa puhtaista, kristallinkirkkaista vesistään ja tuhansista kauniista saaristaan. Kokoa ryhmä ja lähde tutustumaan tähän ihastuttavaan alueeseen ja sen pitkiin hienohiekkaisiin rantoihin.

Matkustusaika:
01.01.2019 - 31.12.2020

Kroatia ryhmämatka