Singapore Malesia ryhmämatka

Singapore Malesia ryhmämatka Singaporessa on erinomaisia teattereita ja hienoja tapahtumia. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita.

Singapore Malesia ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore

Vietämme pari päivää monikulttuurisessa Singaporessa ja tutustumme monikulttuuriseen aasialaiseen suurkaupunkiin. Singapore Malesia yhdistelmämatkalla. Singapore on shoppailijan paratiisi, sillä kauppoja löytyy aina kansainvälisesti tunnetuista merkki- ja designtuotteista paikallisiin käsitöihin ja erikoisuuksiin.  Kulttuurin saralla Singaporessa on erinomaisia teattereita ja hienoja tapahtumia. Myös uhkapelaajalle on Singaporessa tarjolla tasokkaita kasinoita ja urheilunharrastajalle tarjonta Singaporessa on vähintäänkin riittävää. Singaporen saari on todellinen liike-elämän keskittymä, joka siisteydellään hurmaa monen länsimaalaisen.

Singapore – Malesia ryhmämatka

Lennämme Malesiaan Kuala Lumpuriin. Tutustumme ystävälliseen, vieraanvaraiseen, kuumaan ja eksoottiseen kaupunkiin.  Nautimme ihanista hoidoista ja edullisista ostoksista. Jos jossain, niin Malesian Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjien kaupungissa ja Jaavan luonnonkauniilla saarella, on helppo yhdistää kaupunki- ja rantaloma samassa maassa. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita; sukellus elämyksiin, uskonnon ja arkipäivän sujuvuuteen, kiehtoviin ihmisiin ja malesialaiseen kulttuuriin, kulinaristisia nautintoja ja antoisia sukellusretkiä unohtamatta!

Singapore - Malesia ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Maanantai
Saapuminen Singaporeen, siirtyminen hotellille Majoitusvaihtoehdot 1)  Swissotel Merchant Court (4*) Viihtyisä Swissotel Merchant Court  Singaporen ydinkeskustassa lähellä Clarke Quay, Boat Quay ja Chinatown ostos- ja iltaelämän alueita.

Majoittuminen yhden tai Kahden hengen huoneissa  sis. aamiaiset 2)  The Sentosa Spa & Resort  5* Tämä upea viiden tähden hotelli sijaitsee 27 hehtaarin puutarhamaisella alueella Sentosan saarella.  Hyvät yhteydet Singaporen ydinkeskustaan. Yhden tai Kahden hengen huone sis. aamiaiset Illallinen Singaporelaiseen tyyliin

Tiistai
Aamiainen hotellilla Retki Singaporen monet kasvot ( kesto 6 tuntia ) Tutustuminen Singaporelaisiin kaupunginosiin. Vierailu sisältää: Arab Street, Little India, Chinatown, paikallinen kohde, josta löytyvät monet singaporelaiset erikoisuudet, kuten Henna maalauksia, Sarongiin pukeutumista etc.. Lounas  paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa + kiinalainen tee Spa Fish Dip  Erikoinen kalakylpy virkistämään väsyneet jalat!

Keskiviikko
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 tai 14.00 – 17.00 välisenä aikana Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas Kello 18.30 – 20.30 Illallinen paikallisessa kalaravintolassa, kuljetukset hotelli/ravintola/hotelli Lisämaksusta  Vene ajelu Singapore joella singaporelaisella aluksella Majoittuminen hotellille

Torstai
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello 15 saakka Kuljetus kentälle ja lento Kuala Lumpuriin illalla

Saapuminen Kuala Lumpuriin iltalennolla Siirtyminen hotellille Hotelli Melia Kuala Lumpur**** Ihastuttava hotelli aivan Kuala Lumpurin kultaisen kolmion sydämessä lähellä ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Majoittuminen yhden tai kahden hengen huoneissa

Perjantai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Lauantai
Aamiainen hotellilla

Aamiaisen jälkeen tutustutte tähän visuaalisesti kiehtovaan kaupunkiin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustumisretkeen sisältyvät isoimmat historialliset maamerkit, jotka yhdessä antavat yleiskuvan kaupungin historiallisesta ja kulttuurisesta perimästä. Kuninkaan palatsi, Kansallinen monumentti, Kansallinen Moskeija ja Itsenäisyysaukio. Vierailette myös Petronan kaksoistorneissa, joista on mahdollisuus kokea kaupungin huikea panoraamanäkymä Kuala Lumpur tornin näköalatasanteelta.

Kello 16 aikaan lähdetään Kampung Kuantanin merenrantakylään, joka on tyypillinen hedelmäpuiden, öljypalmujen ja kookosviljelmien ympäröimä maalaiskylä. Tämä kylä sijaitsee Selangor joen varrella, 56 km Kuala Lumpurista ja on tunnettu tuhansista tuliperhosista, jotka ilmestyvät joelle hämärän tullen. Matkaamme jokea vastavirtaan nähdäksemme tämän erikoisen luonnon näytelmän, joka sijoittuu Mangrove puiden alle. ( Sateen sattuessa tuliperhosien kimallusta ei valitettavasti voi nähdä). Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Sunnuntai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Maanantai
Aamiainen hotellilla Hotellihuoneiden luovutus kello 12 tai kello 16, sopimuksen mukaan vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello n. 16 saakka
Maanantai lentokenttäkuljetus lennolle SQ119  lähtö 20.30

Tiistai
Saapuminen Helsinkiin kello 12.10

Hotelli Grand Pacific  (ent.Allson) 3+*
Keskitason hotelli keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä ostosalueista sekä nähtävyyksistä. Hotellista noin 20 minuutin ajomatka lentokentälle.
Huoneissa tv, radio, puhelin, minibaari, internetyhteys, hiustenkuivaaja ja ilmastointi.
Osoite:
101 Victoria Street
SINGAPORE 188018

Kuala Lumpur: Swiss Garden hotelli 4*
Huikean korkea hotelli, joka sijaitsee aivan Kuala Lumpurin sydämessä kiihkeän elämänrytmin omaavan Bukit Bintangin ja värikkään Kiinalaisen kaupunginosan välissä. Majoitus Deluxe huoneessa.

Singapore

Singapore pienellä saarella Malakan niemimaan kärjessä, 137 kilometriä päiväntasaajalta pohjoiseen. Singapore tunnetaan kaupoistaan ja ruokakulttuuristaan.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli: englanti, mandariinikiina, malaiji, tamili
Valuutta:  Singaporen Dollari
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.
Matkustajan on täytettävä maksuton maahansaapumiskortti (SGA Arrival Card) aikaisintaan kolme päivää ennen maahan saapumista verkkosivustolla https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/ tai MyICA Mobile -mobiilisovelluksessa.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen +6 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto:  Päiväntasaajan tuntumassa sijaitsevassa Singaporessa vallitsee trooppinen ilmasto. Ilmasto on koko vuoden lämmin ja kostea, sateita saadaan ympäri vuoden. Maassa on kaksi monsuunikautta; kosteampi koillismonsuuni joulukuusta maaliskuuhun ja lounaismonsuuni kesäkuusta syyskuuhun. Monsuunikausien välillä tuuli on heikompaa ja päivisin usein sataa ja ukkostaa. Maan keskilämpötila on 25–28 °C.

Tiedot sitoumuksetta.

Malesia

Malesia on maa jossa ranta-, kaupunki ja aktiiviloma kohtaavat.
Pääkaupunki: Kuala Lumpur
Virallinen kieli: Malaiji
Valuutta: Malesian ringgit
Passi ja viisumi: Suomen passilla Malaijille matkustavat, on täytettävä Malaysia Digital Arrival Card (MDAC). Lisätietoja ja rekisteröinti MDAC:iin on osoitteessa: https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main
Helsingin lähetystö: lisätietoja osoitteesta
https://www.kln.gov.my/web/fin_helsinki/home
Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapumispäivästä.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Aikaero Suomeen: kesäaika +5h, talviaika +6h.
Ilmasto: Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina lämmin ja tasainen. Malesian päivän keskilämpötila on 28-32 astetta ympäri vuoden ja merivesi on 24-29 asteista.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkan hinta 9 pv: Lasketaan ryhmäkohtaisesti

Hintaan sisältyy:
*
Suomenkielisen matkaoppaan palvelut alkaen Helsingistä koko matkan ajaksi
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Kuala Lumpur – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Kuala Lumpurissa lentokenttä-hotelli-lentokenttä
* Majoitus Singaporessa ja Kuala Lumpurissa jaetussa H2:ssa tai H1:ssä aamiaisella
* Singaporen retki: Singaporen monet kasvot sis. lounaan ja Fish dip kylpylän
* Puolen päivän kokoustila x 2 päivää sis. kahvi/tee ja lounas
* Illallinen 2.iltana äyriäisravintolassa, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* Illallinen 3.päivän iltana, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* 4 h Singaporen kiertoajelu oppaan kanssa
* Retki Kuala Lumpuriin tutustuminen

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>