Indonesia Bali kaukomatka

Bali on kuin trooppinen puutarha, moninaisen ja värikkään kasvistonsa vuoksi, parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme. Matkat Balille >

Indonesia Bali kaukomatka

Trooppinen puutarha

Balia on verrattu trooppiseen puutarhaan, moninaisen ja värikkään kasvistonsa vuoksi. Balin turistirannat sijoittuvat saaren etelä-osaan, joissa pitkät hiekkarannat, lentokenttä ja pääkaupunki Denpasar sijaitsevat.  Hotellialueista Kutan alue on vilkkaimpia turistialueita saarella. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme.

Indonesia Bali kaukomatka

Balilla on äärettömän ystävällisiä hinduasukkaita sekä huikean kaunis luonto vuoristoineen, koralliriuttoineen ja rantoineen. Saarella on myös yltäkyllaiset harrastus-, shoppailu-, ja ruokailumahdollisuudet.

Häämatka Balille

Bali on matkakohteena niin monimuotoinen, että kaikki ikä- ja intressiryhmät löytävät varmasti haluamansa. Häämatkalaisille ja pariskunnille Bali on parasta, mitä mikään paikka voi tarjota, kun taas lapsiperheille löytyy puuhasteltavaa laidasta laitaan.

Bali sopii erityisesti omatoimimatkaajille, jotka haluavat tutustua itsenäisesti Balin tarjontaan. Indonesian Balin matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Indonesia Bali kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1990 € / hlö

 

Matkaohjelma Esimerkki: Lumoava Bali

Päivä 1: Saapuminen Balille Lähde Helsingistä päivälennolla kohti Balin Ngurah Rain kansainvälistä lentokenttää. Saapumisen jälkeen sujuvin yhteys hotelliin on yksityinen kuljetus, joka vie sinut mukavasti ja vaivattomasti perille. Majoitu romanttiseen hotelliin, kuten The Samaya Seminyakiin, jossa voit nauttia yksityisistä huviloista ja henkeäsalpaavista auringonlaskuista.

Päivä 2: Ubudin taika Aloita päiväsi tutustumalla Ubudin lumoavaan kaupunkiin, Balin kulttuuriseen sydämeen. Käy Ubudin apinametsässä, jossa voit nähdä vapaana liikkuvia apinoita ja ihailla kauniita temppeleitä. Seuraavaksi suuntaa Ubudin taidemarkkinoille, joista löydät käsintehtyjä matkamuistoja ja taidetta. Illalliselle suosittelemme romanttista Mozaic-ravintolaa, joka tarjoaa unohtumattoman kulinaarisen elämyksen trooppisessa puutarhassa.

Päivä 3: Tegalalangin riisiterassit ja vesiputoukset Lähde tutustumaan Tegalalangin kuuluisille riisiterasseille, jotka tarjoavat upeita valokuvamahdollisuuksia ja rauhoittavan ympäristön. Jatka matkaa kohti Tegenunganin vesiputousta, jossa voit nauttia virkistävästä pulahduksesta. Iltapäivällä rentoudu hotelli Komaneka at Bismanin uima-altaalla. Illalliselle suosittelemme Swept Away -ravintolaa, joka sijaitsee Ayung-joen varrella ja tarjoaa romanttisen illallisen kynttilänvalossa.

Päivä 4: Temppeliretki ja Balilainen kulttuuri Tutustu Balin pyhimpiin temppeleihin. Aloita Tanah Lot -temppelistä, joka sijaitsee upeasti merenrannalla. Jatka matkaa Ulun Danu Bratan -temppeliin, joka sijaitsee kauniin Bratan-järven rannalla. Päätä päivä Besakih-temppelillä, joka on Balin suurin ja tärkein temppeli. Illalliselle suosittelemme romanttista Bridges Bali -ravintolaa, joka tarjoaa upeita näkymiä Campuhan-joelle ja herkullisia indonesialaisia ruokia.

Päivä 5: Seminyakin ranta ja auringonlasku Nauti rentouttavasta päivästä Seminyakin rannalla. Ota aurinkoa, ui ja kokeile vesiurheilulajeja. Käy kuuluisassa Potato Head Beach Clubissa, jossa voit rentoutua ja nauttia virkistävistä juomista upeassa rantaympäristössä. Illalliselle suosittelemme La Lucciola -ravintolaa, joka sijaitsee rannalla ja tarjoaa upean näkymän auringonlaskuun sekä herkullista italialaista ruokaa.

Päivä 6: Balangan Beach ja Jimbaranin merenelävät Tutustu Balangan Beachiin, joka on yksi Balin kauneimmista rannoista. Tämä rauhallinen ranta on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia auringosta. Iltapäivällä suuntaa Jimbaranin kalastajakylään, jossa voit nauttia tuoreista merenelävistä rantabaarissa. Illalliselle suosittelemme romanttista illallista rannalla, jossa voit nauttia grillattuja mereneläviä kynttilänvalossa ja kuunnella meren aaltoja.

Päivä 7: Kintamani ja Mount Batur Lähde päiväretkelle Kintamaniin ja ihaile upeaa näkymää Mount Baturin tulivuorelle ja Batur-järvelle. Patikoi tulivuoren huipulle auringonnousun aikaan ja nauti henkeäsalpaavista maisemista. Iltapäivällä vieraile Tirta Empul -temppelissä, jossa voit osallistua pyhään puhdistautumisrituaaliin. Illalliselle suosittelemme Cascades-ravintolaa, joka sijaitsee Viceroy Bali -hotellissa ja tarjoaa upean illalliselämyksen viidakon keskellä.

Päivä 8: Paluupäivä Nauti rauhallinen aamiainen hotellissa ja vietä aikaa viime hetken ostoksilla tai kävellen kauniilla rannoilla. Tarkista hotellista ulos ja ota yksityinen kuljetus lentokentälle. Lento Helsinkiin päättää unohtumattoman romanttisen matkan Balilla.

Bali tarjoaa monipuolisia elämyksiä, jotka tekevät matkasta ikimuistoisen. Tämä paratiisisaari on täydellinen kohde romanttiselle lomalle, jossa yhdistyvät kauniit maisemat, rikas kulttuuri ja upeat ruokailuelämykset. Pakkaa laukkusi ja valmistaudu kokemaan Balin taika!

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Indonesia Bali tekemistä ja käyntikohteita

* Bali tarjoaa jännittäviä vesiurheilulajeja, kuten snorklausta, sukellusta, veneristeilyjä ja koskenlaskua.

* Päiväretkillä voit tutkia Balin hämmästyttävää luontoa, maaseudun kyliä ja ainutlaatuista kulttuuria. Balilaiset ottavat sinut aina vastaan vieraanvaraisesti ja hymy kasvoillaan.

* Safari- ja meripuisto Bali Eläintarha on koti yli 350 eksoottiselle eläimelle, joista suurin osa on kotoisin Indonesiasta. Eläintarhassa on kolme eri aiheista eläinpuistoa: Bird Park, Lizard Park ja Elephant Safari.

* Vierailuja temppeleissa, joita on useita Balilla.

* Monkey Forest, Neka taidemuseo, Ubudin perinteiset markkinat

* Bali kasvipuutarha, Kintamani, Ulun Danu Batur temppeli ja tulivuori

* Vaellus Rinjani tulivuorelle Mount Rinjani, Lombokin korkein huippu (3726 m), yhdistää uskonnollisia pyhiinvaeltajia ja seikkailua hakevia turisteja. Kraateria ympäröi järvi, joka on 5 kilometriä leveä ja tunnetaan nimellä Segaran anak, mikä tarkoittaa järven lasta. Tämä kraatteri on myös aktiivinen tulivuori, nimeltä Gunung Baru.

* Elämä on Uskonto  ja Uskonto  on Elämä Balilaisille uskonto on hyvin keskeinen asia ja se on mukana jokapäiväisissä askareissa. Balilaisen kulttuurin kiehtovuus näyttäytyy värikkäinä  ja koskettavina rituaaleina, joilla jumalia palvotaan. Avaa ovi tähän mystiseen maailmaan!

* Kutan ja viereisen Legianin rannan välillä kulkee loputon virta moottoripyöriä ja autoja. Teiden vierustoilla seuraavat värikkäät kaupat , ravintolat ja baarit toinen toistaan.  Rauhallisempaa elämänmenoa löytyy pohjoisemmasta uudelta trendikkäältä Seminyakin, sekä etelärannalta Jimbaranin alueelta.

* Sanurin rannan hotellit ja alue ovat tasokkaampia kuin Kutan. Täältä löytyvät myös useat hyvätasoiset, hotellialueiden suojissa sijaitsevat bungalowalueet, sekä 9-reikäinen golfkenttä.

* Nusa Duan alueelle on rakennettu useita luxusluokan hotelleja uima-altaineen,  puutarhoineen ja ravintoloineen.  Alue on erinomainen , kun halutaan yksityisyyttä ja rauhallisuutta.  Täältä löytyy myös 18-reikäinen golfkenttä.

* Jimbaran – Ylellinen alue, jossa upeita luksushotelleja ja hieno, rauhallinen ranta. Balin etelärannikolla, Jimbaranin alueella sijaitseva upea hotelliresort. Hotellin edustalla aukeaa upea, loputon valkea hiekkaranta ja ympäristö tarjoaa  14 hehtaaria trooppista maisemaa. Hotelliresort on hieno kohde mm. juhlamatkaa viettäville. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme. Matkat kannattaa ehdottomasti varata  hyvissä ajoin. Balilta pääsee myös ympäristön muille saarille katamaraaneilla ja Lombokille myös lentäen.

* Ubud – merkittävä kaupunki Balin saaren keskustassa. Yli vuosisadan se on ollut taiteen, tanssin, sekä musiikin keskus saarella. Ubud on kiehtova kohde taiteiden keräilijöille, taiteista ja kirjallisuudesta ja luovuudesta kiinnostuneille matkaajille. Myös reppumatkaajat suosivat edelleen Ubudin kaupunkia. Ubudia ympäröivät suuremmoiset Balilaiset maisemat:  kauniisti aaltoilevat riisipellot, pienet kylät, taide-ja käsityökeskukset, muinaiset temppelit, palatsit, joet,  sekä edulliset, kuin harvinaislaatuiset luksus luokan hotellit. Ubudin keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden kulkea nopeasti niin vuorille, kuin rannoille, sekä isompiin keskuksiin.

Indonesia

Bali tunnetaan Indonesian helmenä.
Pääkaupunki: Jakarta
Virallinen kieli: bali, indonesia
Valuutta: Indonesian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Indonesiaan viisumin, ja sen voi ostaa lentokentällä Balille saavuttaessa. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk saapumispäivän jälkeen. Paluulippu – lentoyhtiöt ja myös maahanmuuttoviranomaiset voivat vaatia, että sinulla on paluulippu.  Indonesian ulkomaan lähtövero IDR 150.000 maksetaan käteisellä Denpasarin lentokentällä pois lähdettäessä.
Täytä ONLINE-tulli-ilmoituslomake saapuessasi Balille tästä >
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Balilla vallitsee trooppinen ilmasto ja sää on tasaisen lämmin ympäri vuoden. Päivälämpötilat Balilla ylittävät 30 astetta ympäri vuoden ja merivesi on 25-27 asteista. Sadekausi Balilla ulottuu marraskuulta maaliskuulle, jolloin iltapäivisin esiintyy lyhyitä, trooppisia sadekuuroja.
Aikavyöhyke +8 Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Denpasar-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Santai Hotel Bali hotellissa jaetussa kahden hengen merinäköalallisessa huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.