Kanada kaupungit ja jäätiköt kiertomatka Calgarystä Vancouveriin Fly&Drive

Kanada kiertomatka on täydellinen matka, jos olet haaveillut näkeväsi turkooseina hohtavat vuoristojärvet ja jäänsiniset jäätiköt. Kanadan matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kanada kaupungit ja jäätiköt kiertomatka Calgarystä Vancouveriin Fly&Drive

Kruisailua ja valokuvia

Kanadan kiertomatka vuokra-autolla kruisaillen antaa mahdollisuuden pysähtyä ihastelemaan ja valokuvaamaan mitä upeimpia maisemia – huolehdi siis, että kamerasi muistikortilla on tilaa! Hoidamme auton vuokrauksen puolestasi.

Kanada kiertomatka Calgarysta

Tämä on täydellinen matka, jos olet haaveillut näkeväsi Kanadan kansallispuistojen turkooseina hohtavat vuoristojärvet ja jäänsiniset jäätiköt. Road tripillä tutustut Jasperin ja Banffin kansallispuistoihin sekä olympiakaupunki Calgaryyn, kauniiseen Vancouveriin ja brittiläistä siirtomaahistoriaa huokuvaan Victoriaan. Upeimmat instagram-kuvat otat tietenkin Lake Louisen rannalla!

Kanadan Calgary

Kun olet ensin tutustunut Calgaryn rentoon olympiakaupunkiin, suuntaat kohti Kanadan Kalliovuoria. Siellä odottavat lumihuippuiset vuoret ja vehreät vuoristometsät, jotka heijastuvat upeisiin, kirkkaisiin järviin. Lähes pakollinen kohde on uskomattoman turkoosi Lake Louise -järvi sen rannalla lepäävine linnahotelleineen.

Kuumia lähteitä ja ikiaikaista jäätä

Fairmont Hot Springsillä vietät hetken kuumien lähteiden höyryssä – ja vastapainoksi kosketat ikiaikaista jäätä Icefields Parkwayllä. Kokeile myös jäätikköajelua snowcoach-ajokin kyydissä! Jasperin kansallispuistossa voit meloa, ratsastaa, kokeilla koskenlaskua tai kokea upean patikan Malignen kanjonissa. Matkalla Clearwaterista Vancouveriin voit myös kokeilla, kuinka kullanhuuhdonta sujuu.

Matkusta Vancouveriin

Kauniissa Vancouverissa voit tutustua alkuperäiskansojen historiaan, taiteeseen ja toteemipaaluihin. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkiin Victoriaan, ja ihastua Victoria’s Butchart Gardenin kukkaloistoon.

Tällä reissulla koet Kanadan uskomattoman luonnon ja kauniit kaupungit samalla kertaa! Kanadan matkat räärälöimme makunne mukaan!

Kanada kiertomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 2049 € / hlö

1 pv Calgary

Saapuminen, vuokra-auton nouto ja kirjautuminen hotelliin. Illalla kannattaa suunnata vilkkaalle Stephen Avenue Walkille, jossa voi nauttia illallisen ulkoilmakahvilassa ja katsella kaupungin hulinaa.

2 pv Calgary

Calgary – lukemattomien mahdollisuuksien kaupunki. Kaupungissa on museoita, loistavat shoppailumahdollisuudet, Stampede Par ja Fort Calgary, jossa voit tutustua sekä kaupungin että Kanadan Ratsupoliisin historiaan. Vieraile myös Canada Olympic Parkissa, jossa vuoden 1988 olympialaisten kelkkailukilpailut järjestettiin.

3 pv Calgary-Banff National Park-Canmore

Matkusta kohti pohjoista Kanadan Kalliovuorille, Banffin kansallispuistoon ja vuorten sylissä sijaitsevaan viehättävään Banffin pikkukaupunkiin, jota pidetään Amerikan Sveitsinä kaupungin ainutlaatuisen arkkitehtuurin vuoksi. Majoitu yöksi Canmoren kaupunkiin.

4 pv Canmore-Lake Louise-Canmore

Vietä päivä tutustuen Banffin kansallispuistoon. Kannattaa käydä nauttimassa kupillinen teetä Fairmont Hot Springsillä tai lähteä päiväretkelle Bow River Parkwayn alueelle ja tutustua seudun jäätikköjärviin, kuten Moraine ja Peyton Lakes. Kaikkein kuuluisin niistä on Lake Louise, joka on tunnettu turkoosina kimmeltävästä vedestään ja linnastaan.

5 pv Canmore-Jasper National Park

Matka pohjoiseen pitkin Kanadan Kalliovuorten itäreunaa on upea kokemus. Tänään voit pysähdellä mielesi mukaan, nauttia picnic-lounaasta järvien rannoilla, käydä condola-ajelulla tai tutkia jäätiköitä. Äläkä unohda pysähtyä vaikuttavalla Columbia Icefieldillä, jossa voit halutessasi tehdä kokemuksesta vieläkin ikimuistoisemman hyppäämällä snowcoach-ajokin kyytiin.

6 pv Jasper National Park-Clearwater

Aamu kannattaa käyttää tutustumalla Jasperiin; voit kokeilla koskenlaskua, ratsastusretkeä, melontaa tai seikkailla Maligne kanjonissa. Myöhemmin jatka pitkin Yellowhead Highwayn maisemareittiä, josta on upeat panoraamanäkymät Mount Terry Foxille ja Mount Robsonille – Kanadan Kalliovuorten korkeimmalle huipulle, joka on usein sumun huntuama. Kannattaa myös vierailla Clearwaterin Yellowhead Museumissa, jossa opit lisää rajaseutujen elämästä.

7 pv Clearwater-Vancouver

Vancouveriin voit matkata joko suorempaa reittiä tai Thompson ja Fraser jokien kautta kiertävää maisemareittiä ja pysähtyä matkalla Hells Gatella Fraser Canyonissa, jossa voit matkustaa kaapelihissillä, käydä lohien kasvattamossa tai kokeilla taitojasi kullanhuuhdonnassa. Illalla nauti kosmopoliittisen Vancouverin hulinasta ja kaupungin monista ruokailumahdollisuuksista.

8 pv Vancouver

Nauti koko päivän ajan kauniista ja monipuolisesta Vancouverista. Suosittelemme Hop on, hop off –kiertoajelubussia, jonka avulla voit omaan tahtiin tutustua kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuten Stanley Parkiin, Chinatowniin, Gaslampi Historical Districtiin ja Waterfrontiin. Toinen vierailunarvoinen kohde on Museum of Anthropology, jossa on hieno kokoelma toteemipaaluja ja alkuperäiskansojen taideteoksia.

9 pv Vancouver-Victoria

Matkusta lautalla Vancouver Islandille ja yövy Victorian kaupungissa, jossa on erityisen brittiläinen tunnelma: murattien peittämät hotellit ja majatalot suorastaan henkivät vanhan maailman charmia. Victoriassa kannattaa vierailla myös maailmankuulussa Butchard Gardensissa, joita pidetään yleisesti Pohjois-Amerikan upeimpana puutarhana.

10 pv Victoria-Vancouver

Matkaa takaisin Swartz Bayhin ja palaa lautalla Tsawwasseniin (lauttamatka ei kuulu hintaan) ja palaa Vancouveriin. Rentoudu ja nauti illalla ateria jossakin kaupungin upeista ravintoloista.

11 pv Vancouver

Palauta vuokra-auto lentokentälle ennen paluulentoasi.

Kanada tunnetaan metsistään ja vuorijonoistaan, ja niissä asustelevista eläimistään sekä tietenkin jääkiekosta.
Pääkaupunki: Ottawa
Virallinen kieli: Englanti ja ranska
Valuutta:  Kanadan dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Kanadassa turistina viisumitta enintään 6kk. Passin tulee olla voimassa aiotun oleskelun ajan.
Kanadaan vaaditaan maahatulokaavakeeTA-matkustuslupa.Haelupa  viimeistään 72 tuntia ennen matkan.
eTA-maahantulokaavake Kanadaan tästä>
Mikäli matkustat Kanadaan alaikäisten lasten kanssa, ja et ole lapsen vanhempi tai sukunimenne ei ole sama, pitää hakea eTA-luvan lisäksi erikoislupa.
Lue lisää täältä: http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp
Aikaero:  -7 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Ilmasto on vaihtelevaa Kanadan eri osissa. Yli puolet maasta on subarktisen ilmaston vaikutusalueella. Siellä kesät ovat viileitä ja talvet erittäin kylmiä. Keskisissä eteläosissa, tasankoalueilla on puolestaan tyypillinen mannerilmasto kuumine kesineen ja kylmine talvineen.

Tiedot sitoumuksetta

* Lennot Helsinki – Galgary/Vancouver – Helsinki
* Majoitus kahden hengen huoneessa 10 yötä
* Autonvuokraus Toyota RAV4 tai vastaava
* Autonvuokraus: nouto Galgaryn lentokenttä, palautus Vancouverin lentokenttä

Autonvuokraus hinta sisältää verot, vakuutukset, 2. kuljettajan, GPS –  laitteen ja tankillisen polttoainetta. Auton vuokrahintaan lisätään yhden suuntainen vuokrausmaksu, joka maksetaan paikan päällä asiakkaan luottokortilla.

Hotellit:
International Hotel Calgary ***
Holiday Inn Canmore ***
Tonquin Inn Jasper **
Clearwater Lodge **
Century Plaza Hotel & Spa **
Ramada Victoria ***
Best Western Plus Sands ***
Mikäli hotellissa ei ole saatavuutta, pidätämme oikeuden varata vastaava majoitus.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555