Singapore Malesia ryhmämatka

Singapore Malesia ryhmämatka Singaporessa on erinomaisia teattereita ja hienoja tapahtumia. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Singapore Malesia ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore

Vietämme pari päivää monikulttuurisessa Singaporessa ja tutustumme monikulttuuriseen aasialaiseen suurkaupunkiin. Singapore Malesia yhdistelmämatkalla. Singapore on shoppailijan paratiisi, sillä kauppoja löytyy aina kansainvälisesti tunnetuista merkki- ja designtuotteista paikallisiin käsitöihin ja erikoisuuksiin.  Kulttuurin saralla Singaporessa on erinomaisia teattereita ja hienoja tapahtumia. Myös uhkapelaajalle on Singaporessa tarjolla tasokkaita kasinoita ja urheilunharrastajalle tarjonta Singaporessa on vähintäänkin riittävää. Singaporen saari on todellinen liike-elämän keskittymä, joka siisteydellään hurmaa monen länsimaalaisen.

Singapore – Malesia ryhmämatka

Lennämme Malesiaan Kuala Lumpuriin. Tutustumme ystävälliseen, vieraanvaraiseen, kuumaan ja eksoottiseen kaupunkiin.  Nautimme ihanista hoidoista ja edullisista ostoksista. Jos jossain, niin Malesian Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjien kaupungissa ja Jaavan luonnonkauniilla saarella, on helppo yhdistää kaupunki- ja rantaloma samassa maassa. Malesia on täynnä elämää rikastuttavia asioita; sukellus elämyksiin, uskonnon ja arkipäivän sujuvuuteen, kiehtoviin ihmisiin ja malesialaiseen kulttuuriin, kulinaristisia nautintoja ja antoisia sukellusretkiä unohtamatta!

Singapore - Malesia ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Maanantai
Saapuminen Singaporeen, siirtyminen hotellille Majoitusvaihtoehdot 1)  Swissotel Merchant Court (4*) Viihtyisä Swissotel Merchant Court  Singaporen ydinkeskustassa lähellä Clarke Quay, Boat Quay ja Chinatown ostos- ja iltaelämän alueita.

Majoittuminen yhden tai Kahden hengen huoneissa  sis. aamiaiset 2)  The Sentosa Spa & Resort  5* Tämä upea viiden tähden hotelli sijaitsee 27 hehtaarin puutarhamaisella alueella Sentosan saarella.  Hyvät yhteydet Singaporen ydinkeskustaan. Yhden tai Kahden hengen huone sis. aamiaiset Illallinen Singaporelaiseen tyyliin

Tiistai
Aamiainen hotellilla Retki Singaporen monet kasvot ( kesto 6 tuntia ) Tutustuminen Singaporelaisiin kaupunginosiin. Vierailu sisältää: Arab Street, Little India, Chinatown, paikallinen kohde, josta löytyvät monet singaporelaiset erikoisuudet, kuten Henna maalauksia, Sarongiin pukeutumista etc.. Lounas  paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa + kiinalainen tee Spa Fish Dip  Erikoinen kalakylpy virkistämään väsyneet jalat!

Keskiviikko
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 tai 14.00 – 17.00 välisenä aikana Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas Kello 18.30 – 20.30 Illallinen paikallisessa kalaravintolassa, kuljetukset hotelli/ravintola/hotelli Lisämaksusta  Vene ajelu Singapore joella singaporelaisella aluksella Majoittuminen hotellille

Torstai
Aamiainen hotellilla Puolen päivän luento Kokoustilan käyttö kello 09.00 – 12.00 Kokoustiloissa kirjoitusmateriaali ja vesi juomaksi 1 lehtiötaulu ja valkoinen kirjoitustaulu kahvi/teetauko, johon kuuluu 2 välipalavaihtoehtoa lounas vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello 15 saakka Kuljetus kentälle ja lento Kuala Lumpuriin illalla

Saapuminen Kuala Lumpuriin iltalennolla Siirtyminen hotellille Hotelli Melia Kuala Lumpur**** Ihastuttava hotelli aivan Kuala Lumpurin kultaisen kolmion sydämessä lähellä ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Majoittuminen yhden tai kahden hengen huoneissa

Perjantai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Lauantai
Aamiainen hotellilla

Aamiaisen jälkeen tutustutte tähän visuaalisesti kiehtovaan kaupunkiin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustumisretkeen sisältyvät isoimmat historialliset maamerkit, jotka yhdessä antavat yleiskuvan kaupungin historiallisesta ja kulttuurisesta perimästä. Kuninkaan palatsi, Kansallinen monumentti, Kansallinen Moskeija ja Itsenäisyysaukio. Vierailette myös Petronan kaksoistorneissa, joista on mahdollisuus kokea kaupungin huikea panoraamanäkymä Kuala Lumpur tornin näköalatasanteelta.

Kello 16 aikaan lähdetään Kampung Kuantanin merenrantakylään, joka on tyypillinen hedelmäpuiden, öljypalmujen ja kookosviljelmien ympäröimä maalaiskylä. Tämä kylä sijaitsee Selangor joen varrella, 56 km Kuala Lumpurista ja on tunnettu tuhansista tuliperhosista, jotka ilmestyvät joelle hämärän tullen. Matkaamme jokea vastavirtaan nähdäksemme tämän erikoisen luonnon näytelmän, joka sijoittuu Mangrove puiden alle. ( Sateen sattuessa tuliperhosien kimallusta ei valitettavasti voi nähdä). Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Sunnuntai
Aamiainen hotellilla
Vapaata ohjelmaa

Maanantai
Aamiainen hotellilla Hotellihuoneiden luovutus kello 12 tai kello 16, sopimuksen mukaan vapaata ohjelmaa tehtäväksi kello n. 16 saakka
Maanantai lentokenttäkuljetus lennolle SQ119  lähtö 20.30

Tiistai
Saapuminen Helsinkiin kello 12.10

Hotelli Grand Pacific  (ent.Allson) 3+*
Keskitason hotelli keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä ostosalueista sekä nähtävyyksistä. Hotellista noin 20 minuutin ajomatka lentokentälle.
Huoneissa tv, radio, puhelin, minibaari, internetyhteys, hiustenkuivaaja ja ilmastointi.
Osoite:
101 Victoria Street
SINGAPORE 188018

Kuala Lumpur: Swiss Garden hotelli 4*
Huikean korkea hotelli, joka sijaitsee aivan Kuala Lumpurin sydämessä kiihkeän elämänrytmin omaavan Bukit Bintangin ja värikkään Kiinalaisen kaupunginosan välissä. Majoitus Deluxe huoneessa.

Singapore pienellä saarella Malakan niemimaan kärjessä, 137 kilometriä päiväntasaajalta pohjoiseen. Singapore tunnetaan kaupoistaan ja ruokakulttuuristaan.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli: englanti, mandariinikiina, malaiji, tamili
Valuutta:  Singaporen Dollari
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.
Aikaero Suomeen +6
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Malesia on maa jossa ranta-, kaupunki ja aktiiviloma kohtaavat.
Pääkaupunki: Kuala Lumpur
Virallinen kieli: Malaiji
Valuutta: Malesian ringgit
Passi ja viisumi: Suomen passilla matkustavat voivat oleskella Malesian niemimaalla sekä Sabahin ja Sarawakin osavaltioissa 90 vuorokautta viisumivapaasti. Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapumispäivästä.
Aikaero Suomeen: kesäaika +5h, talviaika +6h.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta 9 pv: Lasketaan ryhmäkohtaisesti

Hintaan sisältyy:
*
Suomenkielisen matkaoppaan palvelut alkaen Helsingistä koko matkan ajaksi
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Kuala Lumpur – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Kuala Lumpurissa lentokenttä-hotelli-lentokenttä
* Majoitus Singaporessa ja Kuala Lumpurissa jaetussa H2:ssa tai H1:ssä aamiaisella
* Singaporen retki: Singaporen monet kasvot sis. lounaan ja Fish dip kylpylän
* Puolen päivän kokoustila x 2 päivää sis. kahvi/tee ja lounas
* Illallinen 2.iltana äyriäisravintolassa, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* Illallinen 3.päivän iltana, sekä kuljetukset illalliselle hotellilta ja takaisin hotellille
* 4 h Singaporen kiertoajelu oppaan kanssa
* Retki Kuala Lumpuriin tutustuminen

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.