Meksiko Cancun ja Playa del Carmen yhdistelmämatka

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen ympäristöineen ovat sekoitus perinteistä meksikolaista elämänmenoa ja karibialaisia rytmejä. Meksikon matkat >

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen yhdistelmämatka

Sombreroja ja Mayoja

Meksikon Cancun ja Playa del Carmen ympäristöineen ovat sekoitus perinteistä meksikolaista elämänmenoa ja karibialaisia rytmejä. Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla 60 km päähän Playa del Carmenille. Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta. Meksiko Cancun ja Playa del Carmen yhdistelmämatka 8 pv, halutessasi voit varata lisävuorokausia toiveidesi mukaan.

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen

Kiehtovat Cancun ja Playa del Carmen tarjoavat niin valkeahiekkaista karibianmeren tunnelmaa, kuin retkiä läheisille Maya-kulttuurin historiallisille tyyssijoille, Chichen Itzaan ja Tulumiin. Suosittelemme myös retkiä upeille Isla de Mujeresin tai Cozumelin saarelle.

Kiehtova Maya kulttuuri

Unohtumattomia kokemuksia tarjoavat myös Xcaret’in ja Xel-Hal’n luonnonpuistot, jotka ovat entisiä Maya kulttuurin portteja muunneltuina nykyaikaisiksi paratiiseiksi. Kaikkiin näihin kohteisiin tehdään päiväretkiä Cancunista ja Playa del Carmenilta. Miltä tuntuisikaan päästä halaamaan delfiinejä tai lähteä veneretkelle, jossa pääsette snorklaamaan Meksikon karibian kristallinkirkkaissa vesissä ja ihailemaan hämmästyttävän matalan riutan värikkäitä kaloja.

Karibialaista tunnelmaa Meksikossa

Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta. Modernit ostoskeskukset palvelevat ystävällisesti myöhäiseen iltaan saakka. Ruokailupaikkoja on valittavana yli 500 ravintolan joukosta ja iltaa voi jatkaa lukemattomissa baareissa ja discoissa. Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri +27 – +35 celsius asteiden välillä. Jo  pelkästään Cancunin hotellialue sijoittuu 30 km pituiselle kaistaleelle, josta matkaaja voi valita majoituksen  bungaloweista aina 5 tähden All Inclusive kylpylähotelliin.

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen yhdistelmämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2290 €/hlö

Matkaohjelma esimerkki Meksiko

Päivä 1: Matka alkaa kohti värikästä Meksikoa

Lennämme Helsingistä päivälennolla kohti kiehtovaa Meksikoa. Saavuttuamme Cancúnin kansainväliselle lentoasemalle, meidät toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Kuljetus vie meidät suoraan Riviera del Sol -hotelliin Playa del Carmeniin. Matka hotellille on täynnä jännitystä ja odotusta, sillä olemme juuri saapuneet paratiisiin, jossa valkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri odottavat meitä.

Päivä 2: Rentoutumista ja auringonottoa

Ensimmäinen päivä on omistettu täydelliselle rentoutumiselle. Nautimme hotellin yksityisestä rannasta, loikoilemme aurinkotuoleilla ja virkistäydymme kristallinkirkkaassa vedessä. Aamupäivän jälkeen voimme tutustua Playa del Carmenin viehättävään keskustaan, joka on täynnä putiikkeja ja kahviloita. Illallisella suosittelemme kokeilemaan Alux Caverna -ravintolaa, joka sijaitsee upeassa luolassa ja tarjoaa ainutlaatuisen ruokailukokemuksen.

Päivä 3: Seikkailu Tulumissa

Tänään suuntaamme kohti Tulumia, jossa tutustumme muinaisiin maya-raunioihin aivan merenrannalla. Näkymät ovat uskomattomat, ja historian havina tuntuu joka askeleella. Raunioiden jälkeen voimme rentoutua yhdellä Tulum Beachin kuuluisista rannoista ja nauttia lounaasta meren äärellä. Illalla palaamme hotelliimme ja nautimme illallisen Ah Cacao -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia meksikolaisia makuja.

Päivä 4: Xcaret-puiston ihmeitä

Tänään vietämme päivän Xcaret-puistossa, joka on täynnä aktiviteetteja ja nähtävyyksiä koko perheelle. Voimme snorklata, tutustua muinaisiin raunioihin, nauttia upeista esityksistä ja kokea paikallista luontoa läheltä. Päivän päätteeksi nautimme illallisen parkissa sijaitsevassa La Cocina -ravintolassa, joka tarjoaa paikallisia herkkuja ja unohtumattomia makuelämyksiä.

Päivä 5: Chichén Itzán historiaa

Lähdemme aikaisin aamulla kohti Chichén Itzáa, yhtä maailman seitsemästä ihmeestä. Tutustumme tähän vaikuttavaan mayakaupunkiin oppaan johdolla ja saamme syvällisen katsauksen sen historiaan ja kulttuuriin. Päivän päätteeksi palaamme hotelliimme ja nautimme illallisen Yaxche Maya Cuisine -ravintolassa, joka tarjoaa perinteisiä maya-makuja modernilla twistillä.

Päivä 6: Cozumelin saari

Tänään lähdemme veneellä Cozumelin saarelle, joka on tunnettu upeista snorklaus- ja sukelluspaikoistaan. Värikäs koralliriutta ja kristallinkirkas vesi tekevät tästä päivästä unohtumattoman. Voimme myös tutustua saaren charmikkaaseen keskustaan ja tehdä ostoksia paikallisissa putiikeissa. Illallisella suosittelemme Buccanos at Night -ravintolaa, joka tarjoaa upeita merimaisemia ja herkullisia merenantimia.

Päivä 7: Rentoutumista ja ostoksia

Viimeinen kokonainen päivä on omistettu rentoutumiselle ja viime hetken ostoksille. Voimme viettää aamupäivän rannalla tai hotellin uima-altaalla. Iltapäivällä voimme suunnata Playa del Carmenin kuuluisiin Fifth Avenue -ostoskadulle, jossa on tarjolla runsaasti putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Päivän päätteeksi nautimme jäähyväisillallisen Oh Lala! -ravintolassa, joka on tunnettu intiimistä tunnelmastaan ja erinomaisesta ruoastaan.

Päivä 8: Hyvästi Meksiko

Aamupäivällä valmistautuminen lähtöön. Kuljetus vie meidät takaisin Cancúnin lentoasemalle, josta lennämme takaisin Helsinkiin. Matkalaukut täynnä muistoja ja sydämet täynnä lämpöä, palaamme kotiin valmiina uusiin seikkailuihin.

Tämä matkaohjelma tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista, seikkailua ja kulttuurielämyksiä Meksikon upeissa maisemissa.

Meksiko Sun Palace Resort Cancun All Inclusive

Tämä vain pariskunnille tarkoitettu all inclusive lomahotelli sijaitsee meren rannalla, lyhyen ajomatkan päässä suosituista Cancunin nähtävyyksistä.

Lue lisää
Meksiko tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Meksikossa

Suosittelemme Cancunin rannikon tuntumassa sijaitsevilla Isla Mujeresin ja Cozumelin saarilla käyntiä tai päiväretkeä Puerto Morelosiin ( 36 km Cancunista etelään).

Isla Mujeresin saari on Meksikon karibianmeren saarien pääsaari, 8 km pitkä ja 2 km leveä.Cozumelin saari on tunnettu erittäin kauniista koralliriutoistaan, tax-free ostosmahdollisuuksistaan ja ystävällisestä ilmapiiristään..Cozumelille on säännöllinen lauttaliikenne ( 40 min. ) Playa del Carmenilta ja sinne pääsee myös lentäen mm.Cancunista.  Saaret ovat kulttuuriltaan ja luonnonvaroiltaan rikkaita saaria, joista löytyvät arkeologiset nähtävyydet ja uskomattoman kauniit valkohiekkaiset rannat ja snorklaus/sukellusmahdollisuudet. Puerto Morelosissa löytyvät tyynet vedet, jotka ovat riuttojen puolesta erinomaiset kohteet sukeltajille ja snorklaajille. Täällä kannattaa käydä myös kasvitieteellisessä puutarhassa tai krokotiilifarmilla!

Perheloma Meksikossa onnistuu upeasti, sillä ympäristö on kuin tehty myös pienempiä lomailijoita varten! Valitsemme perheille sopivat hotellit, joissa myös pienimmät matkaajat on otettu huomioon. Luonnonpuistoissa koko perhe voi pitää hauskaa uimalla delfiinien kanssa!

Meksiko

Meksiko sijaitsee Pohjois-Amerikan eteläosassa. Se on yli sadan miljoonan asukkaan maa, jonka rajanaapureita ovat Yhdysvallat, Belize ja Guatemala. Meksiko tunnetaan upeista rotkoistaan, viidakoistaan, koskistaan, tulivuoristaan ja kanjoneistaan.
Pääkaupunki: México
Virallinen kieli:  Espanja
Valuutta:  Meksikon peso
Passi ja viisumi: Meksiko ei vaadi Suomen kansalaisilta turistiviisumia. Maassa voi oleskella turistina kerrallaan enintään kuusi kuukautta. Meksikoon saavuttaessa on täytettävä maahantulokaavake (Forma Migratoria Multiple), johon on merkitty oleskeluaika, ja se on säilytettävä maasta poistumiseen asti.
Aikaero Suomeen: – 8
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Ilmasto: Cancunin lämpimin kuukausi on heinäkuu ja vähiten sadetta saadaan huhtikuussa. Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri +27 – +35 celsius asteiden välillä.
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Meksiko-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Riviera del Sol hotelli *** kahden hengen huoneessa, 7 yötä
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.