Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Seychellit ovat saariryhmä Intian valtamerellä, josssa aika tuntuu pysähtyneen ja huomaa tulleensa luonnon ja huikeiden maisemien keskelle. Matkat Seychelleille >

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Unelman valkoiset hiekkarannat

Valkoinen hiekkaranta, jossa ranta vaihtuu huomaamatta kirkkaaseen meriveteen, palmut antavat pitenevän varjonsa valkoiselle hiekalle ja ainoat löytämänne jalanjäljet voivat hyvinkin olla omanne! Tätä on Seychellit, joka on saariryhmää rauhallisimmillaan, omia pieniä poukamia ja kahdenkeskistä aikaa turkoosinvihreän meren ja värikkään luonnon keskellä. Luonnoltaan harvinaisen kaunis, 115 saaresta koostuva Seychellien saariryhmä, sijaitsee Intian valtameressä. Näillä saarilla aika tuntuu pysähtyneen ja matkaaja huomaa tulleensa luonnon, harvinaisen eläinkannan ja huikaisevien maisemien keskelle

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Suosittelemme yhdistämään lomaanne kaksi majoitussaarta ja kolmannen, jonne pääsette päiväretkelle vaikkapa katamaraanilla. Kansainväliset lennot tulevat Mahen saarelle, joka tarjoaa kodin suurimmalle osalle Seychellien väestöstä ja jolla sijaitsee myös kreolilaista kulttuuria edustava, eloisa pääkaupunki Victoria. Pääsaari Mahe on Seychellin saariryhmästä suurin.

Unelmien täyttymistä Intian Valtameren syleilyssä

Mahella kannattaa osallistua valmiille retkille ja käydä ympäri saarta ihailemassa neitseellisiä metsiä, reheviä vuorenrinteitä sekä viehättäviä pikkukyliä. Täältä löytyvät moninaiset aktiviteettimahdollisuudet; kalastusretket, sukellus, purjehdus, golf, kalliokiipeily, kylpyläpalvelut, snorklaus, opastetut kävelyretket ja trekkausreitit.

Praslin on Seychellin toiseksi suurin saari, joka on aivan omiaan snorklaajille ja sukeltajille, jotka haluavat nähdä värikkään kalaljiston edustajia kirkkaissa vesissä. Mahen ja Prasinin välinen lentomatka kestää vain 15 minuuttia.

Seychellien saaria on kuvattu Noan arkiksi, niin erikoisena ja alkuperäisenä on luonto täällä säilynyt. Onhan tänne nimetty myös kaksi Unescon suojelukohdettakin; Praslinin saarella sijaitseva uskomaton Vallee de Mai, jossa mystinen Coco-de-Mer kookospähkinä kasvaa 15-30 kg kokoiseksi korkealla ikivanhoissa palmuissa, sekä Aldabra, maailman laajin koralliriutta, jossa eläimistön ja kasviston moninaisuus on huikeaa nähtävää jo yhdellä sukelluksella!  Päiväretken päästä La Diguen saarelta löytyy taas maailman kuvatuimmaksi väitetty ranta, henkeäsalpaavan kaunis Anse Source D’argent.

Silhouetten saari sijaitsee 20 km päässä Mahen pääsaarelta. Tämä saari tarjoaa upeat  mahdollisuudet sukeltamiseen ja kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja vehreät rinteet ovat tämän saaren tunnusmerkit. Saarta ympäröi koralliriutta ja vedenalainen elämä onkin hyvin värikylläistä. Räätälöimme Seychellien matkat ja matkat Intian Valtameren saarille yhteistyössä kanssanne.

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv:  2975 € / hlö 

 

Matkaohjelma esimerkki: Unelmaloma Seychelleillä

Lähde kanssamme unelmalomalle Seychelleille, jossa turkoosi meri, valkoiset hiekkarannat ja lumoavat maisemat tarjoavat täydellisen pakopaikan arjesta. Tämä yhdentoista päivän matka vie sinut Mahélle ja Prasliniin, joissa koet saarten parhaat puolet.

Päivä 1: Saapuminen Seychelleille

Matka alkaa päivälennolla Helsingistä Seychelleille, jossa saavut Mahén kansainväliselle lentokentälle. Mukava kuljetus vie sinut Le Beach Boutique Hotel & Spa -hotelliin, joka tarjoaa täydellisen aloituksen lomallesi. Hotelli sijaitsee kauniin rannan tuntumassa, ja sen rauhallinen ympäristö toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Päivä 2: Victoria ja Beau Vallon Beach

Tutustu tänään Seychellien pääkaupunkiin Victoriaan. Vaeltele markkinoilla, ihaile värikkäitä rakennuksia ja tutustu paikalliseen elämään. Iltapäivällä suuntaamme Beau Vallon Beachille, jossa voit rentoutua rannalla ja nauttia merivedestä. Illallista nautimme La Plage -ravintolassa, joka tarjoaa upeita merenherkkuja ja henkeäsalpaavia auringonlaskuja.

Päivä 3: Morne Seychellois National Park

Aloitamme päivän patikoimalla Morne Seychellois National Parkissa, jossa pääset ihailemaan saaren upeaa luontoa ja henkeäsalpaavia näkymiä. Palaamme iltapäivällä hotellille, ja illalliseksi suosittelemme Marie Antoinette -ravintolaa, jossa paikalliset maut ja perinteiset ruoat hurmaavat.

Päivä 4: Lennolla Prasliniin

Kolmen yön jälkeen Mahélla siirrymme lyhyellä lennolla Prasliniin. Saavuttuamme majoitumme kauniiseen Le Domaine de La Reserve -hotelliin, joka sijaitsee suojaisella Anse Petite Courin rannalla. Rentoudu hotellin uima-altaalla tai rannalla ja valmistaudu seuraavien päivien seikkailuihin.

Päivä 5: Vallée de Mai ja Anse Lazio

Tutustu Vallée de Main luonnonpuistoon, joka on UNESCO

maailmanperintökohde. Kävele ikivanhojen palmujen keskellä ja ihaile Coco de Mer -pähkinöitä. Iltapäivällä suuntaamme Anse Laziolle, joka on yksi maailman kauneimmista rannoista. Illallinen nautitaan Le Chevalier Bay -ravintolassa, jossa merenherkut ja trooppinen tunnelma tekevät illasta unohtumattoman.

Päivä 6: La Digue -seikkailu

Lähde päiväretkelle La Digue -saarelle, joka hurmaa viehättävällä tunnelmallaan ja upeilla rannoillaan. Vuokraa polkupyörä ja tutustu saareen omaan tahtiin. Vieraile Anse Source d’Argentilla, joka on kuuluisa vaaleanpunaisista hiekkakivimuodostelmistaan. Palattuamme Prasliniin, illallispaikkana toimii Pirogue Restaurant & Bar, jossa voit nauttia paikallisista herkuista ja elävästä musiikista.

Päivä 7: Curieuse Island ja St. Pierre

Tutustu tänään Curieuse Islandiin, joka on tunnettu jättiläiskilpikonnistaan. Patikoi saaren halki ja nauti upeista näkymistä. Iltapäivällä veneilemme St. Pierre -saarelle, jossa voit snorklata ja tutustua koralliriuttojen värikkääseen maailmaan. Illallinen nautitaan Cafe des Arts -ravintolassa, joka tarjoaa kulinaarisia elämyksiä taiteen keskellä.

Päivä 8: Rentoutumista Anse Georgettella

Vietä päivä Anse Georgettella, joka on yksi Praslinin salaisista aarteista. Rentoudu kristallinkirkkaassa vedessä ja nauti rauhallisesta ympäristöstä. Illalliseksi suosittelemme Les Lauriers -ravintolaa, jossa paikallinen ruoka ja ystävällinen palvelu tekevät illasta erityisen.

Päivä 9: Vallee de Mai ja Fond Ferdinand

Tutustu tänään Fond Ferdinandin luonnonpuistoon, joka tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisen kasvillisuuden. Patikoi ylös näköalapaikalle ja ihaile saaren kauneutta. Illalliseksi suosittelemme Ristorante Da Luca -ravintolaa, jossa italialaiset maut ja trooppinen ympäristö luovat täydellisen yhdistelmän.

Päivä 10: Anse Volbert ja Cote d’Or

Viimeinen täysi päivä Praslinilla kuluu Anse Volbertin ja Cote d’Orin rannoilla, joissa voit nauttia auringosta ja merestä. Vuokraa kajakki ja tutustu rannikon kauneuteen. Illallispaikkana toimii Cafe Capriccio, jossa voit nauttia tuoreista merenherkuista ja rentouttavasta tunnelmasta.

Päivä 11: Paluu kotiin

On aika jättää hyvästit Seychelleille. Kuljetus vie sinut Praslinin lentokentälle, josta lennät takaisin Mahélle ja sieltä edelleen Helsinkiin. Paluumatkalla voit muistella upeita hetkiä ja haaveilla seuraavasta seikkailusta.

Seychellit tarjoavat unohtumattoman loman paratiisissa, josta jää mieleen kauniit maisemat, trooppinen tunnelma ja ikimuistoiset kokemukset.

Seychellit Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa

Omalla rannalla sijaitseva, raikas hotelli tarjoaa mielyttävän palvelun ja mahdollisuuden rentoutua rantahiekalla tai uima-allasalueella. Tarjolla on myös joogaa ja täysin varusteltu kuntosali, sekä tutustumista kulinaristiseen Seychellien ruokakulttuuriin keittokursseilla.

Lue lisää
Seychellit Praslin Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

Coco de Merin viihtyisä ja romanttinen hotelli sijaitsee Anse Bois de Rosen rannalla saaren eteläosassa.

Lue lisää
Seychellit tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia ja nähtävää Seychelleillä

Asumaton Curieusen saari
Kävelyretki BirdLife Internationalin lintureservaattiin
Aride, Saint Pierren atollit
Praslinin saari ja kuuluisa Anse Lazion ranta
Praslin retki Unescon suojelemalle Vallée de Main luonnonsuojelualueelle
Praslin asumaton Felicitén saari
Moyennen saari

Pääsaari Mahe
Tämä viljava, graniittisaari vehreine metsineen ja korkelle kohoavine vuorenhuippuineen tarjoaa erittäin rikkaan eläimistön ja kasviston. Mahen pohjoisosassa sijaitsee suosittu Beau Vallon Bayn ranta-alue, jossa useat viihtyisistä hotelleista sijaitsevat.

Saaren eteläosassa sijaitsee taas vastakohtaisesti pieniä rantoja ja ihastuttavia kyliä, jotka ovat yhdistetty tieverkostolla.

Victoria, saaren pääkaupunki, on charmikas ja luonteikas kaupunki, jonka talot edustavat perinteistä arkkitehtuuria ja josta löytyvät hyvät ostosmahdollisuudet pienissä erikoiskaupoissa.

Praslin
Seychellien ryhmän toiseksi suurin saari sijaitsee 15 min. lentomatkan päässä Mahen pääsaarelta. Tältä luonnonkauniilta saarelta löytyy mm. maailman kauneimmaksi rannaksi nimetty Anse Lazion ranta. Ihastuttavat hotellit ja rento lomatunnelma kutsuvat sinut lomanviettoon!

La Dique
Luonnoltaan rikas ja alkuperäinen saari, jossa kulkuneuvoina ovat edelleen vain polkupyörät ja härkävankkurit. Hotellit sijaitsevat lähinnä saaren länsiosassa, kun taas itäosa on enemmän ja vähemmän jätetty luonnonvaraan. Tänne suosittelemme ainakin päivän retkeä Praslinilta! Saari sijaitsee vain 7 km Praslinilta ja 45 km Mahelta.

Seychellit

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää ja passin tulee olla voimassa mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa.
Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten,
vahvistettu hotellimajoitus sekä riittävästi varoja oleskelun ajaksi. (vähintään US$150/päivä). Kaikkien matkustajien on täytettävä maahantulolomake, Travel Authorization, joka
haetaan Seychellien maahantuloviranomaisten kotisivuilta: https://seychelles.govtas.com/
Jos saavut Seychelleille keltakuumeen esiintymisalueelta, vaaditaan keltakuumerokotustodistus (keltainen kansainvälinen rokotustodistus). Myös välilaskut otetaaan huomioon.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Seychellien ympäristövastuumaksu: veloitetaan Seychellien rupioissa per henkilö/yö, matkakohteessa, suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaille lapsille myönnetään poikkeus Maksuja sovelletaan kolmiportaisesti hotelliluokituksen mukaisesti: • SCR 25 – pienet hotellit, • SCR 75 – keskikokoiset hotellit • SCR 100 – suuret hotellit
Aikaero Suomeen +2 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina tasaisen lämmin. Päivän keskilämpötila on Seychelleillä 26-29 astetta ympäri vuoden ja meriveden lämpötila 25-29 astetta. Sadekausi Seychelleillä on marraskuulta maaliskuulle.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Mahe + Praslin – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset transferoppaan kanssa sekä Mahella että Praslinilla
* Majoitus Mahella 3 yötä Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa**** 
kahden hengen garden view huoneessa buffet aamiaisin
* Majoitus Praslinilla 7 yötä Praslinin Coco De Mer****
kahden hengen standard huoneessa sisältäen puolihoidon

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.