Vietnam – Singapore ryhmämatka

Aamiaisen jälkeen sanotaan ”näkemiin” Dalatille ja suunnataan kohti Mui Ne’ta matkaten n. 110 km läpi kylien ja kahviviljelysten. Mui Ne’hen saavutaan alku iltapäivästa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnam – Singapore ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore ja buddhalainen Vietnam

Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve.

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin. Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä.

Tutustumme monikulttuuriseen Singaporeen, josta lennämme Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn. Jatkamme Dalatin vuoristokaupunkiin vierailemaan buddhalaisessa luostarissa.

Hintaesimerkkimme 11 pv: 1295 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Ho Chi Minh – Singapore – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Ho Chi Minh’issä
* Majoitukset ohjelman mukaisesti yhden tai kahden hengen huoneissa sis. aamiaiset
* Tulopäivänä Vietnamiin aikainen hotellimajoittuminen ja aamiainen hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset retkille ja Vietnamissa 1.päivänä vierailulle vietnamilaisessa kodissa
* Meditaatio Dalatissa
* Suomenkielisten oppaiden palvelut
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Spa hoito päivä

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Alustava matkaohjelma

Päivä 1.
Saapuminen Singaporeen.  Lentokentällä vastaanotto ja siirtyminen hotelliin.
Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla. Majoittuminen  superior tason huoneissa.
Vapaata aikaa tai vaihtoehtoisesti tutustuminen Singaporen kaupunkiin suomalaisen oppaan kanssa.

Päivä 2.
Aamiainen.
Kaupunkikiertoajelu ( kesto 4 h ) tutustuminen yhteen kaukoidän siisteimmistä ja monikulttuurisimmista kaupungeista.  Maisemat avautuvat upeasti maailmanpyörä Singapore Flyerista, johon tutustuminen sisältyy kiertoajeluun.
Loppupäivä vapaata aikaa.

Päivä 3.
Aamiaisen jälkeen siirtyminen lentokentälle.
Lento Singapore – Ho Chi Minh.  Perillä kohteessa paikallisen oppaan vastaanotto kentällä ja siirtyminen minibussilla hotellille.  Sisäänkirjautumisen jälkeen aamiainen hotellilla ja omaa aikaa.
Alkuillasta kello 19  kuljetus suomalaisen oppaan johdolla vierailulle paikalliseen kotiin, jossa nautitaan illallinen. Isäntänä toimii Vietnamissa asuva suomalainen pariskunta. Kesto: n. 4-5 h. Paluukuljetus hotellille.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Majoittuminen deluxe huoneissa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Päivä 4.
Aamiaisen jälkeen oma bussikuljetus Dalat’iin. Omakustanteinen lounas matkan varrella. Illaksi ajetaan Dalatin kaupunkiin, jossa asetutaan hotelliin. Dalat on suosittu lomakohde myös vietnamilaisten keskuudessa.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle. Majoittuminen Superior järvinäkymähuoneissa.
Ilta vapaata. Illallinen omakustanteinen.  Isännät  esittelevät paikkoja  ja ruokaravintoloita.

Päivä 5.
Aamiaisen jälkeen kuljetus luostariin, jossa vietetään päivä rentoutuen ja mietiskellen. Syödään lounas luostarissa ja tavataan munkkeja ja nunnia. Mahdollisuus myös meditoinnin opetukseen/kokeiluun. Paluu hotellille alkuillasta.
Yöpyminen Dalati’ssa. Omakustanteinen illallinen. Isäntä esittelee paikkoja ja ruokaravintoloita.

Päivä 6.
Aamiaisen jälkeen sanotaan ”näkemiin” Dalatille ja suunnataan kohti Mui Ne’ta matkaten n. 110 km läpi kylien ja kahviviljelysten. Mui Ne’hen saavutaan alku iltapäivästa.
Majoittuminen hotelliin.
Ilta on vapaa-aikaa. Mahdollisuus osallistua isännän mukana omakustanteiselle seafood-illalliselle ( hummeria ja muuta merenelävää, josta Muine on tunnettu)

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit. Majoittuminen Deluxe huoneisiin puutarhanäkymin.

Muine Ne ’n rantakohde Phan Thietissä tarjoaa hyvät puitteet rantalomailulle, lainelautailulle ja romanttisille illallisille.

Päivä 7.
Vapaa-aikaa Muinessa. Isäntä on valmis viemään halukkaita omakustanteiselle retkelle hiekkadyyneille.
Ilta vapaa-aikaa. Omakustanteinen illallinen.

Päivä 8.
Aamiaisen jälkeen matkustetaan bussilla takaisin Ho Chi Minhiin, asettuminen hotelliin iltapäivällä. Omakustanteinen lounas syödään matkalla.
Ilta vapaa-aikaa.  Omakustanteinen illallinen.

Päivä 9.
Hemmottelupäivä Ho Chi Minhissä. Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes bussi kuljettaa Spa’han kokovartalohierontaan. Iltapäivällä mahdollisuus ostosten tekoon omatoimisesti tai isännän johdolla.
Omakustanteinen illallinen. Isännän mukana mahdollisuus osallistua jäähyväisillalliselle.

Yöpyminen Ho Chi Minh’issä, Liberty Central Hotel’issa ****

Päivä 10.
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes siirrytään lentokenttäkuljetuksella kentälle.
Lento Singaporen kautta Suomeen .

Päivä 11.
Saapuminen Suomeen.

Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle.

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit.

Liberty Central Hotel ****
http://libertycentralhotel.com

Singapore tunnetaan saarikaupunkina ja sen ylellisistä hotelleista ja luksuksesta.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli:  englanti, kiina, malaji ja tamili
Valuutta: Singaporen Dollari (SGD)
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.
Aikaero +6
Kesäaika +7
Tiedot sitoumuksetta.

Vietnam tunnetaan kulttuuristaan, monimuotoisista maisemistaan sekä unelmanomaisista rantakohteistaan.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta: 
Vietnamin đồng (VND)
Passi ja viisumi:
Suomalaisten tulee hakea yli 14 päivän matkalleen viisumin. Alle 15 päivän turistimatkat ovat viisumivapaita.
Aikavyöhyke +7
Kesäaika ei ole käytössä

Tutustumme monikulttuuriseen Singaporeen, totuttaudumme lämpöön ja aikaeroon. Siirrymme 1,5 h lennolla Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn (Saigon), jossa tutustumme päänähtävyyksiin.

Paikallinen isäntämme tutustuttaa meidät buddhalaisen perheen arkeen Ho Chi Minh Cityssä ja vie meidät Dalatin vuoristokaupunkiin ja vierailemaan buddhalaisessa luostarissa. Saamme halutessamme opastusta meditointiin munkin tai nunnan opastuksella tai vain rentoutua itseksemme kauniissa ja rauhallisessa luostariympäristössä. Matkaamme Muinen rantalomakohteeseen uimaan lämpimässä Etelä-Kiinan meressä.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.