Kiina Shanghai kaukomatka

Shanghain nähtävyyksiin kuuluu Yuyuan-puutarha ja Jadebuddhan temppeli, joiden lisäksi Shanghai tarjoaa monenlaista koettavaa kaikenikäisille. Kiinan matkat >

Kiina Shanghai kaukomatka

Kansainvälinen Shanghai

Shanghain väestöstä jopa 1/3 on maahanmuuttajia, joten tämä kaupunki on aidosti kansainvälinen.  Kansainvälisyyden lisäksi Shanghaita pidetään Kiinan kehittyneimpänä kaupunkina, jolle leimaa antavat monenlaiset kotimaiset ja kansainväliset vientiyritykset, teollisuus ja kauppa. Shanghai on ihastuttanut matkailijat viimeisten 20 vuoden aikana ja erityisesti Shanghain maailmannäyttely 2010 nosti kaupungin maailman tietoisuuteen.

Idän ja lännen sekoitus

Kansainvälisyys näkyy Shanghaissa väestössä, myytävissä tuotteissa ja jopa arkkitehtuurissa. Rakennukset ovat usein sekoitus itämaista ja länsimaista tyyliä, mikä luo Shanghain kaupunkikuvalle sen erityisleiman. Näitä voi erityisesti ihailla joenvarsialueella, The Bundilla, jota reunustavat erilaiset hallintorakennukset.

Kiina Shanghai kaukomatka

Shanghain perinteisiin nähtävyyksiin kuuluu Yuyuan-puutarha ja Jadebuddhan temppeli, joiden lisäksi Shanghai tarjoaa monenlaista koettavaa kaikenikäisille.

Shanghain kävijän ruokanautintoihin kuuluu ehdottomasti paikallisessa teehuoneessa vierailu. Shanghai tarkoittaa kiinan kielessä ”meren yläpuolella” ja niinpä erilaiset kalaruuat kuuluvatkin luonnollisena osana shanghailaiseen keittiöön. Liharuuista possu on ehdoton suosikki. Räätälöimme Shanghain matkat yhteistyössä kanssanne.

Kiina Shanghai kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1790 € / hlö

 

Matkaohjelma esimerkki: Shanghain Sydämessä

Tervetuloa Shanghain kiireiseen ja jännittävään maailmaan! Shanghain matka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia modernista kiinalaisesta elämäntyylistä, historiallisista aarteista ja herkullisesta ruoasta. Tämä ohjelma johdattaa sinut läpi Shanghain ikonisimpien nähtävyyksien ja antaa tilaisuuden uppoutua kaupungin vilkkaaseen tunnelmaan.

Päivä 1: Saapuminen Shanghaissa

Lennä Helsingistä suoraan Shanghain kansainväliselle lentokentälle, joka tarjoaa kätevän pääsyn kaupungin keskustaan. Parhaan yhteyden saat suoralla lennolla, joka vie sinut suoraan kohti seikkailua. Saavuttuasi hotelliin voit levähtää hetken ja valmistautua tutustumaan kaupunkiin.

Päivä 2: Modernin Shanghain Lumo

Ensimmäisenä päivänä sukellamme Shanghain moderneihin sykkeeseen. Vieraile Bundin rantakadulla, josta avautuvat upeat näkymät Pudongin pilvenpiirtäjille ja Huangpujoelle. Käy ostoksilla Nanjing Roadilla, yhdellä maailman kiireisimmistä ostoskaduista. Illalliseksi suosittelemme Michelin-tason ravintolaa, jossa voit maistella paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Päivä 3: Historiallinen ja Kulttuurinen Shanghain

Seuraavana päivänä tutustumme Shanghain historiaan ja kulttuuriin. Vieraile Shanghai Museumissa, joka tarjoaa kattavan katsauksen Kiinan taidehistoriaan. Tutustu Yu Gardeniin ja sen perinteiseen kiinalaiseen puutarhaan, joka tarjoaa rauhallisen vastapainon kaupungin kiireelle. Illalla voit nauttia risteilystä Huangpujoella, jossa valot luovat lumoavan tunnelman.

Päivä 4: Päiväretki lähialueille

Neljäntenä päivänä suosittelemme päiväretkeä Shanghain lähialueille. Voit vierailla Zhouzhuangin vesikaupungissa, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkymän perinteiseen kiinalaiseen elämäntapaan. Palatessasi Shanghaissa voit rentoutua hotellilla tai käydä kokeilemassa paikallisia herkkuja paikallisessa ravintolassa.

Päivä 5: Shanghain Taide ja Design

Viidentenä päivänä voit tutustua Shanghain taide- ja designnähtävyyksiin. Käy esimerkiksi M50 -taidealueella, jossa voit tutustua paikallisten taiteilijoiden töihin ja kokea kaupungin taidekulttuurin sykähdyttävän tunnelman. Voit myös vierailla Shanghain taidegallerioissa ja ostaa matkamuistoja uniikeista design-tuotteista.

Päivä 6: Viimeiset Hetket Shanghaissa

Viimeisenä päivänä voit tehdä viimeiset ostokset tai käydä vielä kertaalleen ihailemassa Shanghain kauneutta. Illalla valmistaudutaan paluuseen kotiin ja kerätään mukaan unohtumattomia muistoja tästä jännittävästä metropolista. Kuljetus lentokentälle ja paluu Helsinkiin päättää matkan viimeisen päivän.

Shanghai on kaupunki, joka yhdistää perinteisen kiinalaisen kulttuurin modernin metropolin hektiseen elämäntapaan. Lähde mukaan tähän matkaan ja anna Shanghain lumon viedä sinut mennessään!

Kiina Shanghai kaukomatka

Kiina Shanghai Magnificent International Hotel

Magnificent International on keskitason hotelli Shanghain sydämessä ja sen lähellä sijaitsee muun muassa Jingan -temppeli ja Shanghai Times Square.

Lue lisää
Kiina Shanghai tekemistä ja käyntikohteita

* The Bund on erittäin suosittu ja vilkas rantabulevardi, joka seuraa Huangpu-jokea ja tarjoaa upeat näkymät Shanghain siluetista.

* Shanghai World Financial Center ja The Oriental Pearl Tower (Dōngfāng Míngzhūtǎ) nämä pilvenpiirtäjät ovat kuuluisia maamerkkejä arkkitehtuurinsa vuoksi. Lasilattiaiset näköalaterassit tarjoavat huikeat näkymät kaupungin yli, ja matkailijalla on ainutlaatuinen mahdollisuus ruokailla pyörivässä ravintolassa 267 metrin korkeudessa. Myös kuuluisassa Jin Mao Tower -pilvenpiirtäjässä kannattaa vierailla.

* Jade Buddha -temppeli – yksi Shanghain tunnetuimmista buddhalaistemppeleistä, jossa on valtavia jadesta valmistettuja Buddha-patsaita.

* Yuyuan Garden tai Yu Garden – Shanghain kuuluisin puisto sijaitsee kaupungin vanhassa kaupunginosassa Huangpussa.

* People’s Square – suosittu kohtauspaikka Shanghain sydämessä. Puiston lisäksi aukion reunoilla on runsaasti erilaisia kojuja, joista voi maistella perinteistä pikaruokaa.

Kiina

Kiina on kiehtonut matkailijoita mystisyydellään jo vuosisatojen ajan. Historia, kulttuuri ja itämainen eksotiikka ovat ne elementit, joka viehättävät Kiinan kävijöitä eniten.
Virallinen kieli:   Mandariinikiina
Valuutta: Renminbi (CNY)
Passi ja viisumi: Suomalaisilta vaaditaan viisumi Kiinaan.  Passin tulee olla voimassa 6 kk viisumin hakupävästä.
Kiinan Viisumipalvelukeskus on aloittanut biometristen tunnisteiden rekisteröimisen. Kiinan viisumin hakijan on käytävä henkilökohtaisesti Helsingissä Kiinan Viisumipalvelukeskuksessa, mistä on etukäteen varattava aika sormenjälkitunnisteita varten. Tunnisteet vaaditaan jokaiselta 14-70 vuotiaalta Kiinan viisumin hakijalta ja tunnisteet ovat voimassa 5 vuoden ajan.
Voit tarkastaa ajantasaiset tiedet tästä:
http://www.chinaembassy-fi.org/eng/lsfw/chinesevisa/t1486813.htm
Aikaero +5 Kesäaika +6
Ilmasto: Tammikuu on kylmin kuukausi, ja sateisimmat kuukaudet ovat heinä- ja elokuu. Pohjoisessa vallitsee lauhkea ilmasto, jolloin kesällä on n 25 astetta ja talvet ovat kylmiä. Etelä-Kiinassa on subtrooppinen ilmasto, erittäin kuumat kesät ja leudot talvet. Idässä on runsaita monsuunisateita kesäisin. Talvet ovat kuivia ja lännestä puhaltavat kylmät tuulet laskevat lämpötiloja.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Shanghai-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Kiinan viisumi
* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.