Hong Kong_oriental golden pavilion of Chi Lin Nunnery and Chinese garden400x300
Hong Kong

Hong Kongille leimallista on idän ja lännen sekoitus. Brittiläisen imperiumin juuret näkyvät Hong Kongin kaupunkikuvassa vielä reilu 10 vuotta Britannian hallintokauden päätyttyäkin. Näin ollen Hong Kongista löytyvät kaikki ne samat länsimaalaiset tuotemerkit kuin Suomestakin. Tämän lisäksi Hong Kongissa on perinteisiä pieniä liikkeitä ja toreja, joissa tinkimällä voi tehdä todellisia löytöjä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Hong Kong

Hong Kongille leimallista on idän ja lännen sekoitus. Brittiläisen imperiumin juuret näkyvät Hong Kongin kaupunkikuvassa vielä reilu 10 vuotta Britannian hallintokauden päätyttyäkin. Näin ollen Hong Kongista löytyvät kaikki ne samat länsimaalaiset tuotemerkit kuin Suomestakin. Tämän lisäksi Hong Kongissa on perinteisiä pieniä liikkeitä ja toreja, joissa tinkimällä voi tehdä todellisia löytöjä.

Jokaisen Hong Kongin kävijän tulee maistella perinneruokaa dimsumia (kiinalaistyyppisiä tapaksia) teen kera. Samoin tulee tehdä elokuvistakin tuttu lauttamatka hotellialueelta Cityyn ja käydä katselemassa kaupungin kokonaisprofiilia Victoria Peakilta.

Kun kaupungin hulina alkaa kyllästyttää on maaseutu vain tunnin junamatkan päässä ja Macaon saarellekin on vain tunnin lauttamatka.

Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja, kysy lisää toimistostamme!

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1390 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoituks jaetussa 2 hengen huoneessa.
* Hinta ei sisällä aamiaista.


Hong Kong

* Victoria Peak nauti kaupungin parhaasta näköalasta Hongkongin korkeimmalta vuorelta. Peak Tram -köysirata vie sinut jopa 500 metrin korkeuteen. Paluumatkalla kannattaa poiketa Sohossa, josta löydät maailman pisimmät liukuportaat. Ne vievät sinut ohi ravintoloiden, kauppojen ja Hongkongin huikean yöelämän.

* Ocean Park Hong Kong

* Lantau on Hongkongin suurin saari. Se sijaitsee Helmijoen suussa. Hallinnollisesti valtaosa saaresta kuuluu Island Districtiin, pieni osa saaren koillisosasta kuuluu Tsuen Wanin piiriin

* Happy Valley Racecourse

* Lamma Island, tunnetaan myös nimellä Pok Liu Chau tai yksinkertaisesti Pok Liu, on Hongkongin kolmanneksi suurin saari ja osa Islands District -piiriä

Suuri Buddha a – nimensä mukaisesti yksi maailman suurimmista istuvista Buddha-patsaista. Patsas on peräti 34 metriä korkea.

Star Ferry – lautalta näet Hongkongin huikean siluetin. Star Ferry on yksi kaupungin suosituimmista vetonauloista, ja se on liikennöinyt Kowloonin ja Hongkong-saaren väliä jo 1800-luvun loppupuolelta saakka.

Kat Hing Wai -kylä – kylä rakennettiin Ming-dynastian aikana 1600-luvulla. Kylää ympäröivät muurit suojelivat asukkaita muinaisina aikoina merirosvoilta.

Hong Kong Disneyland – maaginen teemapuisto tarjoaa kaikenikäisille kävijöille hauskoja kokemuksia eri alueineen: Fantasyland, Adventureland, Main Street ja Tomorrowland.

Repulse-lahti – auringonpalvojan unelmarannalla on kirkkaan turkoosia vettä ja hienoa hiekkaa, vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Hotelli Kimberley*** Sijaitsee Tsim Sha Tsuin keskustassa, Kowloonin pääviihde –ja ostosalueella. Hotellista vain 40 minuutin ajomatka lentokentälle ja 15 minuutin matka keskustaan. Hotellissa on ravintola, baari josta yhteys loungeen, spa, kuntokeskus ja golfverkot jotka sijaitsevat 8:ssa kerroksessa, spa ja hissi. Hotellissa on kuivapesula –ja pesulapalvelu vastaanotossa ja huonepalvelu. Business center kokoustiloilla 250 hengelle ja juhlatila. Pienet kokoustilat saatavilla. Huoneissa on ilmastointi, TV, kelloradio, kahvinkeitin/vedenkeitin ja puhelin. Kylpyhuoneessa hiustenkuivaaja. Osoite: 28 Kimberley Road, Tsimshatsui 1 Hong Kong China

Kiina on kiehtonut matkailijoita mystisyydellään jo vuosisatojen ajan. Historia, kulttuuri ja itämainen eksotiikka vievät mukanaan.
Pääkaupunki: Peking
Virallinen kieli:   Mandariinikiina
Valuutta: Renminbi (CNY)
Passi ja viisumi: Suomalaisilta vaaditaan viisumi Kiinaan.  Hongkongiin ja Macaoon ei tarvita viisumia, jos vierailu kestää maksimissaan 90 päivää. Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin hakupävästä.
Aikaero +5
Kesäaika +6
Tiedot sitoumuksetta.

Hong Kong on virallisesti Hongkongin Kiinan kansantasavallan erityishallintoalue.
Valuutta: Hongkongin dollari
Viralliset kielet: Englannin kieli, Kiinan kieli

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.