Kuuba Varadero kaukomatka

Kuuba Varadero yhdistelmäloma tarjoaa tasokkaita hotelleja ja upeita valkoisia rantoja auringonpalvontaa varten. Varaderon matkat >

Kuuba Varadero kaukomatka

Karibian lomaparatiisi

Varaderon lomaparatiisissa Kuuban rikkaat viettivät aikaansa ennen. Nykyään alueella on runsaasti tasokkaita hotelleja, upeita rantoja, golfkenttä ja pieni, eloisa keskusta shoppailua varten. Vesi on luonnollisestikin turkoosia ja rannat valkoisia auringonpalvontaa varten. Hotellit tarjoavat aurinkotuolit rannoille ja hotellibaarien palvelut ovat kivenheiton päässä. Varadero sopii lomakohteeksi vaikka koko perheelle.

Kuuba Varadero kaukomatka

Mikäli auringonpalvonta tai golfin peluu alkaa kyllästyttää, löytyy Varaderosta monenlaista vesiurheilua, eläinpuistoja, delfinario ja luolia päivän tutustumisretkeä varten. Hotellit tarjoavat vilkasta iltaelämää, josta voi nauttia Mojitojen ja hyvän ruuan äärellä. Räätälöimme Varaderon matkat yhteistyössä kanssanne.

Kuuba Varadero kaukomatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2145 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, all inclusive.
Kuljetukset Havanna-Varadero-Havanna välillä eivät kuulu hintaan.

Myös muita matka- ja hotellivaihtoehtoja, kysy lisää toimistostamme!

 


Kuuba Varadero tekemistä ja käyntikohteita

Varaderon monet aktiviteetit

Varaderossa on tekemistä vaikka millä mitalla, jos haluat välillä vaihtaa rantaelämän hieman aktiivisempaan lomaan.

Varahicacus – ekologinen luonnonpuisto sijaitsee lähellä niemen kärkeä. Puistossa on patikointireittejä, joiden varsilla voi ihailla niemen alkuperäisluontoa.

Varaderon delfinaario on n. puolen tunnin venematkan päässä. Voit muun muassa käydä delfinaariossa ja uida älykkäiden ja leikkisien eläinten kanssa! Yhdessä ohjaajan kanssa voit viettää puolituntisen leikkien näiden hyväluontoisten ja älykkäiden eläinten kanssa. Tämän uskomattoman elämyksen jälkeen on aika mennä katsomaan delfiinishow’ta, jossa nämä hienot eläimet antavat akrobaattisia taidonnäytteitä. Ikimuistoinen kokemus! Muistathan ottaa mukaasi uintivarusteet ja pyyhkeen.

Bellamarin tippukiviluolat sijaitsevat n. 40 km:n päässä Varaderosta. Upea, kilometrien pituinen luolasto on yksi Kuuban suosituimmista nähtävyyksistä.

 

Hotelli Sol Palmeras 4*

Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Varaderon niemen rauhallisemmassa päässä. Hotellia ympäröi trooppiset puutarhat. Neljäkerroksisessa hotellissa on 408 huonetta ja 200 bungalowia, joissa kaikissa ilmastointi, satelliitti-tv, puhelin, tallelokero, minijääkaappi ja parveke tai terassi. Hotellista löydät kaksi uima-allasta, lastenaltaan, auringonottoterasseja, kaksi tenniskenttää sekä moniurheilukentän. Rannalla voi harrastaa mm. purjelautailua, vesihiihtoa, banaanivene ajeluja. Hotellissa mm. lastenklubi eri aktiviteeteilla 5-13 vuotiaille, karibialainen grilli, kiinalainen ravintola, italialainen trattoria sekä seitsemän baaria.
Osoite:
Ctra. Las Morlas
Varadero

Kuuba

Kuuba on Karibianmerellä sijaitseva saarivaltio, joka koostuu Kuuban pääsaaresta, Isla de la Juventudista, ja useista muista pienemmistä saarista.
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Kuuban peso, Kuuban vaihdettava peso
Passi ja turistikortti: Kuubaan vaaditaan Suomen kansalaisilta turistikortti sekä passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.
Turistikortti, hankitaan ennen matkaa Kuuban suurlähetystöstä. Hinta on n. 22€ per henkilö Lue lisää »
Matkustajan tulee lisäksi täyttää maahansaapumis-/maastapoistumis-/tulliselvityslomake aikaisintaan 48 tuntia ennen maahan saapumista verkkosivustolla. Lomakkeen täytettyään matkustaja saa sähköpostilla QR-koodin joka esitetään lennon lähtöselvityksessä ja maahan saapuessa. Kuubasta poistuttaessa peritään maastapoistumismaksu n. 25USD/hlö.
Matkustajalla tulee lisäksi olla: Matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset hoitokulut Kuubassa. Matkavakuutuksesta tulee esittää Kuubaan saavuttaessa todistus. Saat todistuksen vakuutusyhtiöstäsi. Jos sinulla ei ole vakuutustodistusta Kuubaan saapuessasi, sinun tulee ostaa kuubalainen matkavakuutus lentoasemalta. Vakuutuksen hinta on noin 2,50 pesoa/päivä. Jos aiot osallistua riskialttiiksi katsottuihin aktiviteetteihin Kuubassa oleskelusi aikana tai jos olet yli 70-vuotias, on lisämaksu 2 pesoa/päivä.
Käteisvaroja tai matkashekkejä henkilöä ja oleskelupäivää kohden vähintään 50 US-dollarin arvosta.
Kuuban suurlähetystö Helsingissä https://misiones.cubaminrex.cu/Finlandia, puh. 09 680 2022, sähköposti embajada@fi.embacuba.cu

Jos lennolla on välilasku tai koneenvaihto USA:ssa, tai jos vietät osan lomastasi USA:ssa, täytyy sinulla olla ESTA-matkustuslupa. ESTA-matkustuslupaa tulee hakea viimeistään 72 tuntia ennen lentoa.
Lisätietoja ESTA-hakemuksesta »
Jos lennolla on välilasku tai koneenvaihto Kanadassa, tai jos vietät osan lomastasi Kanadassa, täytyy sinulla olla eTA-matkustuslupa.
Lisätietoja eTA-hakemuksesta »

Aikaero Suomeen: -7 tuntia, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Kuuban trooppinen ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden, mutta varsinainen matkailusesonki on joulu-huhtikuun kuivana kautena, jolloin päivälämpötila on muutaman asteen alle 30 C°. Lämpimimpien kuukausien keskilämpötila on 32 C°. Vuodessa on keskimäärin 330 aurinkoista päivää. Kuuban eteläosa on lämpimämpää aluetta kuin pohjoinen, ja maan länsiosa taas sateisempaa kuin itäosa. Räätälöimme Kuuban Havannan matkat yhteistyössä kanssanne.

Tiedot sitoumuksetta.

Lisämaksusta:
Kuuban turistikortti (kysy lisää toimistoltamme) 22 € / hlö
Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.
Kuubasta poistuttaessa peritään maastapoistumismaksu n. 25USD/hlö.
Kuubaan matkusettaessa matkavakuutus on pakollinen, tämä ei sisälly matkan hintaan.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>