Bali_Silhouettes of Surfers on the Beach at Sunset_800x600
Indonesia Bali

Balia on verrattu trooppiseen puutarhaan, moninaisen ja värikkään kasvistonsa vuoksi. Balin turistirannat sijoittuvat saaren etelä-osaan, joissa pitkät hiekkarannat, lentokenttä ja pääkaupunki Denpasar sijaitsevat. Hotellialueista Kutan alue on vilkkaimpia turistialueita saarella. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Indonesia Bali

Indonesian Balitrooppinen puutarha

Balia on verrattu trooppiseen puutarhaan, moninaisen ja värikkään kasvistonsa vuoksi. Balin turistirannat sijoittuvat saaren etelä-osaan, joissa pitkät hiekkarannat, lentokenttä ja pääkaupunki Denpasar sijaitsevat.  Hotellialueista Kutan alue on vilkkaimpia turistialueita saarella. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme.

Balilta äärettömän ystävällisiä hinduasukkaita sekä huikean kaunis luonto vuoristoineen, koralliriuttoineen ja rantoineen. Saarella on myös yltäkyllaiset harrastus-, shoppailu-, ja ruokailumahdollisuudet.

Bali on matkakohteena niin monimuotoinen, että kaikki ikä- ja intressiryhmät löytävät varmasti haluamansa. Häämatkalaisille ja pariskunnille Bali on parasta, mitä mikään paikka voi tarjota, kun taas lapsiperheille löytyy puuhasteltavaa laidasta laitaan.

Bali sopii erityisesti omatoimimatkaajille, jotka haluavat tutustua itsenäisesti Balin tarjontaan.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1490 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Denpasar – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat verot
* Majoitus Santai Hotel Bali hotellissa jaetussa kahden hengen merinäköalallisessa huoneessa aamiaisin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Kysy meiltä myös upeista juhlamatkapaketeista!


Indonesia Bali

* Bali tarjoaa jännittäviä vesiurheilulajeja, kuten snorklausta, sukellusta, veneristeilyjä ja koskenlaskua.

* Päiväretkillä voit tutkia Balin hämmästyttävää luontoa, maaseudun kyliä ja ainutlaatuista kulttuuria. Balilaiset ottavat sinut aina vastaan vieraanvaraisesti ja hymy kasvoillaan.

* Safari- ja meripuisto Bali Eläintarha on koti yli 350 eksoottiselle eläimelle, joista suurin osa on kotoisin Indonesiasta. Eläintarhassa on kolme eri aiheista eläinpuistoa: Bird Park, Lizard Park ja Elephant Safari.

* Vierailuja temppeleissa, joita on useita Balilla.

* Monkey Forest, Neka taidemuseo, Ubudin perinteiset markkinat

* Bali kasvipuutarha, Kintamani, Ulun Danu Batur temppeli ja tulivuori

* Vaellus Rinjani tulivuorelle Mount Rinjani, Lombokin korkein huippu (3726 m), yhdistää uskonnollisia pyhiinvaeltajia ja seikkailua hakevia turisteja. Kraateria ympäröi järvi, joka on 5 kilometriä leveä ja tunnetaan nimellä Segaran anak, mikä tarkoittaa järven lasta. Tämä kraatteri on myös aktiivinen tulivuori, nimeltä Gunung Baru.

* Elämä on Uskonto  ja Uskonto  on Elämä Balilaisille uskonto on hyvin keskeinen asia ja se on mukana jokapäiväisissä askareissa. Balilaisen kulttuurin kiehtovuus näyttäytyy värikkäinä  ja koskettavina rituaaleina, joilla jumalia palvotaan. Avaa ovi tähän mystiseen maailmaan!

* Kutan ja viereisen Legianin rannan välillä kulkee loputon virta moottoripyöriä ja autoja. Teiden vierustoilla seuraavat värikkäät kaupat , ravintolat ja baarit toinen toistaan.  Rauhallisempaa elämänmenoa löytyy pohjoisemmasta uudelta trendikkäältä Seminyakin, sekä etelärannalta Jimbaranin alueelta.

* Sanurin rannan hotellit ja alue ovat tasokkaampia kuin Kutan. Täältä löytyvät myös useat hyvätasoiset, hotellialueiden suojissa sijaitsevat bungalowalueet, sekä 9-reikäinen golfkenttä.

* Nusa Duan alueelle on rakennettu useita luxusluokan hotelleja uima-altaineen,  puutarhoineen ja ravintoloineen.  Alue on erinomainen , kun halutaan yksityisyyttä ja rauhallisuutta.  Täältä löytyy myös 18-reikäinen golfkenttä.

* Jimbaran – Ylellinen alue, jossa upeita luksushotelleja ja hieno, rauhallinen ranta. Balin etelärannikolla, Jimbaranin alueella sijaitseva upea hotelliresort. Hotellin edustalla aukeaa upea, loputon valkea hiekkaranta ja ympäristö tarjoaa  14 hehtaaria trooppista maisemaa. Hotelliresort on hieno kohde mm. juhlamatkaa viettäville. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme. Matkat kannattaa ehdottomasti varata  hyvissä ajoin. Balilta pääsee myös ympäristön muille saarille katamaraaneilla ja Lombokille myös lentäen.

* Ubud – merkittävä kaupunki Balin saaren keskustassa. Yli vuosisadan se on ollut taiteen, tanssin, sekä musiikin keskus saarella. Ubud on kiehtova kohde taiteiden keräilijöille, taiteista ja kirjallisuudesta ja luovuudesta kiinnostuneille matkaajille. Myös reppumatkaajat suosivat edelleen Ubudin kaupunkia. Ubudia ympäröivät suuremmoiset Balilaiset maisemat:  kauniisti aaltoilevat riisipellot, pienet kylät, taide-ja käsityökeskukset, muinaiset temppelit, palatsit, joet,  sekä edulliset, kuin harvinaislaatuiset luksus luokan hotellit. Ubudin keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden kulkea nopeasti niin vuorille, kuin rannoille, sekä isompiin keskuksiin.

Santai Hotel resort Bali

sijaitsee Amedin rannalla Koillis-Balilla. Santai Hotel Resort tarjoaa kaunista indonesialaistyylistä hotelli ja bungalow majoitusta.

Ocean View Bungalows

Kaikki kolme Ocean View Bungalow tyyppistä majoitusta sijaitsevat avian uima-altaiden ja meren vieressä, kirjaimellisesti  vain 10 meteriä päässä rannasta. Ocean View bungaloweihin voimme majoittaa 2-4 henkilöä. Bulgaloweissa on  tilava terassi rentoutumista varten.Bali Santai hotelli

Garden View Bungalows

vastaa Ocean View Bungaloweja, mutta ovat kooltaan pienempiä. Majoitustiloja 4 hengelle.

Bali_Santai_hotel_BUNGALOW_INTERIOR_800x600

Ocean & Garden View huoneet

Sijaitsevat Resort alueen toisella puolella. Huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksisessa. Yläkerroksen huoneissa on merinäköala ia alakerran huoneissa puutarhanälymä. Huoneet ovat tilavia kahden hengen huoneita.  Trooppisen puutarhan ympäröimällä hotellilla on ulkouima-allas, spa ja ilmainen Wi-Fi.

Tilavat huoneet ovat täysin ilmastoituja. Huoneissa on kauniit puulattiat, kalustus ja terassi. Bungaloweissa on oma kylpyhuone, minibaari ja viihtyisä oleskelualue sekä oma keittiö.

Santai Balin oma ravintola – CocoNut -  tarjoaa balilaista, indonesialaista ja länsimaista ruokaa. Spa- ja hierontapalveluja on saatavilla lisämaksusta. Hotellissa toimii retkipalvelu, joka auttaa asiakkaita retkijärjestelyissä. Paikan päällä voi vuokrata polkupyöriä ja autoja.

Hotel Santailta pääsee myös helposti Amedin rannan kuuluisille sukellus- ja snorklauspaikoille. Tirta Ganggan vesipalatsi on 20 minuutin ja Tulambenin ranta 30 minuutin ajomatkan päässä. Hotellilta on tunnin ajomatka Candidasaan ja 2,5 tunnin ajomatka Ngurah Rain kansainväliselle lentokentälle.

Bali_Santai_hotel_room_800x600

Kaikissa majoitustyypeissä on seuraavat mukavuudet:
* Ilmastointi
* Lämmin/kylmä suihku
* Hiustenkuivaaja
* Minibaari
* Tallelokero
* Terassi, jossa sohva ja pöytä, sekä tuolit

 

 

 

 

Bali tunnetaan Indonesian helmenä.
Pääkaupunki: Jakarta
Virallinen kieli: bali, indonesia
Valuutta: Indonesian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Indonesiaan viisumin, ja sen voi ostaa lentokentällä Balille saavuttaessa. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk saapumispäivän jälkeen. Indonesian ulkomaan lähtövero IDR 150.000 maksetaan käteisellä Denpasarin lentokentällä pois lähdettäessä.
Aikavyöhyke +8 Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.