Vietnam – Singapore ryhmämatka

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Vietnam – Singapore ryhmämatka

Monikulttuurinen Singapore

Vietnam – Singapore yhdistelmä on matkakohteesi, kun haluat ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja mielenkiintoiseen ympäristöön, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa ja missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve. Tutustumme monikulttuuriseen Singaporeen, josta lennämme Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn. Jatkamme Dalatin vuoristokaupunkiin vierailemaan buddhalaisessa luostarissa.

Vietnam – Singapore ryhmämatka

Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin. Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä.

Vietnam - Singapore ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 11 pv: 1295 € / hlö

Alustava matkaohjelma

Päivä 1.
Saapuminen Singaporeen.  Lentokentällä vastaanotto ja siirtyminen hotelliin.
Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla. Majoittuminen  superior tason huoneissa.
Vapaata aikaa tai vaihtoehtoisesti tutustuminen Singaporen kaupunkiin suomalaisen oppaan kanssa.

Päivä 2.
Aamiainen.
Kaupunkikiertoajelu ( kesto 4 h ) tutustuminen yhteen kaukoidän siisteimmistä ja monikulttuurisimmista kaupungeista.  Maisemat avautuvat upeasti maailmanpyörä Singapore Flyerista, johon tutustuminen sisältyy kiertoajeluun.
Loppupäivä vapaata aikaa.

Päivä 3.
Aamiaisen jälkeen siirtyminen lentokentälle.
Lento Singapore – Ho Chi Minh.  Perillä kohteessa paikallisen oppaan vastaanotto kentällä ja siirtyminen minibussilla hotellille.  Sisäänkirjautumisen jälkeen aamiainen hotellilla ja omaa aikaa.
Alkuillasta kello 19  kuljetus suomalaisen oppaan johdolla vierailulle paikalliseen kotiin, jossa nautitaan illallinen. Isäntänä toimii Vietnamissa asuva suomalainen pariskunta. Kesto: n. 4-5 h. Paluukuljetus hotellille.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Majoittuminen deluxe huoneissa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Päivä 4.
Aamiaisen jälkeen oma bussikuljetus Dalat’iin. Omakustanteinen lounas matkan varrella. Illaksi ajetaan Dalatin kaupunkiin, jossa asetutaan hotelliin. Dalat on suosittu lomakohde myös vietnamilaisten keskuudessa.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle. Majoittuminen Superior järvinäkymähuoneissa.
Ilta vapaata. Illallinen omakustanteinen.  Isännät  esittelevät paikkoja  ja ruokaravintoloita.

Päivä 5.
Aamiaisen jälkeen kuljetus luostariin, jossa vietetään päivä rentoutuen ja mietiskellen. Syödään lounas luostarissa ja tavataan munkkeja ja nunnia. Mahdollisuus myös meditoinnin opetukseen/kokeiluun. Paluu hotellille alkuillasta.
Yöpyminen Dalati’ssa. Omakustanteinen illallinen. Isäntä esittelee paikkoja ja ruokaravintoloita.

Päivä 6.
Aamiaisen jälkeen sanotaan ”näkemiin” Dalatille ja suunnataan kohti Mui Ne’ta matkaten n. 110 km läpi kylien ja kahviviljelysten. Mui Ne’hen saavutaan alku iltapäivästa.
Majoittuminen hotelliin.
Ilta on vapaa-aikaa. Mahdollisuus osallistua isännän mukana omakustanteiselle seafood-illalliselle ( hummeria ja muuta merenelävää, josta Muine on tunnettu)

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit. Majoittuminen Deluxe huoneisiin puutarhanäkymin.

Muine Ne ’n rantakohde Phan Thietissä tarjoaa hyvät puitteet rantalomailulle, lainelautailulle ja romanttisille illallisille.

Päivä 7.
Vapaa-aikaa Muinessa. Isäntä on valmis viemään halukkaita omakustanteiselle retkelle hiekkadyyneille.
Ilta vapaa-aikaa. Omakustanteinen illallinen.

Päivä 8.
Aamiaisen jälkeen matkustetaan bussilla takaisin Ho Chi Minhiin, asettuminen hotelliin iltapäivällä. Omakustanteinen lounas syödään matkalla.
Ilta vapaa-aikaa.  Omakustanteinen illallinen.

Päivä 9.
Hemmottelupäivä Ho Chi Minhissä. Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes bussi kuljettaa Spa’han kokovartalohierontaan. Iltapäivällä mahdollisuus ostosten tekoon omatoimisesti tai isännän johdolla.
Omakustanteinen illallinen. Isännän mukana mahdollisuus osallistua jäähyväisillalliselle.

Yöpyminen Ho Chi Minh’issä, Liberty Central Hotel’issa ****

Päivä 10.
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa, kunnes siirrytään lentokenttäkuljetuksella kentälle.
Lento Singaporen kautta Suomeen .

Päivä 11.
Saapuminen Suomeen.

Hotel Orchard Singapore ***
Viihtyisä superior luokan hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä ostosmahdollisuuksia  ja yöelämää, Orchard Roadilla.

Hotelli Liberty Central Hotel ****
Hotelli sijaitsee keskustassa. Tässä 139 huonetta käsittävässä hotellissa löytyy mm. viehättävä ravintola, kahvila, sekä kuntosali ja ulkouima-allas.

Hotel Ngoc Lan Hotel ****
Viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Dalat’isa ja josta aukeaa kuvankauniit näkymät  Xuan Huong järvelle.

Hotel Sea Horse Resort****
Pieni hotelliresort alue Muine Ne rannalla – täältä löytyvät huikaisevat puutarhat ja kauniisti sisustetut bungalowit.

Liberty Central Hotel ****
http://libertycentralhotel.com

Singapore pienellä saarella Malakan niemimaan kärjessä, 137 kilometriä päiväntasaajalta pohjoiseen. Singapore tunnetaan kaupoistaan ja ruokakulttuuristaan.
Pääkaupunki: Singapore
Virallinen kieli: englanti, mandariinikiina, malaiji, tamili
Valuutta:  Singaporen Dollari
Passi ja viisumi: Suomalaisten ei tarvitse hankkia etukäteen viisumia Singaporeen. Suomen kansalainen voi oleskella maassa korkeintaan 90 päivää kuuden kuukauden aikana ilman viisumia.
Aikaero Suomeen +6
Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaisten tulee hakea yli 14 päivän matkalleen viisumin. Alle 15 päivän turistimatkat ovat viisumivapaita.
Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Singapore Airlinesilla Helsinki – Singapore – Ho Chi Minh – Singapore – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset Singaporessa ja Ho Chi Minh’issä
* Majoitukset ohjelman mukaisesti yhden tai kahden hengen huoneissa sis. aamiaiset
* Tulopäivänä Vietnamiin aikainen hotellimajoittuminen ja aamiainen hotellissa
* Ohjelman mukaiset kuljetukset retkille ja Vietnamissa 1.päivänä vierailulle vietnamilaisessa kodissa
* Meditaatio Dalatissa
* Suomenkielisten oppaiden palvelut
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* Spa hoito päivä

Matkat on suunniteltu pienryhmille. Hinta edellyttää 10 osallistujaa.

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.