Vietnam – Singapore ryhmämatka

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa.

Vietnam – Singapore ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore

Vietnam – Singapore yhdistelmä on matkakohteesi, kun haluat ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja mielenkiintoiseen ympäristöön, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa ja missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tutustumme monikulttuuriseen Singaporeen, josta lennämme Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn. Jatkamme Dalatin vuoristokaupunkiin vierailemaan buddhalaisessa luostarissa.

Vietnam – Singapore ryhmämatka

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin. Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä.

Vietnam - Singapore ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 1295 € / hlö

Alustava matkaohjelma

Päivä 1.
Saapuminen Singaporeen.  Lentokentällä vastaanotto ja siirtyminen hotelliin.
Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla. Majoittuminen  superior tason huoneissa.
Vapaata aikaa tai vaihtoehtoisesti tutustuminen Singaporen kaupunkiin suomalaisen oppaan kanssa.

Päivä 2.
Aamiainen.
Kaupunkikiertoajelu ( kesto 4 h ) tutustuminen yhteen kaukoidän siisteimmistä ja monikulttuurisimmista kaupungeista.  Maisemat avautuvat upeasti maailmanpyörä Singapore Flyerista, johon tutustuminen sisältyy kiertoajeluun.
Loppupäivä vapaata aikaa.

Päivä 3.
Aamiaisen jälkeen siirtyminen lentokentälle.
Lento Singapore – Ho Chi Minh.  Perillä kohteessa paikallisen oppaan vastaanotto kentällä ja siirtyminen minibussilla hotellille.  Sisäänkirjautumisen jälkeen aamiainen hotellilla ja omaa aikaa.
Alkuillasta kello 19  kuljetus suomalaisen oppaan johdolla vierailulle paikalliseen kotiin, jossa nautitaan illallinen. Isäntänä toimii Vietnamissa asuva suomalainen pariskunta. Kesto: n. 4-5 h. Paluukuljetus hotellille.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Majoittuminen deluxe huoneissa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Päivä 4.
Aamiaisen jälkeen oma bussikuljetus Dalat’iin. Omakustanteinen lounas matkan varrella. Illaksi ajetaan Dalatin kaupunkiin, jossa asetutaan hotelliin. Dalat on suosittu lomakohde myös vietnamilaisten keskuudessa.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle. Majoittuminen Superior järvinäkymähuoneissa.
Ilta vapaata. Illallinen omakustanteinen.  Isännät  esittelevät paikkoja  ja ruokaravintoloita.

Päivä 5.
Aamiaisen jälkeen kuljetus luostariin, jossa vietetään päivä rentoutuen ja mietiskellen. Syödään lounas luostarissa ja tavataan munkkeja ja nunnia. Mahdollisuus myös meditoinnin opetukseen/kokeiluun. Paluu hotellille alkuillasta.
Yöpyminen Dalati’ssa. Omakustanteinen illallinen. Isäntä esittelee paikkoja ja ruokaravintoloita.

Päivä 6.
Aamiaisen jälkeen sanotaan ”näkemiin” Dalatille ja suunnataan kohti Mui Ne’ta matkaten n. 110 km läpi kylien ja kahviviljelysten. Mui Ne’hen saavutaan alku iltapäivästa.
Majoittuminen hotelliin.
Ilta on vapaa-aikaa. Mahdollisuus osallistua isännän mukana omakustanteiselle seafood-illalliselle ( hummeria ja muuta merenelävää, josta Muine on tunnettu)

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit. Majoittuminen Deluxe huoneisiin puutarhanäkymin.

Muine Ne ’n rantakohde Phan Thietissä tarjoaa hyvät puitteet rantalomailulle, lainelautailulle ja romanttisille illallisille.

Päivä 7.
Vapaa-aikaa Muinessa. Isäntä on valmis viemään halukkaita omakustanteiselle retkelle hiekkadyyneille.
Ilta vapaa-aikaa. Omakustanteinen illallinen.

Päivä 8.
Aamiaisen jälkeen matkustetaan bussilla takaisin Ho Chi Minhiin, asettuminen hotelliin iltapäivällä. Omakustanteinen lounas syödään matkalla.
Ilta vapaa-aikaa.  Omakustanteinen illallinen.

Päivä 9.
Hemmottelupäivä Ho Chi Minhissä. Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes bussi kuljettaa Spa’han kokovartalohierontaan. Iltapäivällä mahdollisuus ostosten tekoon omatoimisesti tai isännän johdolla.
Omakustanteinen illallinen. Isännän mukana mahdollisuus osallistua jäähyväisillalliselle.

Yöpyminen Ho Chi Minh’issä, Liberty Central Hotel’issa ****

Päivä 10.
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes siirrytään lentokenttäkuljetuksella kentälle.
Lento Singaporen kautta Suomeen .

Päivä 11.
Saapuminen Suomeen.

Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle.

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit.

Liberty Central Hotel ****
http://libertycentralhotel.com

Singapore

Singapore pienellä saarella Malakan niemimaan kärjessä, 137 kilometriä päiväntasaajalta pohjoiseen. Singapore tunnetaan kaupoistaan ja ruokakulttuuristaan.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli: englanti, mandariinikiina, malaiji, tamili
Valuutta:  Singaporen Dollari
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.
Matkustajan on täytettävä maksuton maahansaapumiskortti (SGA Arrival Card) aikaisintaan kolme päivää ennen maahan saapumista verkkosivustolla https://eservices.ica.gov.sg/sgarrivalcard/ tai MyICA Mobile -mobiilisovelluksessa.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen +6 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto:  Päiväntasaajan tuntumassa sijaitsevassa Singaporessa vallitsee trooppinen ilmasto. Ilmasto on koko vuoden lämmin ja kostea, sateita saadaan ympäri vuoden. Maassa on kaksi monsuunikautta; kosteampi koillismonsuuni joulukuusta maaliskuuhun ja lounaismonsuuni kesäkuusta syyskuuhun. Monsuunikausien välillä tuuli on heikompaa ja päivisin usein sataa ja ukkostaa. Maan keskilämpötila on 25–28 °C.

Tiedot sitoumuksetta.

Vietnam

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Ho Chi Minh – Singapore – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Ho Chi Minh’issä
* Majoitukset ohjelman mukaisesti yhden tai kahden hengen huoneissa sis. aamiaiset
* Tulopäivänä Vietnamiin aikainen hotellimajoittuminen ja aamiainen hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset retkille ja Vietnamissa 1.päivänä vierailulle vietnamilaisessa kodissa
* Meditaatio Dalatissa
* Suomenkielisten oppaiden palvelut
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Spa hoito päivä

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>