Intia Delhi kaukomatka

Delhi on suurkaupunki, jossa voit siirtyä slummista metropolin sykkeeseen hetkessä; lehmien, elefanttien ja ihmisten kansoittaessa tiet. Delhin matkat >

Intia Delhi kaukomatka

Miljoonakaupungin sykkeessä

Delhi sijaitsee Pohjois-Intiassa Yamuna-joen varrella ja on Intian toiseksi suurin kaupunki Mumbain jälkeen noin 11 miljoonalla asukkaallaan ja he edustavat hyvin monia eri kansallisuuksia ja uskontokuntia. Tämä näkyy myös päivittäisessä katukuvassa, joka tarjoaa kävijälleen elämyksiä kaikille aisteille. Kaupungin metropolialueella asuu 16 miljoonaa henkeä.

Intia Delhi kaukomatka

Delhi on ollut Intian pääkaupunki vuosisatojen ajan, New Delhin sanotaan usein olevan paikka, jossa ihmisillä on tyytyväinen sydän ja vilkas luonto.
Delhi on maan rikkaan menneisyyden ja kukoistavan nykyisyyden symboli, kaupunki, jossa muinainen ja moderni sekoittuvat saumattomasti yhteen. Delhin historia ulottuu vuosisatojen taakse, muinaisine kulttuureineen, monien voimakkaiden imperiumien jälkeen, sen pitkä historia voidaan jäljittää monista  säilyneistä muistomerkeistä, muinaisista linnoituksista ja haudoista.

Slummista metropolin sykkeeseen

Delhissä näettävää ja koettavaa riittää, Delhissä voit siirtyä täydestä slummista metropolin sykkeeseen hetkessä, lehmien, apinoiden, elefanttien ja ihmisten kansoittaessa tiet. Monelle länsimaalaiselle se on useimmiten positiivinen kulttuurishokki, joka pitää itse kokea  – sanat eivät riitä kertomaan sitä. Intian Delhiin matkat räätälöimme toiveidenne mukaan.

Intia Delhi kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 7 pv 1990 € / hlö

Matkaohjelma Esimerkki: Lumoava Delhi

Päivä 1: Saapuminen Delhiin Lähde Helsingistä päivälennolla kohti Delhin Indira Gandhin kansainvälistä lentokenttää. Saapumisen jälkeen nopein ja mukavin tapa päästä hotelliin on taksi tai hotellin tarjoama yksityinen kuljetus. Majoitu ylelliseen The Imperial -hotelliin, joka tarjoaa historiallista eleganssia ja ensiluokkaista palvelua Delhin sydämessä.

Päivä 2: Värikäs Vanha Delhi Aloita päiväsi tutustumalla Vanhankaupungin sokkeloisiin katuihin. Käy ikonisen Jama Masjidin moskeijassa, joka on yksi Intian suurimmista. Seuraavaksi suuntaa Red Fortiin, joka on Unescon maailmanperintökohde ja tarjoaa kiehtovan katsauksen Mughal-dynastian historiaan. Päivän aikana voit myös vierailla vilkkaassa Chandni Chowk -markkinakorttelissa ja nauttia paikallisia herkkuja, kuten parantayle, kachori ja jalebi. Illalliselle suosittelemme Karim’s-ravintolaa, joka on kuuluisa herkullisista Mughal-ruoistaan.

Päivä 3: Uusi Delhi ja Lodi Gardens Tutustu Uuden Delhin tyylikkääseen arkkitehtuuriin ja vehreisiin puistoihin. Aloita päiväsi vierailemalla Qutub Minarissa, joka on maailman korkein tiilaminareetti. Jatka matkaasi Humayunin hautamausoleumille, joka on Unescon maailmanperintökohde ja Taj Mahalin esikuva. Päivän päätteeksi rentoudu Lodi Gardensissa, joka on kaunis puisto täynnä historiallisia muistomerkkejä ja rehevää kasvillisuutta. Illalliselle suuntaa Olive Bar & Kitchen -ravintolaan, joka tarjoaa romanttisen ilmapiirin ja herkullista Välimeren ruokaa.

Päivä 4: Kulttuuripäivä Vieraile Intian kansallismuseossa, joka tarjoaa kattavan katsauksen maan rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin. Jatka matkaa Lotus-temppeliin, joka on arkkitehtonisesti upea ja tarjoaa rauhallisen paikan mietiskelyyn. Iltapäivällä tutustu Akshardham-temppeliin, joka on yksi maailman suurimmista hindutemppeleistä ja tarjoaa vaikuttavia veistoksia ja puutarhoja. Illalliselle suosittelemme Indian Accent -ravintolaa, joka tarjoaa innovatiivista intialaista ruokaa modernissa ympäristössä.

Päivä 5: Päiväretki Agrassa Lähde päiväretkelle Agraan, joka sijaitsee noin 3 tunnin ajomatkan päässä Delhistä. Vieraile maailmankuulussa Taj Mahalissa, joka on rakkauden monumentti ja Unescon maailmanperintökohde. Seuraavaksi tutustu Agra Fortiin, joka on massiivinen Mughal-linnoitus ja tarjoaa upeita näkymiä Taj Mahalille. Palattuasi Delhiin, rentoudu ja nauti illallinen Bukhara-ravintolassa, joka on kuuluisa tandoori-herkuistaan ja rustiikkisesta ilmapiiristään.

Päivä 6: Delhin modernit ihmeet Käy aamulla Rashtrapati Bhavanissa, Intian presidentin virka-asunnossa, ja ihaile sen upeita puutarhoja. Jatka matkaa India Gate -sotamuistomerkille ja vieraile läheisessä Rajpathilla. Iltapäivällä tutustu Connaught Placeen, joka on Delhin kaupallinen keskus ja tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja kahviloita. Illalliselle suosittelemme Varq-ravintolaa The Taj Mahal -hotellissa, jossa voit nauttia hienostuneesta intialaisesta ruoasta.

Päivä 7: Paluupäivä Nauti rauhallinen aamiainen hotellissa ja käytä aikaa viime hetken ostoksiin tai kävelyyn kaupungilla. Tarkista hotellista ulos ja ota yksityinen kuljetus lentokentälle. Lento Helsinkiin päättää unohtumattoman matkan Delhissä.

Delhi on kaupunki, joka tarjoaa loputtomasti elämyksiä ja nähtävyyksiä. Tämä monipuolinen ja lumoava kaupunki on täydellinen kohde romanttiselle lomalle, jossa yhdistyvät historia, kulttuuri ja modernit mukavuudet. Pakkaa laukkusi ja valmistaudu kokemaan Delhin taika!

Intia Delhi kaukomatka

Intia Delhi The Lalit New Delhi

The Lalit New Delhi sijaitsee vilkkaalla Connaught Place -alueella. Asiakkaiden käytettävissä on täysin varustettu spa-tila ja ulkouima-allas. Ylimmän kerroksen Oko-ravintolassa voi maistella aasialaisen keittiön herkkuja ja ihailla 360-asteista näkymää New Delhiin.

Lue lisää
Intia Delhi tekemistä ja käyntikohteita

* Humayunin mausoleumi on Persialaisarkkitehdin suunnittelema suurmoguli Humayunin viimeinen leposija, oodi symmetrialle. Kävele alueella ja ihaile keisarin menehtyneille perheenjäsenille omistettuja monumentteja.

* Lootustemppeli on bahá’í-uskonnon uskonnollinen rakennus. Lootuskukan muotoisen rakennuksen arkkitehtuuri on ällistyttävää ihailtavaa.

* Jama Masjid on Intian suurin moskeija, joka rakennettiin Suurmogulien valtakunnan aikaan 1600-luvulla. Kävellessäsi moskeijassa voit ihailla sen seinien upeita kaiverruksia.

* Akshardham tunnetaan sen upeista taideteoksista. Tämä ihmeellinen rakennus on esimerkki hienosta intialaisesta arkkitehtuurista. Historiasta kiinnostuneet nauttivat sisällä olevista lyhytelokuvista ja näyttelyistä.

* India Gate 70 000:lle ensimmäisessä maailmansodassa kaatuneen intialaissotilaan muistolle rakennettu 40-metrinen Intian portti on New Delhin merkittävimpiä maamerkkejä.

* Rashtrapati Bhavan on maailman suurin presidentinlinna ja Intian presidentin koti. Sen suurmoguleille kuuluneet puutarhat tarjoavat upeat puitteet kävelyretkelle.

* Punainen linnoitus on jokaisen New Delhissä vierailevan ykköskohde. 1600-luvulta peräisin oleva rakennus on tehty punaisista tiilistä ja se näkyy läheiselle moottoritielle. Käy opastetulla kierroksella saadaksesi nähtävyydestä kaikki irti.

* Qutub Minar on Delhin suurin minareetti, jonka torni symboloi sitä, miten islam voitti hindulaisuuden 1100-luvulla. 73 metriä korkeassa tornissa on myös Intian ensimmäinen mosaiikki.

* Old Delhi Vanhassa Delhissä kannattaa käydä opastetulla kierroksella. Voit kokea täysin uusia näkyjä, tuoksuja, ääniä ja makuja.

* Chandni Chowk Delhin metroverkoston ytimeesä sijaitseva Chandi Chowk on erinomainen ostosalue. Vieraile Janpat-torialueella, jossa on lukuisia intialaisia tuotteita. Muista tinkiä!

Intia

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Delhi-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>