Myanmar kaukomatka

Myanmar on alkanut avautua maailmalle ja raottaa salaisuuksien verhoaan, nyt myanmarilaiset odottavat, että siirtyminen nykyaikaan alkaisi.

Myanmar kaukomatka

Lumoava tuhansien pagodien maa

Myanmar on alkanut avautua maailmalle ja raottaa salaisuuksien verhoaan vuosikymmenten eristyksissä olon, vaihtuvien sotilashallitusten ja kauppasaarron jälkeen. Myanmarilaiset ovat odottaneet pitkään, että maan kehitys lähtisi käyntiin ja siirtyminen nykyaikaan alkaisi. Nyt nuo historialliset ajat ovat käsillä, ja muutoksen merkkejä voi nähdä ympäri maata. Kutsumme teidät tutustumaan kanssamme tähän lumoavaan tuhansien pagodien ja ystävällisten ihmisten maahan. ”A land quite unlike any land you know about”, kirjoitti Kipling aikanaan, ja se on pitkälti totta edelleen. Matkat Myanmariin alkaen 10 pv.

Trooppinen matkakohde

Myanmar on matkakohteena erittäin monipuolinen, ja täällä on paljon nähtävää, koettavaa ja tehtävää. Etelän trooppinen, yli 800 saaresta koostuva saaristo tarjoaa erinomaiset puitteen purjehtimiselle, sukeltamiselle ja rentoutumiselle. Aasian viimeisistä koskemattomista erämaista, ja ne vetävät puoleensa kaunista luontoa arvostavia vaeltajia. Tuhansien vuosien historia näkyy Myanmarissa kauan sitten historiaan painuneiden valtakuntien massiivisina raunioina ja lukemattomina kullattuina pagodina, ja maa on koti sadoille tuhansille buddhalaisille munkeille ja yli 100 vähemmistökansalle, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen kulttuurinsa ja perinteensä.

Myanmar jokiristeilyt

Jokiristeilyistä kiinnostuneille Myanmarista on muodostumassa kaukoidän mielenkiintoisin kohde. Suuret joet Irrawaddy ja Chindwin ovat purjehduskelpoisia pitkältä matkalta, ja niiden varsilla on upeita nähtävyyksiä ja kaunista luontoa.

Myanmar hotellit

Hotellien taso on Myanmarissa hyvä, ja uusia kansainväliset mitat täyttäviä hotelleja avautuu jatkuvasti lisää. Lentäminen on helppoa ja lentokenttäverkosto on kattava. Massaturismi ei ole vielä löytänyt tietään Myanmariin. Räätälöimme Myanmarin matkat yhteistyössä kanssanne.

Myanmar kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 10 pv: 3285 € / hlö

Yangon, Bagan, Mandalay, Inle-järvi

Kohokohdat
* Kolonialistinen Yangon
* Baganin muinainen kuningaskunta
* Mandalay, Myanmarin kulttuurinen sydän
* Lumoava Inle-järvi, sen vähemmistökansat ja markkinat

 

Matka lyhyesti
1. päivä: Saapuminen Yangoniin. Kaupunkikierros ja Shwedagon-pagoda.
2. päivä: AP kävelykierros Yangonissa. IP lento Baganiin.
3. päivä: Baganin temppelit ja kohokohdat.
4. päivä: Paikallista elämää, kulttuuria ja auringonlaskuristeily Baganissa.
5. päivä: Lento Mandalayhin. Kaupungin kohokohdat.
6. päivä: Muinaiset kuninkaalliset pääkaupungit ja auringonlasku U Bein-sillalla.
7. päivä: Lento Hehoon. Käynti markkinoilla ja veneretki Inle-järvellä.
8. päivä: Pyhät paikat, kotiteollisuus ja kanoottiretki Inlellä.
9. päivä: AP järvellä ja viinitilalla. IP lento Yangoniin.
10. päivä: Kuljetus lentokentälle lentoanne varten.

Matkaohjelma

DAY 1 > SAAPUMINEN YANGONIIN
Saapuessanne Yangonin lentokentälle kuljettaja on teitä vastassa ja vie teidät hotellille. Loppupäivä teillä on aikaa omatoimisesti tutustua Yangoniin. Suosittelemme vierailua Shwedagon pagodalla auringonlaskun aikaan. Auto ja kuljettaja ovat käytettävissänne.
Yöpyminen: hotellissa Yangonissa

DAY 2 > YANGON – BAGAN
Aamiaisen jälkeen aikaa kierrellä Yangonin nähtävyyksillä. Auto ja kuljettaja ovat käytössänne kaupungilla ja myöhemmin kuljettaja vie teidät lentokentälle. Suora 1h suora lento Baganiin (Nyaung U). kuljetus lentokentältä hotellille.
Yöpyminen: hotellissa Baganissa aamiaisin

Huom.: Lentokentälle saavuttaessa on maksettava pääsylippu  Baganin arkeologiselle alueelle (USD 15).

DAY 3 > BAGANIN TEMPPELIT
Aamiaisen jälkeen omatoimista kiertelyä Baganin arkeologisella alueella. Auto ja kuljettaja ovat käytettävissänne päiväaikaan Vanhan ja Uuden Baganin sekä Nyaung O:n alueilla.
Yöpyminen: hotellissa Baganissa aamiaisin.

DAY 4 > BAGAN
Aamiainen hotellilla. Vapaata aikaa tutkiskella Bagania. Suosittelemme pyörän vuokraamista ja ajelua pienillä väylillä syrjäisiin temppeleihin ja kokeaksenne todellista Baganin maaseutua.
Yöpyminen: hotellissa Baganissa aamiaisin

VALINNAINEN RETKI: KUUMAILMAPALLOLLA BAGANIN YLLÄ
Ainutlaatuinen tilaisuus päästä ihailemaan satoja vuosia vanhoja pagodia ja Ayeyarwady-jokea ilmasta auringon noustessa hiljalleen horisontista. Baganin alueelle ripotellut tuhannet temppeli ovat lumonneet vierailijoita jo vuosisatojen ajan, ja kuumailmapallomatka tarjoaa tilaisuuden nähdä tempppelialue täysin uudesta näkökulmasta. Auringonnousumatkoja on joka aamu lokakuusta maaliskuuhun.

DAY 5 > MANDALAY
Aamiaisen jälkeen kuljetus Baganin lentokentälle ja 30min lento Mandalayhin. Mandalayssa Discovery DMCn kuljettaja on teitä vastassa ja vie hotellille Mandalayhin (40km / 1h). Loppupäivä vapaataa kiertelyä Mandalayssa. Kuljettaja ja auto on käytössänne kaupungin alueella.
Yöpyminen: hotellissa Mandalayssa aamiaisin

DAY 6 > SAGAING – AMARAPURA – U BEIN -SILTA
Aamiaisen jälkeen kuljettaja vie teidät  Ayeyarwady-joen yli Sagaingiin, joka on tunnettu lukuisista buddhalaisista munkki- ja nunnaluostareistaan. Sagaingista voitte jatkaa Amarapuraan, vanhaan burmalaiseen pääkaupunkiin, ja U Bein –sillalle, joka on maailman pisin tiikkipuinen silta. Auringonlasku sillalla on upea.
Yöpyminen:  hotellissa Mandalayssa aamiaisin

DAY 7 > INLE-JÄRVI, KELLUVAT SAARET JA JALKASOUTAJAT
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle (1h) ja lento Hehoon (30min), hiljaiseen kaupunkiin, jossa on yksi harvoista lentokentistä Shan-osavaltiossa. Hehossa voi vierailla värikkäillä markkinoilla (auki markkinapäivinä), jotka keräävät eri etnisiä vähemmistöjä ympäristöstä myymään tuotteitaan, ja matkalla Inle-järvelle voi pysähtyä paikallisen perheen työpajassa, jossa valmistetaan perinteistä paperia ja Shan-auringonvarjoja. Tunnin ajomatkalla järvelle näette Shan-vuoria ja riisipeltoja. Kirjautuminen hotelliin Nyaung Shwe –kylässä. Loppupäivä vapaa-aikaa.
Yöpyminen: hotellissa Inle-järvellä aamiaisin

DAY  8 > INLE-JÄRVI
Aamiainen hotellilla ja päivä omaa aikaa tutustua ympäristöön. Voitte vuokrata polkupyötän ja vierailla viinitilalla tai lähteä veneretkelle järvelle, jossa voi nähdä kelluvia puutarhoja, käsityöläiskyliä, burmalaiskissoja ja paljon muuta.
Yöpyminen: hotellissa Nyaung Shwe aamiaisin

Markkinat Inle-järvellä
Yksi Inle-järven kohokohdista ovat värikkäät ja vilkkaat markkinat. Paikalliset vähemmistökansat tulevat läheltä ja kaukaa käymään kauppaa tuotteillaan, ja markkinat ovat erinomainen tilaisuus tarkastella aitoa markkinatunnelmaa ja ihmisten perinteisiä asuja. Markkinat järjestetään viitenä päivänä viikossa (ei kansallisina vapaapäivinä) ja niiden paikka vaihtelee päivittäin kylästä toiseen.Markkinavierailu on mahdollinen riippuen viikonpäivästä, matkaohjelmasta ja markkinoiden sijainnista.

DAY 9 > INLE-JÄRVI– YANGON
Aamiaisen jälkeen kuljetus Hehoon, josta lento Yangoniin. Yangoniin saavuttaessa kuljetus hotellille. Loppupäivä vapaata.
Yöpyminen: hotellissa Yangonissa aamiaisin

DAY 10 > LÄHTÖ YANGONISTA
Aamiainen hotellilla ja vapaa-aikaa kunnes on kuljetuksen aika lentokentälle

Myanmar kaukomatka

Myanmar

Myanmar (ent. Burma) on ehkäpä Kaakkois-Aasian vähiten tunnettu matkakohde.
Pääkaupunki: Naypyidaw
Virallinen kieli: Burma
Valuutta: Myanmarin kyat
Passi ja viisumi: Suomen passilla matkustava tarvitsee viisumin Myanmariin. Viisumin voi anoa sähköisesti. Viisumi maksaa n. 50 USD, käsittelyaika on n. 3-7vrk. Tarvitset viisumia varten yhden värillisen passikuvan, 6kk matkan alusta voimassa olevan passin, sekä kaksi vapaata sivua passissa.
Lisätietoja saat tästä https://evisa.moip.gov.mm/home/noticetotourist
Aikaero Suomeen: 3,5 Kesäaika ei ole käytössä.
Ilmasto: Myanmarissa vallitsee trooppinen monsuuni-ilmasto. Etenkin kesäisin rannikkoseuduilla saadaan hyvin runsaasti sateita. Talvet joulukuusta huhtikuuhun ovat kuivempia, samoin maan sisäosat.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Myanmar-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 9 yötä
* Ohjelman mukaiset yksityiskuljetukset ilmastoidulla ajoneuvolla
* 2 pulloa vettä ja 2  virkistäytymisliinaa henkilöä kohti
* Majoitukset ja aamiaiset kuten ohjelmassa mainittu
* Matkatavaroiden käsittelymaksut lentokentillä

Lisämaksusta:

* Viisumi Myanmariin
* Ateriat sekä muut asiat joita ei ole mainittu ohjelmassa
* Matkaopas ja pääsyliput nähtävyyksiin
* Aikainen sisäänkirjautuminen tai myöhäinen uloskirjautuminen hotellista
* Henkilökohtaiset menot
* Kamera- ja videokameramaksut (joillakin nähtävyyksillä vaaditaan maksu)
* Juomarahat
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.