Barbados kaukomatka Karibialla

Barbados tarjoaa hyvää ruokaa, kauniita rantoja, rehevää luontoa ja ystävällisen ilmapiirin, sekä rauhallisen ja kiireettömän elämäntavan. Barbadoksen matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Barbados kaukomatka Karibialla

Lempeää elämänrytmiä Barbadoksella

Salaisuus, kuinka löytää rauhallisuus ja silti nauttia aktiviteeteista, voit löytyä Barbadoksen lempeästä elämänrytmistä. Paikassa, jossa sekoittuu brittiläinen elämäntyyli ja pohjimmiltaan bajalainen elämäntapa. Barbadoksella on tarjolla hyvää ruokaa, kauniita rantoja, rehevää luontoa ja ystävällinen ilmapiiri. Tähän kun lisätään laaja valikoima hotelleja, on sinulla kaikki ainekset täydelliseen Barbados lomaan.

Barbados kaukomatka

Pitkin rannikkoa levittäytyvät erilaiset rannat, etelärannikon purjelautailjoiden suosikista Silver Sand Beachistä pieneen ja rauhalliseen Paradise Beachiin länsirannikolla. Barbadoksen ainoa kaupunki on eloisa pääkaupunki Bridgetown, jossa päivä kuluu leppoisasti ostoksia tehden ja ihmisvilinää katsellen – ja tietysti rommia siemaillen.

Ostokset Barbadoksella

Rommin lisäksi hyviä tuliaisia ovat esimerkiksi paikalliset käsityöt, joita löytyy Broad Street -ostoskadulta. Voit vierailla myös jollakin saaren vanhoista sokeriplantaaseista. Barbados on täynnä ihastuttavia yllätyksiä, joihin saatat ajautua. Näitä voivat olla esimerkiksi improvisoitu krikettiottelu, hetki tienvarsikojussa, jossa myydään vastagrillattua lentokalaa tai vierailu maailman vanhimmassa rommitislaamossa Mount Gayssä. Barbadoksen matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Barbados kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Butterfly Beach Resort (3***)

Hintaesimerkkimme 7 yötä/ 8 pv: 1380 €/hlö sis. aamiaiset

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoitus Butterfly Beach Hotel*** 7 vrk Superior room Mixed View
* Buffet aamiaiset hotellissa

Bougainvillea Beach Resort Barbados (4****)

Hintaesimerkkimme: 7 yötä/8 pv  1730 € / hlö sis. aamiaiset

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoituksen Bougainvillea Beach Resort Barbados deluxe studio huoneessa
* Buffet aamiaiset

Bougainvillea Beach Resortin muita huonetyyppejä ovat: Studio Island View, Superior Studio Island View, Superior Studio Ocean View, Superior One bedroom Island View – pyydä räätälöity tarjouksemme toiveidenne mukaiseen huonetyyppiin!

Hintaesimerkkimme 7 yötä/8 pv All Incusive 2490€ per hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoituksen Bougainvillea Beach Resort Barbados Deluxe studio huoneessa
* All Inclusive

Bougainvillea Beach Resort Barbadoksen muita huonetyyppejä ovat: Junior Suite, häämatkasviitti, sekä yhden -ja kahden makuuhuoneen huoneistot.

Pyydä omien toiveidesi mukainen matkatarjous toimistoltamme!


Barbados tekemistä ja käyntikohteita

Retkikohteita:
*
Unohtumaton elämys – Atlantis Submarine Dive vie sinut syvälle pinnan alle katsomaan värikkäitä koralleja ja uteliaita kaloja.

* Lähde mukaan hauskaan illanviettoon, jonne ovat tervetulleita sekä lapset että aikuiset. Nauti rannalla ”beach barbequesta”, maksuttomista juomista, karibialaisesta esityksestä, juhlatunnelmasta ja anna elävän musiikin viedä mukanaan tanssiin pehmeällä hiekalla!

* Barbadoksen kuuluisin vientituote on Mt. Gay -rommi. Lähde tutustumaan sen valmistukseen.

Barbados Bougainvillea Beach Resort Barbados

Keskeisellä paikalla saaren eteläosissa, meren äärellä sijaitseva Bougainvillea Beach Resort ihastuttaa vieraansa upeillä näkymillä Karibian merelle valkohiekkaisen rannan yli. Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä St.Lawrence Gap’in baareista ja ravintoloista. Bridegetowniin on n. 20 min. ajomatka.

Lue lisää
Barbados Butterfly Beach

Tämä hotelli sijaitsee lähellä Oistinsin kaupunkia, jossa ostosmahdollisuuksia, pankit ja paikallinen, värikäs iltaelämä. Hotelli sijaitsee myös lähellä St. Lawrence Gap’iä, jossa on lukuisia ravintoloita ja yöklubeja.

Lue lisää
Barbados

Barbados on Atlantin ja Karibianmeren välissä sijaitseva saarivaltio. Se kuuluu Pieniin Antilleihin.
Pääkaupunki: Bridgetown
Virallinen kieli: englanti
Valuutta: Barbadoksen dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset, joilla on Suomen passi, eivät tarvitse viisumia alle 3 kk oleskeluun. Vaaditaan voimassa oleva paluulippu.
Matkavakuus: Muista tarkastaa vakuutusturvasi
Terveysselvitys:
 Terveysselvityksen tarpeellisuuden kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)
Aikaero Suomeen: -6 tuntia, kesäaika ei ole käytössä.
Ilmasto: Ilmasto on trooppinen. Sadetta saadaan ympäri vuoden, mutta aktiivisin sadekausi kestää heinäkuulta marraskuulle. Kuivalla kaudella saarella puhaltaa säännöllisesti koilliset pasaatituulet Barbados kärsii kuitenkin yllättävän vähän trooppisista myrskyistä.

Tiedot sitoumuksetta.

Suosittelemme retkikohteiksi:
*
Unohtumaton elämys - Atlantis Submarine Dive vie sinut syvälle pinnan alle katsomaan värikkäitä koralleja ja uteliaita kaloja.

* Lähde mukaan hauskaan illanviettoon, jonne ovat tervetulleita sekä lapset että aikuiset. Nauti rannalla "beach barbequesta", maksuttomista juomista, karibialaisesta esityksestä, juhlatunnelmasta ja anna elävän musiikin viedä mukanaan tanssiin pehmeällä hiekalla!

* Barbadoksen kuuluisin vientituote on Mt. Gay -rommi. Lähde tutustumaan sen valmistukseen.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>