Barbados_ranta_800x600
Barbados

Kun aurinko laskee Barbadoksella, juhlat vasta alkavat. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivaa ohjelmaa eri puolilla saarta – aina ranta-viini – ja urheilubaareista jazz-reggae – ja yöklubeihin, myös teatteria ja konsertteja on tarjolla.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Barbados

Lempeää elämänrytmiä Barbadoksella

Salaisuus, kuinka löytää rauhallisuus ja silti nauttia aktiviteeteista, voit löytää Barbadoksen lempeästä elämänrytmistä. Paikassa, jossa sekoittuu brittiläinen elämäntyyli ja pohjimmiltaan bajalainen elämäntapa. Barbadoksella on tarjolla hyvää ruokaa, kauniita rantoja, rehevää luontoa ja ystävällinen ilmapiiri. Tähän kun lisätään laaja valikoima hotelleja, on sinulla kaikki ainekset täydelliseen lomaan.

Pitkin rannikkoa levittäytyvät erilaiset rannat, etelärannikon purjelautailjoiden suosikista Silver Sand Beachistä pieneen ja rauhalliseen Paradise Beachiin länsirannikolla. Barbadoksen ainoa kaupunki on eloisa pääkaupunki Bridgetown, jossa päivä kuluu leppoisasti ostoksia tehden ja ihmisvilinää katsellen – ja tietysti rommia siemaillen. Rommin lisäksi hyviä tuliaisia ovat esimerkiksi paikalliset käsityöt, joita löytyy Broad Street -ostoskadulta. Voit vierailla myös jollakin saaren vanhoista sokeriplantaaseista? Barbados on täynnä ihastuttavia yllätyksiä, joihin saatat ajautua. Näitä voivat olla esimerkiksi improvisoitu krikettiottelu, hetki tienvarsikojussa, jossa myydään vastagrillattua lentokalaa tai vierailu maailman vanhimmassa rommitislaamossa Mount Gayssä.

Butterfly Beach Resort (3***)

Hintaesimerkkimme 7 yötä/ 8 pv: 1380 €/hlö sis. aamiaiset

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoitus Butterfly Beach Hotel*** 7 vrk Superior room Mixed View
* Buffet aamiaiset hotellissa

Bougainvillea Beach Resort Barbados (4****)

Hintaesimerkkimme: 7 yötä/8 pv  1730 € / hlö sis. aamiaiset

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoituksen Bougainvillea Beach Resort Barbados deluxe studio huoneessa
* Buffet aamiaiset

Bougainvillea Beach Resortin muita huonetyyppejä ovat: Studio Island View, Superior Studio Island View, Superior Studio Ocean View, Superior One bedroom Island View – pyydä räätälöity tarjouksemme toiveidenne mukaiseen huonetyyppiin!

Hintaesimerkkimme 7 yötä/8 pv All Incusive 2490€ per hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Barbados-Hel sis. lentoverot
* Majoituksen Bougainvillea Beach Resort Barbados Deluxe studio huoneessa
* All Inclusive

Bougainvillea Beach Resort Barbadoksen muita huonetyyppejä ovat: Junior Suite, häämatkasviitti, sekä yhden -ja kahden makuuhuoneen huoneistot.

Pyydä omien toiveidesi mukainen matkatarjous toimistoltamme!


Barbados

Retkikohteita:
*
Unohtumaton elämys – Atlantis Submarine Dive vie sinut syvälle pinnan alle katsomaan värikkäitä koralleja ja uteliaita kaloja.

* Lähde mukaan hauskaan illanviettoon, jonne ovat tervetulleita sekä lapset että aikuiset. Nauti rannalla ”beach barbequesta”, maksuttomista juomista, karibialaisesta esityksestä, juhlatunnelmasta ja anna elävän musiikin viedä mukanaan tanssiin pehmeällä hiekalla!

* Barbadoksen kuuluisin vientituote on Mt. Gay -rommi. Lähde tutustumaan sen valmistukseen.

Barbados Bougainvillea Beach Resort Barbados
Barbados-Bougainvillea-entrance-to-lobby

Keskeisellä paikalla saaren eteläosissa, meren äärellä sijaitseva Bougainvillea Beach Resort ihastuttaa vieraansa upeillä näkymillä Karibian merelle valkohiekkaisen rannan yli. Hotelli sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä St.Lawrence Gap’in baareista ja ravintoloista. Bridegetowniin on n. 20 min. ajomatka.

Lue lisää
Barbados Butterfly Beach
Barbados_Butterfly_EM_800x600

Tämä hotelli sijaitsee lähellä Oistinsin kaupunkia, jossa ostosmahdollisuuksia, pankit ja paikallinen, värikäs iltaelämä. Hotelli sijaitsee myös lähellä St. Lawrence Gap’iä, jossa on lukuisia ravintoloita ja yöklubeja.

Lue lisää

Barbados on Atlantin ja Karibianmeren välissä sijaitseva saarivaltio. Se kuuluu Pieniin Antilleihin.
Pääkaupunki: Bridgetown
Virallinen kieli: englanti
Valuutta: Barbadoksen dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalaiset, joilla on Suomen passi, eivät tarvitse viisumia alle 3 kk oleskeluun.
Aikavyöhyke -4
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa. Hintaesimerkkimme edellyttää aina vähintään kahden hengen yhdessä matkustavaa seuruetta, mikäli matkustajat haluavat majoittua yhden hengen huoneissa tai matkaan lähtee vain yksi matkustaja, kysy hinta toimistostamme. Pidätämme oikeuden tarjoushinnan tarkistamiseen lentohintojen polttoainelisämaksujen ja/tai viranomaismaksujen muuttuessa. Paikkoja rajoitetusti.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555