Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Seychellit ovat saariryhmä Intian valtamerellä, josssa aika tuntuu pysähtyneen ja huomaa tulleensa luonnon ja huikeiden maisemien keskelle. Matkat Seychelleille >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Unelman valkoiset hiekkarannat

Valkoinen hiekkaranta, jossa ranta vaihtuu huomaamatta kirkkaaseen meriveteen, palmut antavat pitenevän varjonsa valkoiselle hiekalle ja ainoat löytämänne jalanjäljet voivat hyvinkin olla omanne! Tätä on Seychellit, joka on saariryhmää rauhallisimmillaan, omia pieniä poukamia ja kahdenkeskistä aikaa turkoosinvihreän meren ja värikkään luonnon keskellä. Luonnoltaan harvinaisen kaunis, 115 saaresta koostuva Seychellien saariryhmä, sijaitsee Intian valtameressä. Näillä saarilla aika tuntuu pysähtyneen ja matkaaja huomaa tulleensa luonnon, harvinaisen eläinkannan ja huikaisevien maisemien keskelle

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Suosittelemme yhdistämään lomaanne kaksi majoitussaarta ja kolmannen, jonne pääsette päiväretkelle vaikkapa katamaraanilla. Kansainväliset lennot tulevat Mahen saarelle, joka tarjoaa kodin suurimmalle osalle Seychellien väestöstä ja jolla sijaitsee myös kreolilaista kulttuuria edustava, eloisa pääkaupunki Victoria. Pääsaari Mahe on Seychellin saariryhmästä suurin.

Unelmien täyttymistä Intian Valtameren syleilyssä

Mahella kannattaa osallistua valmiille retkille ja käydä ympäri saarta ihailemassa neitseellisiä metsiä, reheviä vuorenrinteitä sekä viehättäviä pikkukyliä. Täältä löytyvät moninaiset aktiviteettimahdollisuudet; kalastusretket, sukellus, purjehdus, golf, kalliokiipeily, kylpyläpalvelut, snorklaus, opastetut kävelyretket ja trekkausreitit.

Praslin on Seychellin toiseksi suurin saari, joka on aivan omiaan snorklaajille ja sukeltajille, jotka haluavat nähdä värikkään kalaljiston edustajia kirkkaissa vesissä. Mahen ja Prasinin välinen lentomatka kestää vain 15 minuuttia.

Seychellien saaria on kuvattu Noan arkiksi, niin erikoisena ja alkuperäisenä on luonto täällä säilynyt. Onhan tänne nimetty myös kaksi Unescon suojelukohdettakin; Praslinin saarella sijaitseva uskomaton Vallee de Mai, jossa mystinen Coco-de-Mer kookospähkinä kasvaa 15-30 kg kokoiseksi korkealla ikivanhoissa palmuissa, sekä Aldabra, maailman laajin koralliriutta, jossa eläimistön ja kasviston moninaisuus on huikeaa nähtävää jo yhdellä sukelluksella!  Päiväretken päästä La Diguen saarelta löytyy taas maailman kuvatuimmaksi väitetty ranta, henkeäsalpaavan kaunis Anse Source D’argent.

Silhouetten saari sijaitsee 20 km päässä Mahen pääsaarelta. Tämä saari tarjoaa upeat  mahdollisuudet sukeltamiseen ja kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja vehreät rinteet ovat tämän saaren tunnusmerkit. Saarta ympäröi koralliriutta ja vedenalainen elämä onkin hyvin värikylläistä. Räätälöimme Seychellien matkat ja matkat Intian Valtameren saarille yhteistyössä kanssanne.

Seychellit Mahe Praslin yhdistelmämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 11 pv:  2675 € / hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Mahelle ja jatkolennot Praslinille
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset transferoppaan kanssa sekä Mahella että Praslinilla
* Majoitus Mahella 3 yötä Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa**** 
kahden hengen garden view huoneessa buffet aamiaisin
* Majoitus Praslinilla 7 yötä Praslinin Coco De Mer****
kahden hengen standard huoneessa sisältäen puolihoidon

* Mahen hotellilla majoitushinta perustuu väh. 50 pv ennen tehtyyn varaukseen. Muut ennakkovaraajan edut ovat  30-49 pv ja  20-29 pv ennen tehdyt varaukset
*Praslinin Coco de Mer hotellissa on käytetty yöpymisetua; yövy 7 yötä 6 yön hinnalla eli yksi yö ilmaiseksi! Muita Coco de Mer hotellin etuja ovat mm. yövy 14 yötä 12 hinnalla, 21 yötä 18 hinnalla, 28 yötä 24 hinnalla. Praslinin Coco de Mer hotellissa tähän tarjoukseen liittyen asiakkaille tarjoillaan tervetuliaiscoctail ja päivittäin iltapäivätee/kahvi, ilmainen opastettu luontoretki, sekä ilmainen bussikuljetus Anse Lazion rannalle useamman kerran viikossa.

Pyytäkää tarjouspyyntö juuri teidän toivomallenne matka-ajankohdalle, sekä matkan pituudelle. Matka-asiantuntijamme laskevat teille toiveidenne mukaisen paketin käyttäen lentoyhtiöiden erikoistarjouksia ja  hotellien varausetuja hyväksenne! Matkustaessanne lasten kanssa, kertokaa meille tarjouspyyntöä tehdessänne lasten iät ja toiveenne perhekohteesta.


Seychellit tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia ja nähtävää Seychelleillä

Asumaton Curieusen saari
Kävelyretki BirdLife Internationalin lintureservaattiin
Aride, Saint Pierren atollit
Praslinin saari ja kuuluisa Anse Lazion ranta
Praslin retki Unescon suojelemalle Vallée de Main luonnonsuojelualueelle
Praslin asumaton Felicitén saari
Moyennen saari

Pääsaari Mahe
Tämä viljava, graniittisaari vehreine metsineen ja korkelle kohoavine vuorenhuippuineen tarjoaa erittäin rikkaan eläimistön ja kasviston. Mahen pohjoisosassa sijaitsee suosittu Beau Vallon Bayn ranta-alue, jossa useat viihtyisistä hotelleista sijaitsevat.

Saaren eteläosassa sijaitsee taas vastakohtaisesti pieniä rantoja ja ihastuttavia kyliä, jotka ovat yhdistetty tieverkostolla.

Victoria, saaren pääkaupunki, on charmikas ja luonteikas kaupunki, jonka talot edustavat perinteistä arkkitehtuuria ja josta löytyvät hyvät ostosmahdollisuudet pienissä erikoiskaupoissa.

Praslin
Seychellien ryhmän toiseksi suurin saari sijaitsee 15 min. lentomatkan päässä Mahen pääsaarelta. Tältä luonnonkauniilta saarelta löytyy mm. maailman kauneimmaksi rannaksi nimetty Anse Lazion ranta. Ihastuttavat hotellit ja rento lomatunnelma kutsuvat sinut lomanviettoon!

La Dique
Luonnoltaan rikas ja alkuperäinen saari, jossa kulkuneuvoina ovat edelleen vain polkupyörät ja härkävankkurit. Hotellit sijaitsevat lähinnä saaren länsiosassa, kun taas itäosa on enemmän ja vähemmän jätetty luonnonvaraan. Tänne suosittelemme ainakin päivän retkeä Praslinilta! Saari sijaitsee vain 7 km Praslinilta ja 45 km Mahelta.

Seychellit Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa

Omalla rannalla sijaitseva, raikas hotelli tarjoaa mielyttävän palvelun ja mahdollisuuden rentoutua rantahiekalla tai uima-allasalueella. Tarjolla on myös joogaa ja täysin varusteltu kuntosali, sekä tutustumista kulinaristiseen Seychellien ruokakulttuuriin keittokursseilla.

Lue lisää
Seychellit Praslin Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

Coco de Merin viihtyisä ja romanttinen hotelli sijaitsee Anse Bois de Rosen rannalla saaren eteläosassa.

Lue lisää
Seychellit

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää ja passin tulee olla voimassa mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa.
Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten,
vahvistettu hotellimajoitus sekä riittävästi varoja oleskelun ajaksi. (vähintään US$150/päivä). Kaikkien matkustajien on täytettävä maahantulolomake, Travel Authorization, joka
haetaan Seychellien maahantuloviranomaisten kotisivuilta: https://seychelles.govtas.com/
Jos saavut Seychelleille keltakuumeen esiintymisalueelta, vaaditaan keltakuumerokotustodistus (keltainen kansainvälinen rokotustodistus). Myös välilaskut otetaaan huomioon.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Seychellien ympäristövastuumaksu: veloitetaan Seychellien rupioissa per henkilö/yö, matkakohteessa, suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaille lapsille myönnetään poikkeus Maksuja sovelletaan kolmiportaisesti hotelliluokituksen mukaisesti: • SCR 25 – pienet hotellit, • SCR 75 – keskikokoiset hotellit • SCR 100 – suuret hotellit
Aikaero Suomeen +2 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina tasaisen lämmin. Päivän keskilämpötila on Seychelleillä 26-29 astetta ympäri vuoden ja meriveden lämpötila 25-29 astetta. Sadekausi Seychelleillä on marraskuulta maaliskuulle.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>